dilluns, 4 d’agost del 2008

Balanç de la temporada fins ara

A aquestes alçades de la temporada i, aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha hagut cursa, vull fer un balanç de com ens ha anat fins ara. Dels objectius que em vaig plantejar a començaments d’any amb 5 corredors de veterans, alguns dels quals no havien corregut mai, com el cas del Manolo, o que feia anys que no corrien com el Roca, amb dos corredors que passaven de categoria com el Pedrito i el Madrigal i amb el Santi que era l’únic que ja portava un any a veterans crec que em fet, fins ara, un bon paper, al menys les expectatives que tenia jo ja s’han complert, tot el que vingui d’ara en endavant serà a més a més.

Començada la temporada varem fitxar dos corredors més: el Cuervo i l’Agüero procedents del CC Esparraguera que ens han vingut molt bé. El Cuervo és un corredor valent, molt lluitador i dels que es deixa la pell a les curses i l’Agüero, després de estar varis anys sense córrer ha demostrat que està agafant el ritme ràpidament, és molt ràpid i entra per davant a tots els esprints.

El Roca va començar la temporada passat de quilòmetres en un intent de posar-se bé ràpid, ja que també feia tres anys que no corria i, l’efecte va ser el contrari al desitjat: no caminava. Va aixecar el peu i cada vegada a anat a més en les curses. El Santi va començar molt fort la temporada però, una infermetat el va deixar en el dic sec durant un mes, mica en mica també es va anar posant bé tornant a donar guerra a les curses.

El Pedrito en la seva línea, és un corredor que camina molt, amb un “demarratge” molt fort i és el que està disputant la general de la Xallenge, ja que el Madrigal que era en un principi el nostre home fort va deixar de córrer a l’abril però, estem segurs que es recuperarà i ens tornarà a donar moltes alegries. L’esperem!

Hem guanyat dues curses: la 1a amb el Madrigal a Barcelona posant-se de líder de la Xallenge, mantenint el liderat durant 3 curses fins a Monjuich, que el va agafar el Cherino fins ara. El Pedrito va guanyar a Pallejà (al costat de casa), fent el Santi segon i el Cuervo cinquè; també van aconseguir guanyar per equips, va ser una cursa rodona amb un treball d’equip immillorable i es va notar perquè el patró, el Manolo, aquella setmana va vendre 2 pots de pintura i un pinzell més a Pallejà (ja, ja...).

Varem participar als campionats d’Espanya de veterans com a equip fent pinya amb tots els corredors catalans. Va ser una experiència molt bonica, tant a nivell personal com a nivell esportiu, ja que es va aconseguir guanyar el campionat de veterans 60 amb el Maya (Pratense) i bronze amb el Terrones (Cecoc) de veterà 50.

A la resta de curses gairebé pugem al podi a totes, fent bons papers a la general i, sempre lluitant per guanyar, en general defensant-nos dins de les nostres possibilitats.
El dia de la presentació de l'equip, allà pel novembre de 2007
Es va aprofitar per fer un entrenament conjunt
A la sortida de la Canonge, la 1a cursa amb nosaltres del Cuervo
El Pedrito va entrar segon darrera del Xavi que va arribar sol
A Figueres defensant el liderat
La 1a cursa pel Madrigal i liderat de la Xallenge
Una social a Bescanó abans de començar la temporada

2 comentaris:

albert ha dit...

Us felicito. Ja vaig dir que seríeu el segon millor equip, i així és. El CECOC té un llistat de compensacions que li permet escollir els millors corredors. Vosaltres, si feu pinya, a vegades se us veu discutir a les arribades, podreu ser un dels equips a batre. Us desitjo el millor.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies per les felicitacions, ets molt amable. Aquest és el primer any i em comés alguns errors que em d'anar millorant. La nostra intenció és la de fer un equip competitiu i, de moment,anem pel bon camí, crec que ho aconseguirem.
És veritat que em discutit alguna vegada a l'arribada, cosa que no ens dóna bona imatge, per diferències en la cursa, però també ho em aclarit i d'aquí no ha passat, les opinions (que cada persona en tenim una pròpia) estan per posar-les en comú i aclarir-les, encara que amb tota la raó ho hauríem de fer de portes cap a dintre. Apart d'aquets fets puntuals t'haig de dir que tenim molt bona relació entre tots i amb bona disposició en relació a la resta.
Gràcies també per les crítiques, tant bones com dolentes, ens ha de servir per intentar resoldre-les.