dissabte, 10 de juliol de 2010

Campionats d'Espanya de veterans, Segòvia 2010

Els propers 24 i 25 de juliol se celebraran a la Granja de San Ildefonso i a Segòvia els Campionats d'Espanya de Ciclisme pels veterans 40-50 i 60.
El dissabte, 24 de juliol, a la Granja de San Ildefonso correran els veterans 40. La sortida es donarà a les 9 h del matí. Els veterans 40 hauran de fer un recorregut de 74.8 km que coronaran als medallistes d'aquest any.
El diumenge, 25 de juliol, serà el torn dels veterans 50 i 60. En aquesta categoria la sortida es donarà a les 8.30 del matí i, en aquest cas, la sortida i arribada serà a Segòvia. Els veterans hauran de donar 5 voltes a un circuit de 10.6 km per completar els 53 km de que consta la prova. El Cristóbal Maya defensarà el segon títol de Campió d'Espanya consecutiu, aconseguits a Múrcia (on va néixer) en el 2008 i a Astúries, l'any passat.
Per part de la P. C. Bons Amics - Pinturas Grimaldo participaran, representant a la Selecció Catalana, el Juanjo Agüero en veterans 40, el José Nocete en veterans 50 i el Francisco Roca en veterans 60. També, però representant a l'equip, pendran part el Pedrito Soler, el Cuervo i el Pera Rovira en la categoria de veterans 40.

Ruta dels veterans 40


Perfil dels veterans 40


Ruta dels veterans 50 i 60


Perfil dels veterans 50 i 60

5 comentaris:

jose ha dit...

los campeones de españa en cataluña

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

També, el José Nocete participarà defensant els colors de la Selecció Catalana de Ciclisme en els Campionats d'Espanya en la categoria de veterans 50.
Està rectificat en la notícia.

joven ha dit...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven ha dit...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven ha dit...

beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/