dijous, 24 de juliol del 2008

Equip 2009


Ja estem perfilant l’equip per l’any que ve. Tenim confirmats els corredors de l’actual equip: Pedrito (que ha rebut una oferta d’un altre equip), Santi, Cuervo (encara que el vulgui el Cecoc, segons posa al seu web, està molt bé amb nosaltres) i el recent fitxatge, l’Agüero, que ve del CC Esparreguera, al igual que el Cuervo, i al que volem donar-li les gràcies perquè ens esta fent, sense voler, d’equip filial o de pedrera.

Del nostre equip de màster 30 passarà el Sergio Hidalgo. També esperem que el Madrigal es pugui recuperar aviat i torni a córrer amb nosaltres. T’esperem!

El Roca i el patró, el Manolo, encara que continuaran, no faran la temporada sencera. Tot anirà en funció de les curses i de les intencions que tinguin.

Com a fixatges nous ja tenim confirmats a 3 corredors de l’actual categoria d’altres equips i dels que més caminen. I encara volem ampliar la plantilla amb dos o tres corredors més.

Com veieu tindrem un equip força competitiu per poder disputat la Xallenge Catalana, els campionats autonòmics i el nacional que, com aquest any, anirem com equip els corredors que no estiguin seleccionats.

Mantenim els patrocinadors d’aquest any i ja estem en contacte amb dos patrocinadors nous, força importants, per poder afrontar amb garanties tots els objectius de la pròxima temporada.

L'agüero (en 2a posició) el Santi i el Pedrito encapçalat el pilot a Badalona