divendres, 31 d’octubre del 2008

P.C. Bons Amics - Pinturas Grimaldo 2009

El passat dissabte, 25 d’octubre, varem fer una trobada amb els corredors que formaran l’equip de la temporada 2009. Primer un esmorzar per omplir la panxa i, després, una xerrada entre el club i els corredors explicant com està la situació, les nostres intencions i els compromisos per part d’ells i nostre.

Va ser un matí fructífer, cadascú va explicar la seva i ens varem posar d’acord tots plegats. Per part de la Penya va assistir-hi el Joaquim (President), Manolo (continuarà sent el principal patrocinador, tot i la crisi augmenta l’aportació) i Xavi, com a director esportiu. Continuen d’aquest any: Pedrito Soler, José Madrigal, Francisco Roca (veterà 50), Santi Alentorn, José A. Fernández (Cuervo), Juan José Agüero i Sergio Hidalgo que puja de l’equip Pinturas Grimaldo – P.C. Bons Amics de màster 30. Com a fixatges nous tenim a José Nocete (veterà 50) i Santi González procedents del C.C. Montornès – Inmobiliarias León, a Octavi Fontané procedent del Tot Color i a Santi Estragué procedent del Medina. Encara tenim per confirmar un altre corredor per completar la plantilla. El Manolo passarà a realitzar tasques de suport tècnic a les curses.

Les nostres intencions pel proper any són de disputar la Xallenge Catalana, el Campionat d’Espanya com a equip (igual que aquest any) i córrer alguna volta. De moment és molt provable que anem a córrer el pròxim juny a la Vuelta a Astudillo (Palència), es una volta amb tres etapes, només per a corredors veterans i es disputa per temps.

Crec que és un equip compensat, amb escaladors, esprínters, rodadors... i que podrem gaudir la temporada vinent, sí més no, com aquesta. Que us vagi molt bé a tots!
El punt de trobada va ser a la botiga del Manolo Grimaldo a Sant Vicenç dels Horts
Primer un bon àpat per anar confraternitzant


Bona sintonia entre els corredors d’aquest any i els nous

No van faltar els comentaris sobre les curses d’aquesta temporada


Després de l’esmorzar varem fer la xerrada


L’acomiadament, ens tornarem a trobar per entregar-les la roba i el material


Els nouvinguts: Octavi Fontané


Santi Estragué


José Nocete



Santi González. Benvinguts!

El Presi, Joaquim Vilaplana

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Sant Adrià de Besòs, 26 d'octubre de 2008

Han sortit 57 corredors veterans i Rosmary a l’ultima cursa de la temporada. El circuit era d’1,5qm, totalment pla, al que s’han donat 30 voltes completant 45qms. Bonica cursa i ben organitzada, excepte un problema que han tingut els organitzadors al principi amb el subministrament elèctric. Els ha marxat el llum provocant que es desinflés el globus i, tenint que parar als corredors quan només portaven una volta.

De seguida han hagut escapades que eren neutralitzades ràpidament pel pilot, fins que han marxat l’Agüero i el Cuervo de Pinturas Grimaldo, Casanova del Cecoc, Dávila d'Habitual TB i Joan Gálvez del Tot Color, que s’han entès perfectament a relleus aconseguint arribar a meta escapats amb una diferència d’un minut i trenta segons. A l’última volta ha atacat el Cuervo, neutralitzant-lo el Casanova, l’Agüero ha fet l’esprint aconseguint el triomf final. Tant el Badabici que corria a casa, com el Inmobiliarias León i el Galvesport han estat treballant per darrera per intentar neutralitzat als escapats sense èxit.

Ens ha sortit la cursa rodona, també el final de temporada, guanyant les dues últimes curses amb el Madrigal i l’Agüero, tal i com varem començar la temporada: guanyant a Barcelona amb el Madrigal. El Cuervo ha acabat 4t a la cursa, adornant un gran final de temporada. El Pedrito ha atacat dues vegades cap al final de la cursa, marxant amb un Cecoc cada vegada a roda i sent agafat a l’últim revolt de l’última volta, entrant en el pilot. El Roca també ha entrat dins del pilot –ha vingut i tornat a Sabadell en bicicleta- del que gairebé no s’ha despenjat cap corredor a tota la cursa; excepte els 5 escapats pràcticament han arribat tots en grup. El Madrigal ha punxat a les primeres voltes, després de canviar-li la roda anava unes voltes retallar-li temps al pilot fins que no ha pogut seguir el ritme, ha acabat sent doblat i plegant.

