dissabte, 24 de gener del 2009

Pretemporada 2009

D’aquí a poc ja començarà oficialment la nova temporada 2009, concretament el pròxim 22 de febrer a Barcelona en la vila Olímpica, com l’any passat.

Per les informacions que disposo aquest any n’hi hauran menys curses de veterans, entre 25 i 30, la qual cosa no està malament tenint en compte que l’any passat el calendari va ser de 33 curses.

Les llicències ja les tenim fetes, avui ha vingut el Santi Estragué a Sant Vicenç (gràcies Santi) a emportar-se la seva i la d'alguns dels corredors que viuen més lluny i volen disputar alguna de les socials de pretemporada (Octavi, Priego, Santi González i Nocete), en Santi també s’ha fet soci de la Penya i s’ha endut el carnet. La resta de corredors se la recolliran personalment a la botiga del Manolo. A la social de l’Estartit, si el temps ho permet, correrà l’Estragué per anar començant a agafar ritme a les cames. A la resta de corredors o no els agrada el circuit (recta de 4qms entre l’Estartit i Torruella, anar i tornar) o els agafa massa lluny de casa per anar-hi.

Els corredors ja estan fent els quilòmetres que pertoquen per aquestes dates, tots excepte el Pedrito que continua convalescent de l’operació del genoll. El dijous li van treure només dos dels quatre punts que li havien posat. La recuperació va lenta pel que ell esperava i desitjaria i normal pel que són aquestes coses: “No et preocupis Pedrito, l’important és que et recuperis bé i la resta ja vindrà, no tinguis presa, la temporada és molt llarga i hauràs de començar a entrenar una altra vegada a poc a poc per anar recuperant el genoll”.

Hi ha corredors que per les seves característiques estan començant a anar més forts ara: el Madrigal que sempre comença fort la temporada, el Santi Alentorn que per infermetat va acabar abans de temps el 2008, el Priego que ha corregut part de la temporada de ciclocròs, el Cuervo i l’Agüero que estan entrenant fort, l’Octavi que també porta els seus quilòmetres i correrà les socials de Girona (ell viu a Anglès). L’Estragué ha agafat algun quilogram de més aquestes festes, però ja l’està perdent i fent forces quilòmetres. El Santi González i el Nocete han pogut sortir poc per la pluja i la neu d’aquest últim mes (viuen per Osona). El Roca porta una setmana en el dic sec a causa d’una grip i el Sergio també està entrenant i perdent pes. Aquest any tenim equip per, si fem bé les coses, poder preparar nosaltres les curses sense dependre de ningú, al contrari de l’any passat que teníem pocs corredors i havíem de córrer sempre a contracorrent. Tot dependrà de com es desenvolupin les carreres i de la resta de corredors de la categoria.

Hem encarregat més roba pels corredors que no els hi venia bé alguna peça i, també, alguna cosa més que faltava per entregar.

Com a novetat aquest any m’he comprat una càmera de fotos reflex per poder tenir més opcions de fotografiar-vos a les curses. Encara no ho sabeu, però la tindreu que pagar entre tots o sinó no sortireu a les fotos (us esborraré), així que ja podeu anant fent guardiola... Ja, ja, és broma, encara que algun detallet en podríeu tenir.
Entrenament el dia de la presentació: Pedrito, Cuervo, Santi González, Manolo (també porta uns quilos de més) i Nocete
Priego i els que faltaven de l’anterior foto, Diego i Roca

La càmera de fotos, ja veieu que el Manolo a banda de la botiga de pintures també s’està introduint en el món de l’electrònica

11 comentaris:

el lider ha dit...

buenas,veo que estais en plena forma y con ganas de empezar la temporada,solo queria desearle al pedrito soler que se recupere cuanto antes y que no tengas prisa por correr que estas lesiones se tienen que curar bien ,porque a mi aun me duele la espalda de la caida del año pasado asi que lo dicho que te mejores que la temporada es muy larga.un saludo a todos.

Anònim ha dit...

