diumenge, 21 de setembre del 2008

Montornès del Vallès, 20 de setembre de 2008

Circuit de 3,5qms a Montornès, al que se li va donar 20 voltes fent un total de 70qms a una mitja de 40qms/hora. Dura, molt dura tenint en compte la pujada, els quilòmetres –normalment no es fan tants- i el ritme que es va portar.

Els continus atacs i la duresa de la cursa van fer que es fes una selecció dels corredors més forts. Cursa perfecte dels Cecoc que van tenir-la controlada en tot moment i van fer-la a la seva voluntat.

Es van fer varis grups, alguns dels quals es van acabar ajuntant com el del Maya (sempre valent i lluitador, defensant amb honor el seu mallot de campió d’Espanya i que es va tallar del grup davanter en una corba) i els Galvesport que treballaven pel Salva, els esforços van ser inútils per poder enllaçar amb els escapats.

Els nostres corredors van estar sempre per davant, el més actiu el Pedrito que li anava molt bé el circuit i ho va intentar en varies vegades, l’Agüero, el Cuervo i el Santi molt bé arribant en el grup capdavanter i el Madrigal pateix en aquest circuits i nota el temps que ha estat sense córrer, va vindre a entrenar-se per la nostra cursa de la setmana que ve. El Roca esta convalescent de les dues caigudes de la setmana passada a Torredembarra, encara li fa mal la cama dreta com per poder apujar-se a la bicicleta. Gràcies a tots. També agrair al nostre president, el Joaquim Vilaplana que vingués a veure’ns córrer, ell va ser el que va rebre el trofeu de segon equip classificat.
També vull donar-li les gràcies al club Montornès, organitzador de la cursa, i a l’Albert en particular –que està passant per uns moments delicats- pel que han fet perquè sortís tot bé.
El Madrigal tenia fluixa la roda del darrere i el Cuervo l’ajudava a inflar-la a la mateixa sortida
75 corredors i dues fèmines enfilades a la sortida
Primeres voltes i primers atacs! En aquest cas el Jaume Estanyol
Primer atac del Pedro Viana, les forces encara estan bé. Com veureu a les fotos surten el Circuit de Catalunya i una nau de DHL, a veure si tenen un detall i m’envien un pernil cadascun, com a mínim, a casa
Un dels atacs del Cherino i...
Responent per l’esquerra el Castillo i per la dreta el Pedrito

Les dues fèmines: l'Elena i la Rosmery

El Cuervo, el Pedrito i el Santi amb el Terrones i el Sánchez
Un atac del García amb el Castillo, per la dreta el Cuervo i l’Agüero
Sortint a per les escapades el Pedrito, el Santi, el Cuervo i l'Octavi (ja més recuperat de l'enfermetat)


Tres grups diferenciats: per l’esquerra atacant el Xavi amb l'Estanyol, per darrere el Cherino amb el Pedrito i l’Emili. Pel centre el Viana amb el Nocete i l’Octavi i, per la dreta el Toti amb l’Octavi i el Terrones... Pedrito hauries d’estar content, després del rei ets la persona més vigilada del país
Aprofitant que el Casanova s'havia tallat del pilot va atacar el Pedrito, aquí amb el Viana, l'Estanyol i els dos andorrans, que no passaven. Totes les escapades del Pedrito són bloquejades pels Cecoc
L'escapada bona amb el Pedro i l'Emili
Cherino, Castillo, Estanyol, Santi González, Pedrito, Cuervo, Toti Codony, Octavi, Nocete i Agüero
El pilot amb el Maya, el Borrás i el Juan Gálvez


L'Emili guanyant clarament al Viana
Arribada del pilot amb el Cherino i l'Estragué. Per l'esquerra esprintant el Pedrito amb el Terrones i per la dreta l'Agüero
Comentant la cursa amb el Presi: l'Agüero, el Santi (que casi no es veu) i el Cuervo
L'Agüero i el Cuervo preparant-se per tornar a casa
Segons per equips: Madrigal, Cuervo, Santi, Agüero, Pedrito, Joaquim (el nostre president) i Xavi

13 comentaris:

albert ha dit...

A les fotos el de blanc, amb un casc de molts forats, és el Jaume Estanyol, no l'anomenes mai. És el noi de Besalú, quatre vegades guanyador de la Xallenge, el que ell ven tu i molts voldríeu ser els que opinen si queda bé o no. Gràcies per la gran cursa que vàreu fer. Perquè un equip guanyi n'hi ha d'haver d'altres que facin 2n, 3r, ... SI NO FOS AIXÍ. QUIN AVORRIMENT! Menció d'honor al Pedro Soler, lluitador, valent i gran corredor.

albert ha dit...

Xavi:
Gràcies de tenir-me en compte al blog. Si no em tractéssiu tan bé ho enviaria tot a fer punyetes. A vegades, imagino com molts corredors, m'esforço per estar a l'alçada i no defraudar-vos. Dissabte el meu cap no estava bé. L'àrbitre Joan Badia, ho vull fer públic, em va recolçar constantment. Tan dolents que són els àrbitres i quan cal fantàstiques persones.

albert ha dit...

Has d'aclarir que el Salva Gálvez va caure, va perdre contacte amb el pilot, tot i l'esforç del company Marina i del seu germà Joan no va poder acostar-se al pilot capdavanter.

