dimecres, 8 de juliol del 2009

Xallenge ciclista Girona-Sant Martí Vell, 5 de juliol de 2009

Diumenge es va disputar la segona i última prova de la Xallenge ciclista Girona-Sant Martí Vell a Girona. 57 corredors van donar 17 voltes a un circuit urbà per completar els 44 quilòmetres a una velocitat mitjana de 40,8 Km/h. Bona organització del CC Esport-Ter que va netejar el circuit abans de començar la cursa, malmès de fulles per la pedregada de dissabte.

Apart de la mateixa cursa, també estaven en joc les diferents classificacions generals de la Xallenge. Van haver-hi diferents intents de fuga, però no va ser fins a 3 voltes del final que es va fer la definitiva. Va atacar el Madrigal (Pinturas Grimaldo), escapant-se sol i arribant a meta per davant d’un pilot en el que anaven gairebé tots el corredors.

El Cherino (Cecoc) defensava el liderat de la general (el de la muntanya l’havia aconseguit el dia anterior) que va acabar en mans del seu company Mirco; el Cuervo defensava el dels esprints especials, acabant aquest en el Priego, segon el Pedrito i tercer el Cuervo, tots del Pinturas Grimaldo. La general la va guanyar el Mirco del Cecoc, després el Nocete, Agüero, Priego i Octavi, tots del Pinturas Grimaldo. Per equips varem repetir victòria, com el dia anterior, arrodonint així un bon cap de setmana.
Preparats per la sortida: Carles (àrbitre), Albert Pol (locutor), Pedrito, Torrubia, Joan Oliva, Agüero, Octavi, Santi Alentorn, Maya, Juan de Dios, Madrigal i Sergio
Bruguera, els líders: Cuervo, Cherino i Mirco. Jasse i Santi Estragué

L’Agüero, es va escapar donant unes voltes en solitari. Per darrera sortint a per ell el Mariano...

Amb el Priego, Cuervo, Zeljko, Jesús, Santi Estragué, López, Roman i Joan Gálvez

Primer esprint especial puntuable: Priego, Pedrito i Mariano

El Cuervo corria amb la maneta del canvi trencada, portava posat el 13, sense poder canviar-lo. Amb el Madrigal, Agüero, Santi Estragué, Torrubia, Santi Estragué, Salva i Mirco

Gràcies per la seva tasca a l’Albert, al Lluís, al Carles (que es miren els blogs) i a la Mari

Una escapada amb l’Octavi, Ripoll... i el Santi Alentorn a punt d’agafar-los

El Cuervo intentava escapar-se per poder puntuar en els esprints especials. Amb el Santi González (bona feina), Priego (també amb problemes amb el canvi), Zeljko i Ripoll, sortint a pel Cuervo

El Santi Estragué ho intentava, per darrera el Narváez amb un altre corredor

El Priego guanyant el segon i últim esprint especial, per davant del Mariano (que no es veu), Cherino, Cuervo i de l’Octavi (que va llançar al Cuervo)

Santi Estragué, Zeljko, Sergio, Mariano, Santi González, Madrigal, Agüero, Octavi, Priego i Narváez

El Madrigal va atacar a falta de tres voltes pel final

Rodant en solitari, queden dues voltes

L’equip controlant, amb els Galvesport ben col·locats

Els Cecoc tibaven per intentar agafar al Madrigal

Madrigal guanyador, per darrera el Mirco, Priego, Agüero, Faricle, Gázquez, Mariano, Sergio, Nocete, Torrubia, Santi González i Salva

Esprint del pilot

Satisfacció perquè la bona feina s’ha vist recompensada: Diego (màster 30), Agüero, Santi Alentorn, Pedrito, Santi Estragué, Priego, Mari, Nocete, Cuervo, Santi González, Sergio, Madrigal i Octavi

Esperant que acabés la cursa de màsters i sèniors per recollir l’entrega de premis

El Miguel Ángel Agüero i el Diego Contreras van córrer la cursa de màsters

Pòdium de 40: Madrigal, Mirco i Priego

Pòdium de 50: Nocete, Torrubia i Juan de Dios recollint el trofeu del Salva. Ara ja no em partiràs la cara, no? M'ho va dir de broma

Pòdium de 60: Juanillo, Smith i Maya

Pinturas Grimaldo, guanyadors per equips

Guanyadors de les diferents classificacions: Mirco de 40, Nocete de 50, Maya de 60, Cherino de la muntanya i Priego dels esprints especials

Guanyadors de màsters 30, sèniors i veterans (els van regalar un pernil)