dimarts, 2 de setembre del 2008

Torna en José Madrigal!

En José Madrigal tornarà a la competició aquest mes de setembre. Vol començar a competir el diumenge a Santa Coloma de Gramanet, si el refredat d’estiu li permet, si no el veurem la pròxima setmana. És una bona notícia de cara a reforçar l’equip cap al final de temporada.

Publico la general real oficiosa, descomptant les 5 pitjors curses, després de la cursa de Manresa el passat 31 d’agost. També he penjat el vídeo de la cursa, espero que us agradi, vosaltres sou els protagonistes. De cara a propers vídeos accepto propostes per la música, deixeu-me el nom de l'intèrpret i la cançó i, sí m’agrada, la posaré. No prometo res. Animeu-vos!
José Madrigal
Classificació de la Xallenge a 31 d'agost

5 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Bones amics de Pinturas Grimaldo.
He posat la vostra pàgina web en el meu blog.
Si voleu posar el meu en el vostre teniu el meu permís.
Salutacions i força en aquestes darreres curses de la temporada.

Att.
AMAT ARTIGAS TOWLE
http://amatartigas.blogspot.com
amatartigas@hotmail.com

albert ha dit...

La persona del José Madrigal mereix tornar a la competició, el felicito i desitjo que mai més es vegi obligat a deixar les curses, Guany o no que gaudeixi del món dels veterans, que mai més es baixi de la bicicleta.

albert ha dit...

Vols dir que no li regales 8 punts al petit i llest Nocete?

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Tens raó Albert, com casí sempre, li regalo 6 punts i no 8, d’aquesta manera compenso els 2 punts que li vaig treure a l’anterior classificació al “petit i llest” Nocete, com tu el defineixes –sembla que parlis d’Astérix el gal-. És que no es pot fer classificacions amb la calculadora i, a la vegada, parlar per telèfon... Després passen coses d’aquestes.

Gràcies per la rectificació i per les paraules que li dediques al Madrigal, ets molt amable, com sempre. Només no estic d’acord amb tu en una cosa: deixa que es baixi de quan en quan de la bicicleta, ni que sigui per veure a la seva dona i al seu fill, dormir i treballar alguna vegada, que ha de mantenir a la família ja que l’equip, de moment, no li podem pagar un sou (que més voldríem).

Res, tot és broma,

cuida’t molt!

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

No ens coneixem, però posaré l’enllaç del teu blog al nostre, encara que penso que sortim perdent, ja que nosaltres tenim pocs i tu tens dos-cents mil i serà difícil que ens vegin, ja, ja. Felicitats pel teu blog i espero que ens coneixem personalment aviat.