diumenge, 26 d’abril del 2009

Torroella de Montgrí, 26 d'abril de 2009

Matí plujós i fred el que han tingut els 88 corredors veterans i fèmines a Torroella de Montgrí. S’han classificat 67 veterans i 11 fèmines entre totes les categories. Cursa en carretera en un circuit de 24 quilòmetres al que havia que donar 3 voltes. Circuit pla i molt maco a pesar de la tromba d’aigua que els ha caigut als corredors. La línia de meta estava en una pujada de 200 metres. La mitjana del guanyador ha estat de 45,14 km/h.

Crònica del Pedrito: “Salida a tope, se marchan Alentorn (Pinturas Grimaldo), Gasulla (Cecoc) y un Galvesport... Después de unos kilómetros en fuga y después de varios intentos salimos 4 corredores, Salva, Terrones, un francés y Pedrito. Por el paso por Torroella se unen unos cuantos corredores más: Mirco, Gasulla, Sánchez, Casanova, Castillo, Santi Estragué, Agüero y alguno más que no recuerdo. Como no nos interesaba la escapada no pasamos a relevos y al final somos cazados por el pelotón. Después de varios ataques (Cherino...) saltan Casanova, Gázquez y Sergio Hidalgo haciendo la escapada buena, en la última vuelta marchan primero Toti y Madrigal, después Cherino y Estragué, juntándose los 7 corredores en cabeza”. -Gràcies Pedrito-. Arribant a Torroella van atacar el Sergio primer i, després, el Santi sent neutralitzats. A l’última corba enfilant la meta el Sergio que anava primer ha relliscat, sense caure, tenint que treure el peu del pedal. Esprint guanyat pel Madrigal, seguit del Cherino, Gázquez, Toti, Casanova, Estragué i Sergio. L’esprint del pilot ha estat guanyat pel Mirco, seguit del Priego, Salva, Adolf i Nocete.

El Madrigal té un bon record de Torroella, aquesta és la tercera victòria aquí, sumant les dues que va aconseguir de màster 30. L’equip avui ha estat sensacional, treballant i sabent estar on calia. Només ens ha faltat l’Octavi que continua recuperant-se de l’operació de clavícula que va patir després de la caiguda a Figueres.

No tinc fotografies dels guanyadors. Els pòdiums han estat de 40: Madrigal, Cherino i Gázquez. De 50: Salva, Nocete i Terrones. De 60: Maya, Roland i Smith. Per equips guanyadors Pinturas Grimaldo i Campions de Girona: Toti de 40, Samaniego de 50 i López de 60.

Fent temps després de l’esmorzar al Delfín Verde: Agüero i el seu fill Juanjo, Roca i Cuervo

Preparant-se per a la cursa, no us emocioneu, en directe són encara més guapos: Madrigal, Santi Alentorn i Sergio

Pedrito, Sergio, Madrigal, Cuervo i Estragué, preparats per a la sortida neutralitzada

Santi González, Juan de Dios, Roca i Emilio Torrubia

Terrones, Agüero i Toledano (antic company de feina junt amb el Miguel de Diego)

Xavi Lara, Adolf, Narváez, Paco, Nocete, Maya, Gasulla, Emilio i Miguel de Diego (que no s'ha mirat les fotos que havia posat d'ell a la cursa de Banyoles)

Rosemary patint, no ha aguantat el ritme del pilot (foto Mari)

Gairebé no tinc més fotos de la cursa. Com he notat a faltar la màquina de fer fotos marca Grimaldo (la que m’heu de pagar entre tots i que encara no he vist ni un euro), que se m’ha avariat (foto Mari)

Santi González i Nocete, ben xops a meta

Sergio i Priego, agafant roba d'abric

Santi Alentorn, Madrigal i Santi Estragué

Després de marxar cap al Delfin Verde i canviar-se de roba no sabien on era l’entrega de premis: aquí no és, tornem a meta (no hi ha res), tornem al càmping (ni rastre de ningú). Al final hem vist al Narváez que ens havia recollit els trofeus al pavelló que hi havia a meta

Nosaltres hem fet el nostre pòdium particular i les fotografies igual: Madrigal guanyador de la cursa

Pinturas Grimaldo guanyadors per equips: Cuervo, Madrigal, Santi Alentorn i Roca. Ens falta el Santi Estragué, Santi González, Nocete, Priego, Pedrito, Sergio, Agüero i el patró, el Manolo. Gràcies a tots!

Apa, a recollir i cap a casa

4 comentaris:

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, com ja he posat a la entrada de la contrarrellotge, enhorabona a tot l'equip per la victoria individual d'en Madrigal i per equips.
Salutacions.
Joan.

Manuel Marina ha dit...

Felicidades a todo el equipo, por el trabajo realizado y a Madrigal, por esta nueva victoria.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies, Joan i Manuel, per les vostres felicitacions.

pili ha dit...

SALUDOS A MADRIGAL DESDE SAN SEBASTIAN DE UNA PERSONA QUE CONOCIO HACIENDO LA MILI