Gràcies a tots el corredors, equips, patrocinadors, clubs, col·laboradors, Comissió de Veterans, Federació... per aquesta inoblidable temporada. Gràcies a l’Albert que ens ha pogut amenitzat l’última cursa de 2008.
Duel "d’esprinters": Madrigal i Agüero
L’Elena i Cherino convalescents de les seves fractures de clavícula. Sembla que finalment no hauran d’operar a l’Elena. El Pedrito i el Madrigal canviant impressions

El Borrás, el Maya, Joan, Nocete i Cuervo fent "morritos" (s'ha tallar el cabell perquè se l'ha cremat a la feina)


On està Wally? En aquesta foto surten el pare i fill del Pedrito i el fill i la filla de l’Agüero

L'Estragué en una de les primeres escapades


Es comença a fer l’escapada definitiva...


...L’Estragué acabat d’agafar fa el tall i han pogut marxar
El Madrigal lluitant després de punxar


El Cuervo encapçalant als escapats


El Casanova i l’Agüero negociant la corba

Els Badabici volien fer-ho bé a casa

Ara tirant en Joan Gálvez dels seus companys d'escapada
Compenetrats en els relleus

L’Agüero i el Cuervo, fitxats ja començada la temporada, ens han donat moltes alegries

El Casanova empalma amb la temporada de ciclocròs, sempre lluitador

Per darrera no es donaven per vençuts. L’Estragué controlant

El Terrones, El Juan de Dios i el Roca

El Pedrito cremant els últims cartutxos a l'última volta


Arribada a meta: l'Agüero per davant del Casanova

L'esprint del pilot: Fermín, Salva i Terrones


Rebent la felicitació dels fills

Tercers classificats de veterans: Izquierdo 60, Dávila 40 i Narváez 50

Terrones 50, Maya 60 i Casanova 40, segons de les seves categories

Els 3 primers: Agüero guanyador absolut i de 40, Borrás de 60 i Salva de 50. La Rosmary com a guanyadora de fèmines


Els 3 primers socis del Badabici: Philip, el Narváez que no se'n perd ni una! i el Jaime


Pinturas Grimaldo guanyador per equips: Pedrito, Cuervo, Roca, Agüero i filla, Madrigal, Manolo, regidora de Sant Adrià (no és de l'equip) i Xavi

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Dinar Xallenge de Veterans 2008

És el km. 671,6. Agafant l'autopista A19, sortida 22 (Calella), agafar la N II, passant Pineda direccció Malgrat, a mà esquerra. S'ha de donar la volta a una rotonda i allà mateix entrar al parquing del restaurant.
Els corredors de l'equip m'ho podeu dir a mi per fer la reserva

dimarts, 21 d’octubre del 2008

General de la Xallenge, 19 d'octubre de 2008


Aquesta és l’última classificació que em toca fer aquest any (amb l’ajuda de l’Albert que s’equivoca menys que jo), la següent ja serà la definitiva.
El Narváez em va donar la informació sobre el menjar d’entrega de trofeus de veterans: és farà el dia 16 de novembre a Pineda de Mar, es podrà escollir el menjar dins d’un menú que s’haurà de confirmar abans. Tindran trofeu tots els assistents i els equips, també hauran regals. El preu és de 35€ per persona. Quan tingui més informació ja us la donaré.

Aquesta foto me la vaig deixar de posar en l’entrada de la cursa de Pallejà. És al començament, un atac del Santi Estragué amb el Joan, l’Agüero, el Casanova, Cuervo, Nocete i Priego
General real oficiosa de la Xallenge, 19 d'octubre de 2008

diumenge, 19 d’octubre del 2008

Pallejà, 19 d'octubre de 2008

Matinal ciclista a Pallejà, nuvolat i amb una bona temperatura per córrer en bicicleta. Primer una cursa de tàndems de l’ONCE, en la que han participat 26 parelles vingudes d’arreu de l’estat Espanyol, han donat 25 voltes al circuit, totalitzant 50qms. Després la cursa de veterans, en total han sortit 45 corredors i cap fèmina, han donat 20 voltes de les 25 programades en un principi, en total 40qms. L’Elena ha vingut a veure la cursa i saludar als companys. Porta el braç en cabestrell, dimecres li diran si l’han d’operar o no, afortunadament no li fa mal.

