dimarts, 24 de març del 2009

El Papiol, 22 de març de 2009

Hem d’agrair als companys del Galvesport la cursa de El Papiol, bon circuit i organització perfecta. Varen sortir 80 corredors per disputar les 35 voltes i els 55 quilòmetres de que constava la prova, classificant-se 65 a una mitjana de 40,29 km/h. També es d’agrair l’hora de sortida de la prova, a les 11 h, com la d’Igualada el dia anterior que ens permet ser una mica més persones (per no haver de matinar tant).

Sortida ràpida: Algun dia podré dir el contrari? Amb continus atacs de diversos corredors fins que es va fer l’escapada del dia, composta pels Cecoc: Mirco (1r), Cherino (3r), Casanova (5è) i Ripoll (7è), els Pinturas Grimaldo: Priego (2n) i Pedrito (6è); Adolf (4t) del Trujillo i Salva (8è i 1r 50) del Galvesport. Dels 7 es va despenjar el Salva en un moment d’atacs entre els escapats, tot i així va aconseguir arribar sol per davant del pilot, guanyant de la seva categoria. Doble motiu de satisfacció, ell, a més d’organitzador corria a casa. Bona feina dels Cecoc amb 4 corredors a l’escapada i destacar també l’actuació de l’Adolf (líder de la Xallenge) que en totes les curses que portem de temporada sempre ha arribat escapat, treballant i demostrant que, ara per ara, és el mes fort de la categoria.

Bona actuació de l’equip amb el Priego i el Pedrito ficant-se a l’escapada, el Sergio, Santi Alentorn, Santi González i el Cuervo molt actius atacant i controlant, el Nocete (3r de 50) i el Roca que varen arribar amb el pilot. El Cuervo va punxar, sent doblat pels escapats i eliminat a 10 voltes del final.
Sortida amb el Bruguera, Pedrito, Cuervo, Domi, Roca, Santi i Elena
El Sergio va atacar a les primeres voltes, l’Adolf tirant del grup

El Santi també ho va intentar, seguit del Cherino i un Galvesport

L’Adolf no deixava de tirar, ara ho intenta el Cherino

Comencen a marxar els escapats

El Mariano intentava marxar, seguit del Narváez, Santi, Cuervo, Chamorro i Gasulla

El Santi Alentorn atacant amb el Jasse sortint a per ell, Terrones i Santi González ben col·locats

Ara ataca el Mariano (per la llengua sembla que va anar a la mateixa escola que el Santi)

Santi, Lara i Roca

Cara a cara entre el Mariano per davant i el Sergio perseguint

Nocete, Lara, Casado i Jasse en el pilot

El Pedrito sortia a buscar al Cherino que havia atacat

Continuen els atacs i els controls, el Salva ja venia despenjat, al fons

El Salva en ple esforç per no ser agafat pel pilot

El Faricle demanava ajut, seguit del Santi Alentorn, Santi González, Jasse i Mariano

L’Adolf en ple esforç, enfilant als companys d’escapada

El Sergio (per la dreta) va fer sol escapat les últimes 4 voltes abans del final

Esprint final guanyat pel Mirco, seguit del Priego, Cherino, Adolf, Casanova, Pedrito i Ripoll

Esprint del pilot: Terrones, Nocete i Santi (no és l’ordre d’arribada)