diumenge, 4 d’octubre del 2009

El Prat de Llobregat, 4 d'octubre de 2009

Avui hem tingut l’última cursa de veterans de Catalunya en el Prat de Llobregat, decisòria per la general final de la Xallenge. Han estat 70 corredors veterans i 2 fèmines els que han acomiadat aquesta llarga temporada, d’aquests s’han classificat 53. Circuit urbà en el polígon C’an Estruch al que s’han donat 40 voltes per completar els 50 quilòmetres de la prova, a una velocitat mitjana de 42,83 km/h.

Sortida, com sempre molt ràpida, fins que s’ha fet l’escapada amb el Xavi Pérez (Cecoc) i Juanjo Agüero (Pinturas Grimaldo). Han anat a relleus fins a unes 15 voltes del final, quan el Xavi ha trencat la biela, canviant de bicicleta i sent absorbit pel pilot. L’Agüero ha rodat unes voltes tot sol fins que l’ha agafat el pilot tirat pels Cecoc.

Arribada a l’esprint, guanyat pel Mirco (guanyador final de la Xallenge), Priego 2n, Cherino 3r, Mariano 4t, Sergio 5è i Agüero 6è que, després de la pallissa, encara ha entrat bé a l’esprint. Salva 7è (guanyador de la general de 50), Cuervo 8è, Santi González 9è i Gázquez 10è. En la posició 37 ha entrat el Maya, guanyador de la general de 60.

L’equip ha tornat a estar molt bé, treballant i lluitant en tota la cursa. L’Octavi (que avui treballava) va córrer ahir la marxa de les Gavarres, a Girona, aconseguint arribar primer junt a l’Estañol.
Avui ha vingut el Manolo amb la “fragoneta”. Xerradeta abans de sortir
Això és un club de fans. Molino al poder!

Sortida amb el Priego (busqueu-lo), Xavi, Jesús, Antonio (que corria en casa), Agüero, Pedrito i Joan Mengual


Segona volta i, com no podia acomiadar-se d’una altra manera, en Santi Alentorn ja escapat. El pilot tirat pel Toti

Agüero, en què penses? A més: Moya, Pedrito, Priego, Maya, Juan de Dios i Xavi

El Sergio ho intentava (en una posició una mica estranya), seguit del Xavi i Gázquez. En la tarima l’Albert Pol que ha tornat a fer de locutor


I el Santi Estragué. El pilot tirat pel Toti, molt actiu i molt sol, seguit del Cherino, Casanovas...

Comença l’escapada: Xavi Pérez i Juanjo Agüero seguits del Madrigal que tallava, Mirco, Gázquez i Toti. Els 2 s’han entès bé, arribant a tenir 50 segons de diferència màxima. La recta de meta la feia tibant l’Agüero i la de contrameta el Xavi
El Toti era el que més interès posava en que no prosperés la fuga. Seguit del famós Molino, Santi Estragué, Madrigal, Santi Alentorn, Casanovas i Pepe

Per darrera atacava el Casanovas, a per ell el Priego, Santi Estragué, Mirco, Santi Alentorn, Cuervo i Madrigal

El Cherino també ho provava, aquí passant revisió del seu atac

El Santi Alentorn era el que tirava a pel Cherino. A més l’Emili, Mirco, Cuervo i Madrigal (que ha acabat punxant i retirant-se)

En una altra volta era el Priego el que sortia a pel Cherino, seguit del Mirco, Toti, Mariano, Jesús i Gázquez

L’Agüero s’ha quedat sol després de l’averia del Xavi, animat pels seus fills i el del Pedrito

El Cecoc s’ha posat en bloc a tirar a per l’Agüero: Xavi, Ripoll, Cherino, Casanovas, Emili, Mirco i Gasulla. Seguits del Toti, Santi Alentorn i Santi Estragué

El Santi Estragué ho intentava sol. El Jordi Sogas s’ha posat en el lloc ideal per “xuclar” càmera

I el Pedrito, amb el Mirco, Gázquez, Toti, Paco, Santi Estragué i Agüero

Al Xavi i a l’Agüero els ha semblat poc l’escapada i ho tornaven a intentar. El Xavi avisant del perill del doblat amb la rotonda

Arribada: Priego, Mirco, Mariano, Sergio, Cherino, Santi González, Cuervo, Agüero, Juande i Toti

Santi González, Agüero, Cuervo, Jean, Nocete, Emili, Santi Estragué, Toti i Casanovas


Tercers classificats: Casanovas en el lloc del Mariano de 40, Nocete de 50 i Haro de 60


Segons classificats: Cherino en el lloc del Terrones de 50, Priego de 40 i Maya de 60.

