dilluns, 15 de setembre del 2008

Torredembarra, 13 de setembre de 2008

Segona entrega de la trilogia de la Diada a Torredembarra, 50qms que van fer mal a les cames de veritat per la forta pujada i el vent que van patir els corredors. De seguida varen haver-hi intens d’escapada, marxant tot sol el Castillo (Bigmat) que va aguantar varies voltes fins que va ser agafat pel Pedrito (Pinturas Grimaldo), el Casanova (Cecoc) i el company del Castillo al Bigmat, el Pedro Viana. Per darrere el Cherino no es conformava i va atacar fins que poder marxar i agafar als cinc escapats. Els sis es van rellevar, atacar i l’únic que va poder marxar sol al final va ser el Cherino que reafirma d’aquesta manera el seu liderat a la Xallenge.

El Roca, escalfant, va caure a la corba que hi havia abans de la recta de meta, fent-se diverses cremades al costat dret i torçant la “patilla” del quadre, tot i això, després de curar-se les ferides el varem arreglar la bicicleta provisionalment i va voler sortir, caient després a la corba del final de la pujada quan un altre corredor el va tancar. Encara va portar la bicicleta a arreglar al mecànic local per poder córrer el diumenge a Blanes, però les ferides no el van perdonar, passant una mala nit i no podent anar a córrer. Gràcies per com ets Roca! El Pedrito va atacar a poques voltes del final i al final es va “trencar” a l’esprint final. El Cuervo va atacar de sortida amb un Esteve, però no va quallar l’escapada i després es va ficar amb una altra amb el Santi, l’Argudo, el Terrones i el Tortosa. El Madrigal no va aguantar el ritme i la duresa de la cursa i es va retirar.
La sortida amb 43 corredors i l'Elena
El Castillo va atacar de sortida fent varies voltes tot sol
De seguida es va fer un grup petit
El Maya va donar la cara a tota la cursa, aquí amb el Roca i el Juan Gálvez
L'Elena amb el Maya, el Borrás i el Juan Gálvez
El Pedrito tirant del Casanova i l'Estragué
El Cherino va empalmar per darrere tot sol, aquí amb el Santi sortint a per ell
Va ser inútil l'esforç per intentar agafar als escapats
Ara ataca el Viana
Els únics corredors que no van ser doblats varen sel el Tortosa, Cuervo, Santi, Terrones i Tortosa

El Pedrito atacava amb una ombra al darrere que porta per nom Casanova. No somieu l'un amb l’altre?
Els escapats varen doblar al pilot
Cherino guanya la cursa escapat
l'esprint de l'Argudo, Terrones, Cuervo, Tortosa i Santi
La cursa molt dura, recuperant la respiració


El pòdium amb els 60 Maya i Borrás i els 50 Terrones, Argudo i Salva

Els 40 Estragué, Cherino i Viana i el Cecoc per equips


Varen vindre la família de varis corredors
El Santi, el Cuervo, el Madrigal i el Sergio comentant la cursa

3 comentaris:

el lider ha dit...

vaya carreron que hice el sabado,me gustaria saber quien fue el que salio a buscarme porque el viana es de mi equipo y no va a por mi,el cheri vino desde atras y tampoco fue,el estrague siempre va a rueda,el casanova es mi amigo y tampoco me ataca,asi que solo quedas tu pedrito y siempre me dices que tenemos que respetarnos y que trabajen los cecots.en fin me da igual quien fuera, la culpa fue mia por no tirar mas fuerte y aqui no estamos para regalar las carreras.de todas maneras como tu dices prefiero morir atacando.un saludo amigos y nos vemos en montornes.

Anònim ha dit...

TIENES RAZON,YO ATAQUE Y LUEGO LLEGO ESTRAGUE CON PEDRO.POR QUE NO DICES QUE CUANDO TE COGIMOS EMPUESTO DE PASAR LOS CINCO,VIANA NO PARABA DE ATACAR Y YO LE DIGE QUE PASARAMOS TODOS,ya que faltaba mucho todavia Y NO FUE ASI.LUEGO LLEGO EL CHERINO QUE ESTA MUY FUERTE Y SE ACABO LA CARRERA PARA LOS DEMAS...DE TODAS FORMAS LO SIENTO TIO.YA TENGO VASTANTES ENEMIGOS EN CARRERA ESPERO QUE TU NO SEAS OTRO....PERO SI ES ASI ME JODO Y SI NO ME INTERESA ,A SALIR ALMOZAR...nos vemos ,saludos para todos...

el lider ha dit...

tu nunca seras mi enemigo,ya nos conocemos de muchos años y siempre hemos tenido buen rollo,lo que pasa es que tenemos la sangre muy caliente y no sabemos estarnos quietos,y aqui todos entrenamos entre semana para ganar,pero si quieres este sabado nos sentamos a merendar y que se peleen los demas.un saludo amigo.