Es nota que estem al final de la temporada pel nombre de corredors a la sortida i que ha costat més fer l’escapada del dia, després de varis intents ha marxat sol el Cuervo (Pinturas Grimaldo), que s’ha marcat bona part de la cursa escapat, amb una diferència entre el minut i els 30 segons. Per darrera control de l’equip i pocs corredors amb ganes de tirar. Finalment han marxat el Priego (Supermercados Llobet) i el Casanova (Cecoc) que han acabat caçant al Cuervo. Un altre atac del Priego –molt actiu, tot i que no corria des de la cursa de Manresa- amb el Sánchez (Cecoc), el Juan i l’Agüero (Pinturas Grimaldo) que ha estat neutralitzat pel pilot, ja llançat de cara a l’esprint. A l’últim revolt han doblat al segon pilot, arribant tots junts. El Cherino a llançat a roda al Casanova, després ha saltat el Priego –que se l’ha fet llarg l’esprint, lleugerament en pujada- sent remuntats pel Madrigal –guanyador de la cursa- i per l’Agüero, segon. El Pedrito ha fet el 10è i el Cuervo 14è. El Roca ha arribat en el segon pilot, junt al Maya, Borrás i Narváez, entre d’altres.

Avui sí que em treballat com un veritable equip i s’ha notat, tant en la classificació, com en la satisfacció per part de tots. Gràcies als corredors, que heu estat fantàstics, als companys de la Penya Ciclista Bons Amics que ens han vingut a veure i als que ens heu felicitat. Pallejà, aquest any, ens ha anat molt bé: em guanyat les 2 curses que s’han celebrat, tant individualment com per equips. Enhorabona als organitzadors per la seva tasca, som grans amics i ens coneixem des de temps immemorial (500 o 600 anys més o menys), ja, ja.
Sortida dels tàndems, ells també “s’estomaquen” de debò
Els últims atacs de cara a meta. Ha hagut una noia que l’han tingut que atendre per un defalliment
La sortida amb el Borrás (que corria a casa), El Cuervo, el Joan Gálvez, l’Agüero, el Carles de Molins, el Pedrito, el Casanova i el Santi Estragué
La sortida amb el Cuervo fent-li broma a la seva família
El Cherino avui ha fet de gregari de luxe, Estragué, Agüero, Casanova, Maya i Nocete

El Roca, patint de valent
Moment de l’atac del Cuervo: “tiras tú a por él, no yo no, tira tú”. Ja ens ha anat bé
Per darrera control de l’Agüero i del Pedrito

Atac del Terrones i el Pedrito sortint a per ell
El Cuervo a arribat a treure’ls-hi un minut al pilot
Per darrera, en la seva batalla: Narváez, Parera, Maya, Carles i Borrás
Una mica abans de ser neutralitzats els escapats pel pilot, ha entrat el Madrigal a l’escapada
El Juan, el Sánchez, l'Agüero i el Priego a l'última escapada de la cursa


Tercera victòria aquest any del Madrigal, per davant de l’Agüero i del Priego
El Priego tercer i el Nocete, cinquè, celebrant la seva victòria de la categoria i, pràcticament, la general de la Xallenge de 50
La xerradeta i les felicitacions al acabar la cursa
La família d’en Roca: la seva dona i els seus pares

Pòdium de 40: Agüero, Madrigal i Priego
El Salva torna a “mullar” a Pallejà
En Nocete cinquè i guanyador de 50
Pòdium dels 60: Maya, Borrás i Parera
Guanyadors per equips: Xavi, Roca, Pedrito, Cuervo, Agüero, Madrigal i Santi... El Manolo? De festa a Lloret de Mar, tu si que en saps