Primers classificats: Juanillo de 60, Cherino en el lloc del Mirco de 40 i Salva de 50

El Cecoc guanyadors per equips, amb alguns infiltrats

Una de les notes exòtiques del Faricle, amb el Nocete i el Santi González
Fins l’any que ve!

10 comentaris:

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, com sempre molt bona crònica i millors fotos.
Felicitacions per totes les victories aconseguides al llarg de la temporada.
Salutacions.
Joan.

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Xavi y Mª del Mar daros las gracias por este año que habéis compartido con todos los ciclistas y en especial que aun siendo corredor de otro equipo, no habéis ahorrado en darme ánimos y apoyarme, también por las fotos que me pasáis cuando os pido.
Felicitar al equipo por que es todo emoción, en cada carrera ponéis salsa de ataque, de los que crea afición aunque después no siempre os acompañe un merecido reconocimiento a los esfuerzos hechos en carrera, pero lo importante es que parece que todos os lo pasáis bien, el corredor se machaca en los éntrenos para ganar, o por lo menos intentarlo.
Como ya me han dicho que el año que viene continuáis, seguiremos gozando de vuestra presencia.
Nos vemos el 15 de Noviembre.

Secociclisme ha dit...

Hola Xavi,com els teus companys de curses, corredors i etc, jo també he disfrutat aquest any de les cròniques i fotografíes de les curses i si es veritat que continueu l'any vinent, enhorabona, ara a descansar i cuidar-se força.

Anònim ha dit...

Enhorabuena por toda las buenas carreras que nos habeis hecho pasar y por las fotos que habeis puesto para que todos nos podamos recordar esta año
Felicidades por todo y buena suerte para la proxima temporada
Espero vero en la comida que veras como no me descuelgo
SALUDOS

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies, Joan Gálvez, m’afalagues amb el teu comentari. Espero que l’any vinent, almenys, no tinguis caigudes i puguis gaudir d’una temporada plena i, ens facis gaudir a nosaltres de la teva presència i de les teves cròniques.

Gracias, Joan Mengual. Es muy bonito lo que nos has puesto. Que os vaya muy bien con la andadura del equipo y con la ilusión que le pones, será muy bueno para la categoría tener un nuevo equipo.


Gràcies, Manel, per seguir-nos. Jo us segueixo diàriament i visc la categoria d’infantils a través teu. Tu, millor que ningú, saps el que costa portar tot això endavant.

Anónimo, no sé quién eres, pero también te deseo lo mejor.


Ens veiem el 15 de novembre al dinar!

ciclista77 ha dit...

El anonimo soy yo, Jose folgoso que se olvido poner el nombre

Anònim ha dit...

Xavi...l'andorrà!!!

Desde aki us vull felicitar per la temporada realitzada, la veritat és k sempre heu donat guerra i emoció a les curses. Sou un ekip lluitador i amb carisma...espero k sempre sigueu aixin's.

"Leña al mono hasta que se rompa la cadena"

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola, José. Me imaginaba que podrías ser tú. La comida de la entrega de trofeos de la Xallenge no es una competición a ver quien acaba antes, yo seguro que me descuelgo.
Saludos.

Gràcies, Xavi, pel teu comentari. Tu també ets dels que ataques i dónes emoció a les curses. L’Emili i tu us feu notar quan veniu a córrer.
Salutacions i que us vagi molt bé per Mallorca. Pobrets els que corrin amb vosaltres.

Anònim ha dit...

sois un gran equipo pero os falta experencia como e visto teniendo casi 3 tios luchando por la general no los habéis ayudado como siempre tirando de bloque sí no mira tú crónicas cuando dices la locomotra galvesport felicidades y haber si esto te sirve para reflexionar

Anònim ha dit...

CHISTE

Un hombre, al pasar frente al Congreso de los Diputados, escucha un

Tremendo griterío que sale desde la sala:
Ladrón, mentiroso, comisionista, difamador, chorizo, sinvergüenza ,flojo de mierda, imbécil, timador, cabrón, corrupto, vendido, golfo, aprovechado, cara dura, falso, inútil, pesetero, vago de mierda, saqueador, gilipollas, bobo, oportunista, embaucador, tramposo, hijo de la gran puta,........... etc ...........

El hombre asustado le pregunta al guardia de la entrada:
- Qué pasa dentro?, se están peleando....?
- No responde el guardia, yo creo que están pasando lista !!!!!!