divendres, 31 d’octubre del 2008

P.C. Bons Amics - Pinturas Grimaldo 2009

El passat dissabte, 25 d’octubre, varem fer una trobada amb els corredors que formaran l’equip de la temporada 2009. Primer un esmorzar per omplir la panxa i, després, una xerrada entre el club i els corredors explicant com està la situació, les nostres intencions i els compromisos per part d’ells i nostre.

Va ser un matí fructífer, cadascú va explicar la seva i ens varem posar d’acord tots plegats. Per part de la Penya va assistir-hi el Joaquim (President), Manolo (continuarà sent el principal patrocinador, tot i la crisi augmenta l’aportació) i Xavi, com a director esportiu. Continuen d’aquest any: Pedrito Soler, José Madrigal, Francisco Roca (veterà 50), Santi Alentorn, José A. Fernández (Cuervo), Juan José Agüero i Sergio Hidalgo que puja de l’equip Pinturas Grimaldo – P.C. Bons Amics de màster 30. Com a fixatges nous tenim a José Nocete (veterà 50) i Santi González procedents del C.C. Montornès – Inmobiliarias León, a Octavi Fontané procedent del Tot Color i a Santi Estragué procedent del Medina. Encara tenim per confirmar un altre corredor per completar la plantilla. El Manolo passarà a realitzar tasques de suport tècnic a les curses.

Les nostres intencions pel proper any són de disputar la Xallenge Catalana, el Campionat d’Espanya com a equip (igual que aquest any) i córrer alguna volta. De moment és molt provable que anem a córrer el pròxim juny a la Vuelta a Astudillo (Palència), es una volta amb tres etapes, només per a corredors veterans i es disputa per temps.

Crec que és un equip compensat, amb escaladors, esprínters, rodadors... i que podrem gaudir la temporada vinent, sí més no, com aquesta. Que us vagi molt bé a tots!
El punt de trobada va ser a la botiga del Manolo Grimaldo a Sant Vicenç dels Horts
Primer un bon àpat per anar confraternitzant


Bona sintonia entre els corredors d’aquest any i els nous

No van faltar els comentaris sobre les curses d’aquesta temporada


Després de l’esmorzar varem fer la xerrada


L’acomiadament, ens tornarem a trobar per entregar-les la roba i el material


Els nouvinguts: Octavi Fontané


Santi Estragué


José Nocete



Santi González. Benvinguts!

El Presi, Joaquim Vilaplana

12 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Quin equipás, sort que esteu a la categoria de veterans!
Salutacions!

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola xavi,¿ves como al final si eran los corredores que te dije?,
bueno bromas aparte,enhorabuena por
este equipo que has montado,y ojala
os vaya bien el año que viene,eso si,peor que a nosotros ja ja ja,y para el año que viene,a ver si se estrenan de una vez,el santi estrage,y "el niño del chupete" osease el cuervo.nos vemos en la entrega de premios

Anònim ha dit...

el de el mensaje anterior,soy el ripolini

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Amat. Esperem que tot ens surti bé. Vull passar-me a gaudir d’alguna cursa de ciclocròs, de les més properes a Sant Vicenç, a veure si ens podem trobar i xerrar una estona. Cuida’t.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola Ripoll. Claro que tenías razón, ya se que en esta faceta de la vida, como en tantas otras funciona el “correveidile”, pero no era ni el momento ni el lugar. Algunos corredores nos habían pedido que no dijéramos nada, entre otras cosas porque sus respectivos equipos todavía no lo sabían y ponerlo en el blog no era la manera más correcta de hacerlo, cada cosa a su debido tiempo.
Espero que os vaya todo “casi” tan bien como a nosotros el año que viene, ja, ja. Deberíamos de hacer un seguimiento, junto a más equipos, de cómo va la Comisión de Veteranos y de la normativa que se pueda aprobar para el año que viene. Hablamos en la entrega de premios.
Saludos.

albert ha dit...

Bon equip, podeu disputar la xallenge, no serà fàcil. Si el SuperCherino fa Copa d'Espanya us dóna més opcions. Si a Andorra els hi tallen la frontera encara millor.Si sou segons ho fareu més a prop del CECOC. Encara veig el CECOC una mica superior. És cosa de dos, sense oblidar al Gàlvezboys, un digne tercer equip. Els demés a omplir i a veure el José Priego fent de les seves, un gran corredor.

Javier Lara ha dit...

Enhorabuena por el equipo, desde luego que va ha haber mucho espectaculo. Entre vosotros, Cecot, y Galvesport va repartirse el pastel. Bueno ahora el resto tendremos que ser astutos y aprovecharnos de la vigilancia que os marcareis entre vosotros para poder tocar pelo en alguna carrera. Asi que cuidadin, cuidadin que puede haber sorpresas. ja,ja,ja.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Albert, no coneixia aquesta faceta teva de “pitonissa”, ja sé que tens una predilecció especial pel Cecoc, però d’això a endevinar el futur... Les forces estaran més equilibrades entre els dos equips, també espero que els Gálvezboys, com tu els defineixes, facin de les seves i, si hi ha més equips o corredors, encara millor. Sinó canvia la cosa haurà curses per a tothom.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Javier Lara. A ver si es verdad que nos dais sorpresas y el año que viene hay que hacer muchos cálculos.
¡Que te vaya muy bien en la preparación! Que ya se que te estás cuidando.

albert ha dit...

Jo sóc la reencarnació d'un bruixot cremat a la inquisició. recorda qua a la primera cursa de veterans, Vil·la Olímpica, vaig dir que seríeu segons. No m'he equivocat, si després hi ha qui es canvia la samarreta..., però sou el segon millor equip 2008. Fer prediccions és ser valent, sempre hi ha perill d'equivocar-se.Si es fa sense res a canvi es pot perdre prestigi, però mai deixes de ser honest. Si fos un fanàtic del CECOC hagués acceptat forma part de l'equip. Tinc molts amics al CECOC, però també a altres equips. Això és el motiu perquè em dol anar-me'n de llargues vacances

albert ha dit...

Celebro que dins els vostres plans tingueu La Volta a Astudillo. El Javi Pérez, el millor 60 actual d'Espanya en línia i un dels millors del món, organitza una cursa fantàstica. Ell es preocupa de tot fins buscar allotjament si cal. Té bons amics a Catalunya. És un excel·lent mecànic, des de tractors a cotxes i una excel·lent persona.

albert ha dit...

M'oblidava dir que a la Copa d'Espanya a Calatayud, última prova, un català(Cristobal Maya) i un basc (Maiztegui) li van preparar la victòria absoluta al Javi Pérez. No en tenia prou si guanyava i el líder feia segon. A Àustria el mateix català va trencar la cursa, estava parlat, perquè fos sotscampió. Cristobal ets un tio petit però un gran tio.