Anònim ha dit...

GRACIAS ALBERT POR TU MENCION,ESPERO QUE TODO TE VAYA BIEN ya me entiendes.
POR LO DEMAS FELICITAR AL CECOC YA QUE SON MUCHOS Y ADEMAS MUY BUENOS Y SE ENTIENDEN DE MARAVILLA.....UN ABRAZO Y UN HASTA PRONTO....P.SOLER.....Pedrito.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Albert per les teves paraules i per fer-nos costat. Sé que no estàs bé i encara que ens coneixem poc m’has demostrat la gran persona que ets, em sap greu que estiguis passant per uns moments tan difícils. Tu no ens pot defraudar, al contrari, farien falta més persones com tu perquè el món rutlles millor.
Respecte a que no poso el nom del Jaume Estanyol, ja et vaig comentar que, a vegades, no poso el nom dels corredors no perquè no vulgui, sinó perquè no els relaciono físicament amb el nom, ja està canviat. No sé a que et refereixes amb: “el que ell ven tu i molts voldríeu ser els que opinen si queda bé o no”.
Vaig veure al Salva Gálvez per darrere amb el seu germà, el Joan, però no he sabut que havia caigut fins aquesta tarda, quan m’ho han dit els meus corredors camí de Tarragona. Els corredors del seu equip, el seu germà i ell mateix van estar treballant per intentar agafar el pilot principal sense èxit.
Espero que ens podem veure aviat.
Cuida’t.

Anònim ha dit...

Buenas noches a todos,ayer sabado la carrera de Montornes parecia una carrera de motos,me parece un ritmo que no pertenece a una categoria de veteranos 39media 70km con repechon includo,debe ser que soy muy malo persigiendo todo la tarde para hacer el 17,saliamos de la curva de la bajada 53x11 a 62km/h por el llano,al final 18 quedamos delante sin contar con las motos que abrian carrera,Emili y Viana en fin,a este ritmo no se donde vamos a ir,por que ha esto yo por lo menos no le voy a dedicar mas de lo qe le dedico,el año pasado el circuito era un pelin diferente pero llegamos 50 tios en paquete,tres escapados,el año que viene subira más el nivel,suben un par de fieras más,felicitar a Nocete,Terrones,Salva(por la caida sino creo que hubiese aguantado)por aguntar estos ritmos con más de 50tacos,en Hospitalet hicimos mejor media que los M30,normal?,pues nada a cuidarse que entre todos tenemos que subir la media haber si salimos en Guiness del 2009,saludos y a tope motoristas GP.Santi Alentorn

Joan Gálvez ha dit...

Como bien dice Albert, mi hermano cayó cuando se habia roto el pelotón, y a pesar de que nos juntamos con Juan Morante y Torrubia, el esfuerzo no fué suficiente para volver a cojer al grupo de cabeza y fuimos neutralizados por el segundo grupo.saludos.

el lider ha dit...

que espectaculo señores!!!!esta semana no me puedo meter con nadie ni criticar ninguna tactica.bravo al organizador por el magnifico circuito,bravo a los corredores desde el primero hasta el ultimo por su entrega,bravo a la aficion por sus aplausos y porque no bravo a los directores por olvidar tacticas conservadoras y apostar por el ataque.la verdad es que las pase putas para llegar,vaya velocidad,no hubo ni un momento de tregua,parece que el pique de la semana pasada hizo efecto y llego la gente con ganas de batalla.me encanto ver las caras de todos cuando llegamos,no vi ninguna sonrisa,algunos no podian ni hablar,no habia fuerza ni para sacar los pies de los pedales.en fin una autentica tarde de ciclismo del bueno.destacar a todos los corredores y corredoras pero en especial a mi amigo pedro viana,vaya carreron.por cierto xavi me gusto la charla que tuvimos parece que nos vamos entendiendo.un saludo amigos y a entrenar.

Anònim ha dit...

al sr. gp alentorn no le parece un ritmo bueno que deje de trabajar que no se si lo hace entrene mas y se dope,alomejor asi aguanta con los de delante y sino que plegue y se dedique mas a su familia

Anònim ha dit...

Santi Alentorn.Sr.anonimo si quieres comentar algo lo mejor seria que pusieras tu nombre y apellidos,que sepas que acostumbro a clasificarme de los 10 casi siempre sin necesidad de doparme(que triste seria a los 41 años)y mi familia esta muy bien atendida,saludos anonimo!

Joan Gálvez ha dit...

Hola a todos, me parece muy correcto lo que dice Santi Alentorn, que si alguien quiere hablar mal de un compañero, por lo menos que no lo haga bajo el anonimato. Saludos Joan Gálvez.

albert ha dit...

No hem de faltar el respecte a ningú. El Santi és un bon xaval, bon corredor, regular i el pecat és haver deixat el CECOC. Allà hauria guanyat un parell de curses, amb l'esquena coberta. Ara, és normal, a l'esquena té els llops que el devoren. No ens amaguem, donem la cara, prou que amb el casc i les ulleres costa saber qui sou, i no diguem a l'hivern a la carretera...

el lider ha dit...

anonimo creo que te has equivocado de blog,si quieres hablar de doping te recomiendo "ciclismo 2005",alli estan todo el dia hablando de operaciones puerto y de tramposos,seguro que te divertira mas.