dimarts, 16 de setembre del 2008

Pròximes curses i classificació de la Xallenge

El proper dissabte 20 de setembre tenim la cursa de Montornès del Vallès i el diumenge 21 cursa a Tarragona, totes dues per la tarda. Publico el cartell de Montornès i la general real oficiosa, descomptant les cinc pitjors curses de cada corredor. Gràcies a l’Albert que m’ha enviat la seva classificació oficiosa, espero que puguis vindre el dissabte, sense tu no és el mateix (sense desmerèixer als altres locutors), ja has vist el que va passar a Blanes...

El passat dissabte, a la cursa de Torredembarra, el Narváez em va dir que l’any que ve, finalment, només podran córrer 10 corredors per cursa, ara mateix ja tenim més corredors d’aquets 10 (no tots correran a cada cursa) i, excepte alguna sorpresa d’última hora (que la pot haver), ja tenim l’equip conformat, gràcies a tots.
Cursa de Montornès

Classificació real oficiosa, 14 de setembre de 2008

2 comentaris:

albert ha dit...

Xavi:
Em tens intrigat, què va passar a Blanes?
Jo també m'equivoco, batejo corredors, canvio alguna volta i quan els àrbitres em diuen que faci plegar un corredor doblat sóc el dolent de la cursa. Un cop em vaig saltar el Narváez en un podi, sort que no em va renyar.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola Albert,
La cursa de Blanes durava una hora i 5 voltes, quan varen córrer aquesta hora el locutor va anar dient les voltes que faltaven per acabar la cursa, llavors, després de passar els 3 primers corredors, i al pas per meta dels 4 escapats de darrere, va dir que quedaven 2 voltes pel final quan realment era l’última volta. El resultat va ser que el Terrones no va esprintar perquè es pensava que encara quedava una volta, va acabar fent quart del seu grup i es va emprenyar. A mi també em va equivocar i, és per això, que no vaig poder fer fotografies als 3 primers i al pilot que van arribar junts. No deixa de ser anecdòtic: coses del directe, com dirien a la televisió.
El Narváez es va emprenyar aquest passat dissabte a Torredembarra, quan els arbitres el van fer fora de la cursa a l’Higinio i a ell (que anaven junts i sols)al ser doblats pels escapats. Ja quedaven pocs corredors, poca cursa i els podrien haver deixat acabar.