MI AMIGO XAVI ME HA DICHO QUE PONGA UN COMENTARIO INTERESANTE Y HAY VA:
Ahora mismo no estoy en condiciones de competir por culpa de una pequeña intervencion que he tenido.Gracias a todos los que se han preocupado por mi....Pero mi comentario es el siguiente:Ya entiendo porque los principios de temporada no se me han dado nunca bien.En las sociales de pretemporada suelo perseguir siempre, desde que corro en estas categorias de ciclosport,master,veterano...Este año he tenido el placer de mirar los distintos blogs que hay circulando por hay ,y de verdad desde aqui dar la enorahuena a toda esa gente que se prepara como autenticos profesionales ,me he quedado alucinado de lo que la gente se entrena , sacando tiempo de donde sea:rodillos,ciclocross,spining, pasando frio,salidas por la noche a rodar ....etc...todo eso en un corredor con aspiraciones ó profesional lo entiendo,pero es que la mayoria es solo pura aficion,sois todos unos campeones.Desde aqui mandar un saludo a todos,tanto los que corren como aficionados como los ciclomaster y los veteranos.Espero poder estar con vosotros lo antes posible....PEDRITO..gracias CASTILLO....

Miquel Angel Cherino ha dit...

Hola Pedro,
deseo que te recuperes pronto para empezar lo antes posible la temporada. Lo más importante es una buena recuperación que no te deje secuelas, te lo digo por experiencia.
Un abrazo y nos vemos pronto en la carretera!

Anònim ha dit...

Pedrito tranqui,tu eres nuestro corredor para cuando el termometro pasa de 30ª,sabes que algunos con la calor no van,animos y el 22-2 arrancando con un par,un abrazo.

Anònim ha dit...

Gracias Cherino,espero el proximo fin desemana poder hacer alguna cosita con la bici.Graciassssssss.
Santi eres un compañero genial,gracias por tus animos.Trabajaré para tí en las primeras carreras del año...je...je...je...Solo las primeras...he..SALUDOS.

Joan Gálvez ha dit...

Hola Pedro, sabía lo de tu mano, pero de tú rodilla no me había enterádo, espero que te recuperes pronto.
Un saludo.
Joan.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Comunicat de guerra

- Pedrito, li van treure ahir els dos punts que li quedaven al genoll. D’aquí a uns dies podria començar a fer “vida normal” (escalar l’Everest, anar fins a Montserrat de genolls, donar cops de genoll contra una paret... En fi, el normal). El cap de setmana començarà a sortir en bicicleta una altra vegada.

- Estragué, va caure diumenge a la social de l’Estartit. Es va formar una “montonera” a 500mts de meta en la que es va veure implicat quan anava ben col•locat de cara a l’esprint. Es va fer mal a la cama esquerra, res greu, avui tornava a entrenar i diumenge a córrer la social de la Calonge.

- Agüero, va caure diumenge esquiant i es va torçar el genoll esquerra. Porta tota la cama immobilitzada i embenada, encara que no li fa mal. Divendres el tornarà a visitar el metge.

Recupereu-vos aviat!

Anònim ha dit...

GRACIAS JOAN,YA HE VISTO QUE TENEIS UN GRAN EQUIPO,ME ALEGRO.DESEO QUE TODOS LO PASEMOS LO MEJOR POSIBLE EN ESTA TEMPORADA...ESTE AÑO ESTARA DIFICIL GANAR CON TANTA FIGURA,MEJOR,SERA TODO MAS BONITO.. NOS VEMOSSSSS...UN ABRAZO..

Anònim ha dit...

hola pedrito soy javier faricle. la familia galvesport te deseamos que te recuperes lo antes posibre y sobre todo no te comas el coco. que las cosas tienen su tienpo.espero berte pronto en las carreras y poder pasar unos domingos dibertidos. un saludo y cuidate

Anònim ha dit...

HOLA FARICLE,GRACIAS AMIGO.ESPERO QUE NO ANDES MUCHO ESTE AÑO...JE..JE.JE..POCO A POCO IRÉ HACIENDO ALGO,ESPERO POR LO MENOS APARECER EL DIA 22/02/09.NOS VEMOS Y TE DESEO SUERTE A TI Y AL RESTO DE TU EQUIPO...P.SOLER...

albert ha dit...

Te deseo recuperes tu gran nivel y competividad. Si tengo ocasión repetiré tu nombre hasta perder la voz.