diumenge, 16 de novembre del 2008

José Priego, l'ultima incorporació de l'equip

El José Priego, actual campió de Catalunya ha fitxat amb nosaltres per a la temporada 2009. El corredor de Manresa és molt complert, destacant per la seva rapidesa en els esprints. Aquest any ha corregut 28 curses entre la carretera i la bicicleta de muntanya i ha guanyat 3 curses de carretera, incloent-t’hi el Campionat de Catalunya a Sant Jaume dels Domenys.

Amb el Priego ja donem per tancat el capítol de fixatges pel 2009, amb ell serem finalment 12 corredors.
El Priego a la cursa de Pallejà de l'octubre passat. Va fer tercer a l’esprint per darrera del Madrigal i de l’Agüero. El Nocete, guanyador de veterà 50, i l'Estragué també correran amb nosaltres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Priego crec que es fet una bona elecció trian Pinturas Grimaldo per corre el 2009,benvingut i molta sort!

Anònim ha dit...

sin duda,acabais de formar el mejor equipo veteranos de catalunya.por nombres y calidad.
ahora lo teneis que demostrar.

albert ha dit...

Ara sí que sou un magnífic equip. El José Priego té unes qualitats immenses, encara no demostrades. A partir d'ara hi ha dos grans equips, que guanyi el millor. Aquell que tingui l'equip sense baixes podrà tallar el bacallà.
Gaudiu dels èxits i respecteu els vostres adversaris. Lluita i rivalitat amb el dorsal posat i broma i companyerisme en els demés moments.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola Albert. Jo no diria “magnífic”, però si que crec que ja em estat un bon equip aquest any, dins de les nostres limitacions, crec que em fet una bona temporada. Per l’any que ve pinta millor, encara que tot s’haurà de demostrar tant a dins com a fora de les curses.
En quant al “respecte, lluita i rivalitat” ja ho hem fet aquest any, també la “broma i el companyerisme”, no hi ha raons per canviar de filosofia...

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

El Joaquim (president), Manolo (patrocinador) i Pedrito (corredor) han estat aquesta setmana a la casa de roba encarregant les noves equipacions 2009. Esperem que estiguin fetes en el menys temps possible per poder repartir-les.