diumenge, 11 de gener del 2009

Presentació de l'equip 2009, 11 de gener de 2008

A les 8:30h ens hem ajuntat a la botiga del Manolo Grimaldo a Sant Vicenç dels Horts. Hi havíem els dotze components de l’equip de veterans: Francisco Roca, Pedrito Soler, José Madrigal, Sergio Hidalgo, Santi Alentorn, José Antonio Fernández (Cuervo), Juan José Agüero, José Nocete, Santi González, Santi Estragué, Octavi Fontané i José Priego. Com a màster 30 continua Diego Contreras (aquest any tot sol) i el Manolo Grimaldo i la Grace (la seva dona), el Joaquim Vilaplana (President), Jaume Delgado (junta de la Penya), el pare del Pedrito Soler i Xavi com a director esportiu.

Després de les salutacions hem marxat a esmorzar, que ja havia gana, entrega de la roba i del material, fotografies i un entrenament conjunt al que s’han sumat el Manolo i el Joaquim. Finalment han anat fins a Sitges per l’autovia anar i tornar. En total uns 80qms a una mitja de 33qms/h.

Es nota que encara no em començat la temporada, hi ha corredors més forts com el Santi Alentorn, el Priego (que ha corregut alguns ciclocròs) el Madrigal, l’Estragué i el Cuervo i, d’altres, que tot just fa poc que han començat a fer quilòmetres en bicicleta.

S’ha marxat a un ritme viu fins a les Costes on es deixa notar qui està mes fort, ja per la tornada per l’autovia el ritme a relleus ha estat alt. Des de Sitges fins a Castelldefels ens ha acompanyat l’Àngel Edo, també ens hem creuat per les costes amb els companys de Galvesport (Salva, Faricle i Joan).

El Nocete ha punxat a l’altura del Prat i ha fet els últims 12qms en el cotxe. El Manolo i el Joaquim no han arribat fins a Sitges i en el retrobament a peu de Costes, els corredors han girat per la platja (són de por) i els han despistat, al final el Manolo i en Joaquim han tornat sols fins a Sant Vicenç amb l’empipament del patró (Manolo no els anava a parar quan estaven rodant a 40qms/h per l’autovia a l’altura de l’aeroport i vosaltres encara estàveu a Castelldefels) i punxada del Joaquim. La cosa no ha passat d’anècdota, el Manolo és massa bon paio perquè li duri l’empipament, ara, que sigui l’última vegada que li feu una cosa d’aquestes al patró i al President, se’ls ha de cuidar (semblo un mestre renyant als nens).

Ha estat una trobada molt positiva (sobretot pels corredors que han marxat carregats de material), amb una germanor i un ambient molt positiu per part de tothom.
D’aquí a quinze dies ja comencem a rodar a la primera social a l’Estartit (Girona), de moment, per anar fent cames.
El primer de tot, omplir la panxa per aguantat tot el dematí


Els Reis Mags han passat per la botiga del Manolo


El Presi ha fet la presentació de les bases de funcionament de l’equip


Han signat un contracte que els lliga de per vida a la Penya i deixen tots els seus bens (casa, pis, diners, fills...) al patrimoni de l’equip, sense indemnització. Jo també l'he signat!


Inconscients, ara ja no ens podem escapar!

Començant a escalfar, encara reien

Al terra encara es notava la pluja i la neu dels últims dies

Pujant les Costes, ha hagut germanor

Benzinera de Sitges, reagrupament i tornada cap a Sant Vicenç


Per l’autovia, de tornada, s’ha rodat força ràpid

El Santi Alentorn, Priego i Roca sortint de l’autovia, el Nocete acabava de punxar


El Madrigal i el Santi encapçalant el grup per la variant on va caure el Pedrito i el Juan Carlos la setmana passada


A reveure! Ens veiem aviat

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona cronica i bones fotos XAVI,disculpes PRESI,MANOLO GRIMALDO,l´idea de passar per la platge ha sigut per fer un gest al Nocete,Santi Gonzalez que per Torello només tenen BOIRA,GEL,NEU,FRED la sortida ha estat be 85km que han passat super rapid i he vist als companys uns mes entrenats que altres,aixo anira be per poguer donar guerra els 8 mesos que dura la temporada,salutacions i els de Martorell i rodalies anirem a Mont-roig 25-1 ens cau més a prop que L´estartit.

Joan Gálvez ha dit...

Hola a tots, veig que la vostre estrena ha sigut tot un exit.
Ens veiem a L´Estartit.
Joan.

Anònim ha dit...

Enhorabuena por la crónica y por el equipo.
Hasta pronto.

TONI TIRADO ha dit...

Que bonito, se os ve como a juveniles con toda la ilusión del mundo!
Que sigais por muchos años así y al ser posible todos juntos

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

El dimecres, a les vuit del dematí, intervenen al Pedrito del genoll dret a l’ambulatori de Sant Feliu de Llobregat. És una petita intervenció per treure’l un call que se li va formar fa anys a causa d’una infiltració i que li dóna problemes cada hivern quan comença a entrenar-se. La recuperació hauria de ser ràpida i sense més complicacions.

Farà uns dies de descans laboral, que també li serviran per acabar de recuperar el dit de la mà que es va trencar fa poc en una caiguda.

Anònim ha dit...

Pedrito te deseo una rapaida recuperación,seguidamente despues tendrias que ponerte a entrenar sin más parones para empezar lo mejor posible ya que eres un corredor importante para el equipo,un abrazo de tu compañero de fatigas.

Anònim ha dit...

HOLA AMIGOS,GRACIAS A LOS QUE SE PREOCUPAN POR MI ESTADO DE SALUT.EL PARTE MEDICO ES EL SIGUIENTE:EL DEDO ESTA VASTANTE MEJOR YA ME HE QUITADO TODOS LOS ARTILUJIOS Y BENDAS AHORA POCO APOCO....SOBRE LA RODILLA UN POCO PEOR,ESPERABA ALGO MAS SENCILLO PERO TENGO PARA UNOS DIAS.AHORA DUELE ES NORMAL Y ADEMAS HASTA EL DIA 22 NO ME QUITAN LOS CUATRO PUNTOS DE SUTURA .ME GUSTRIA ESTAR CON TODOS MIS COMPAÑEROS DE EQUIPO Y DEMAS AMIGOS DE LA CARRETERA LO ANTES POSIBLE.ESPERO QUE SEA EL 22/2/09 COMO MUY TARDE.SALUDOS.GRACIAS XAVI POR TU ATENCION Y OJALA ESTA TEMPORADA LO PASEMOS TODOS MUY BIEN....SUERTE

pipi ha dit...

hola com ba...pues felicidades por el ekipo he mirado su blog..yo vine hace 2 meses de blanes a uruguay ya ke aki hace muxo calor y correr..espero poder volver algun dia y correr de vuelta por ahi saludos adeu...