dimecres, 15 de setembre del 2010

Bellvitge, 12 de setembre de 2010

Diumenge, en Bellvitge, es va celebrar una matinal ciclista amb dues curses. La primera per a veterans i, la segona, per a màsters 30 i sèniors. Es van donar 13 voltes a un circuit urbà per a completar els 55 quilòmetres de la prova, a una velocitat mitjana de 42 km/h. La participació va ser de 68 veterans i 2 fèmines, classificant-se 66.
El circuit era poc selectiu, amb repetjó inclòs i, encara que van haver molts intents d'escapada no van prosperar, arribant-se a l'esprint. I a l'esprint el més ràpid és el Mirco del Cecoc, que es va imposar per davant de l'Agüero del Pinturas Grimaldo (que repetia la posició del dia anterior) i del Cubero del Vicenç Iturat.
Vull fer una crítica d'un fet que passa massa sovint, el retard en l'entrega de trofeus. Quan es fan varies curses el mateix dia, hi ha organitzadors que opten per fer l'entrega de premis al acabar totes aquestes curses, fet que provoca que ens haguem d'esperar varies hores.
Normalment els veterans corren abans que la resta de categories: has de matinar, arribar d'hora i, després esperar dues hores o més a que acabi la següent o les següents proves. L'entrega de premis s'hauria de fer acabada la classificació dels àrbitres i just abans que comenci la següent cursa, ens estalviaríem unes quantes hores d'espera perdudes per a res, a vegades quan encara ens queda un bon tram de camí fins a casa. A més, el mateix reglament de la Federació Catalana diu "El lliurament de trofeus, de mallots i de rams de flors s'organitzarà de manera que es pugui celebrar 15 minuts després de l'arribada d'aquests corredors".
El saben aquell que diu? Era un equip ciclista...
Preparats per a la sortida. Cadascun és un món...

Primera volta i el pilot ja tallat: Santi González, Ismael, Moya, Faricle, Cabello...

L'Agüero encapçalant el pilot molt estirat

L'Adolf, el guanyador de l'any passat, molt lluitador, com sempre. Per davant del Pirata, Sánchez, Cubero, Santi González, Salva, Agüero i Ripoll

Agüero, Santi Alentorn, Adolf, Cubero, Adriano, Ismael, Mirco i Casanovas

Una de les escapades més consistents: Casanovas, Torrubia, Terrones i Ferrer

Pedrito, Pere, Adolf i Santi González han estat dels més interessats en que no prosperés l'escapada

Nocete, Elena, Juanillo i Casado

El Chamorro s'ha endut el pernil que havia en joc

Santi González, Santi Alentorn, Pedrito, Madrigal, Ripoll, Mirco, Zeljko i Nocete

Pas per la rotonda sortint de meta: Adolf, Agüero, Santi González, Santi Alentorn, Mirco, Zeljko, Mengual i Torrubia

Arribada a meta: Mirco, Salva, Agüero, Cabello, Casanovas, Cubero, Madrigal, Ripoll, Gázquez, Sánchez, Carles, Terrones i Faricle

Casanovas, Nocete, Piñol, Ripoll, Gázquez, Pepe, Sánchez, Zeljko, Santi González, Carles i Terrones

Tancant el pilot: Gasulla, Pere, Guerrero, Boixareu, Ángel i Alfredo

El Manolo Grimaldo, el patró, ens ha vingut a veure. Aquí amb el Santi i el Pedrito

Pòdium de 40: Agüero 2n, Mirco 1r i Cubero 3r

Pòdium de 50: Nocete 2n (recull el Pedrito), Salva 1r i Terrones 3r

Pòdium de 60: Juanillo 3r, López 1r i Maya 3r