dimarts, 4 de novembre del 2008

Manel Seco i Secociclisme a Lleida

Us vull donar a conèixer el blog d’un antic company de curses, el Manel Seco. Varem començar a córrer de juvenils al CC. Sant Boi – Torrot, ja fa bastants anys. Ell es un any més petit que jo i també va córrer amb el Cuervo, l’Agüero i el Pedrito Soler. Després d’aquesta època varem estar molts anys sense veure’ns fins que varem coincidir a la marxa cicloturista de Tàrrega, a Lleida, on viu des de sempre.

Prové d’una família ciclista, el seu pare ja va ser-ho, després ell, més tard el seu germà (al que vaig dirigir de juvenil) i que va arribar a ser campió d’Espanya en contrarellotge per equips amb la selecció catalana. Ara està treballant pel ciclisme de base a Lleida, entrenant, cuidant, dirigint... a la nova remesa de “Secos”, els seus dos fills a la categoria d’infantils, per l’any que ve seran 4 (no tots fills seus).

És una gran persona, que sap el que fa, treballador, humil... M’ha alegrat molt el tornar-lo a veure després de tants anys. Varem coincidir a la cursa de Pallejà de juny i a la de Girona, a la que ells tenien cursa d’infantils.


Ha tingut el detall de posar un parell d’entrades al seu blog parlant de nosaltres. Et torno el regal, gràcies Manel.

Us recomano que veieu el blog, està ple d’històries boniques d’ara i antigues, força interessants i molt ben explicades. Teniu l’enllaç a “enllaços recomanats”.

El Manel Seco a la cursa de Pallejà


Trobada d’antics companys i amics: el Cuervo i el Manel


Us prego que no rigueu gaire amb la foto. Estem els 4 companys a la sortida del Campionat de Terrassa: Pardo, Manel, Àngel i Xavi.

Foto Secociclisme


Aquí en teniu al Santi Alentorn en la seva època de juvenil, per davant del Manel i del Pedrito. Estan pujant el port de les Ventoses. La foto és del 1985.

Foto Secociclisme

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi,jo soc del 67,TU? la foto conec el Pardo,el mes petit del Sans no recordo el nom,jo vaig corre els 2 anys de juvenil C.Ciclista Sant Marti-Horta Bcn(Containers Ester) igual vam coincidir i tot !

Anònim ha dit...

Que fort! mirant el blog del Seco,va i surt una foto pujan no se quin port que surto jo tirant amb molt mala cara i el Seco i el Pedrito a rode de p.m,estic molt content perque no tinc gaires fotos del 1985,la vida es un mocado,2008 i el Pedrito i jo donant guerra,Xavi si pots possar la foto al nostre blog en faria molta gracia.Salutacions

Anònim ha dit...

De la emoció m´he deixat de possar el nom soc el Santi Alentorn el de la foto,gracies.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Santi, jo sóc del 66. És molt possible que coincidíssim corrent de juvenils. Vaig córrer els dos anys, el primer amb la PC Bons Amics i el segon amb el CC Sant Boi – Torrot. El Pardo i el Manel Seco eren de primer any, vaig passar a amateur i ells van continuar un any més de juvenils.
No m’havia donat compte que eres tu a la foto, quines casualitats. Ja tens posada la foto al blog.

Anònim ha dit...

Gracies Xavi,Pedrito tienes el mismo estilo que de juvenil,prepara la btt,que pronto preparo grupeta para salir con un Profe del BTT-Israel Nuñez el tio más majo y humilde del mundo entero.Bona nit!

Secociclisme ha dit...

Ei Xavi,. Gracies per el detall i per la teva descripció.
Donç quina casualitat que l'altre de la foto sigui el Santi Alentorn i que també sigui del equip.
Es emocionant recordar temps passats de tant entant.
Salutacions.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Acabo de penjar els vídeos de les dues últimes curses de la temporada: Pallejà i Sant Adrià de Besòs. Espero que us agradin i gaudiu, almenys, quasi tant com jo fent-los. Tots us ho mereixeu, gràcies!

Anònim ha dit...

ME GUSTARIA DESDE ESTE BLOC,FELICITAR A J.M.CASTILLO POR SU RECIENTE PATERNIDAD...UN ABRAZO DE PARTE DE LA FAMILIA BOMS AMICS PINTURAS GRIMALDO..nos vemos pronto..