dissabte, 16 d’agost del 2008

Malgrat de Mar, 15 d'agost de 2008

Es van donar 35 voltes a un circuit urbà d’1,7qm, en total 60qm a una mitja de 40qm/h. El recorregut va ser al casc antic del poble amb molta afluència de públic. Varen sortir 39 veterans i 3 fèmines. El circuit era revirat, amb corbes estretes i tancades, no aptes per corredors poc hàbils en la bicicleta.

De sortida es va escapar el Xavi Pérez i el Huelamo (Cecoc), amb el Santi Estragué (Medina) i el Nocete (Inmobiliarias León) que es va sumar tres voltes després, es van anant rellevant tots excepte el Nocete. El Pedrito (Pinturas Grimaldo) també es va ficar a l’escapada inicial, però el Xavi el va atacar 3 vegades seguides traient-lo de l’escapada. Durant varies voltes varem treballar per darrera intentant neutralitzar l’escapada, però cada vegada agafaven més temps. Després va atacar el Cuervo marxant amb el Ripoll, el Pedrito també va entrar, però veient que l’escapada no seria bona pel estricte control que el feien els Cecoc (sobretot el germà del Xavi, l’Emili) es va deixar caure perquè prosperés l’escapada. Més tard va sumar-se el Narváez i tots tres es van rellevar perfectament fins al final. Els quatre escapats varen doblar al pilot i, el Xavi, va tornar a atacar marxant amb el Pedrito i agafant al grup del Cuervo. La cursa la va guanyar el Xavi, segon el Nocete i primer màster 50. El Cuervo va fer 6è i el Pedrito 7è, l’Agüero 10è, una altre vegada segon del pilot darrere del Salva Gálvez.

Nosaltres, només amb tres corredors, varem fer molt bon treball d’equip: ficant-nos a les escapades, tirant del grup i donant batalla a la cursa. Per equips varem fer segons darrere del Cecoc, ara per ara, pràcticament imbatibles.

El Cecoc, tot i guanyar la cursa amb tres corredors entre els cinc primers, i havent guanyat per equips (felicitats), tàcticament, crec que es van equivocar: es van endur al Nocete a roda fins al final, quan el seu lider, el Cherino lesionat no corria. El Nocete va ben classificat a la general de la Xallenge i ja se la va guanyar l’any passat per un altre accident que va tenir el Cherino anant de líder de la Xallenge (esperem que et recuperis aviat i et tornem a tenir a les curses defensant el teu liderat).

Al Roca el tenim a Segòvia, corrent la Perico Delgado. El Santi, per motius personals ha penjat la bicicleta, li volem agrair la seva tasca en favor de l’equip i desitjar-li que li vagui tot molt bé. Si vol tornar a sortir en bicicleta i córrer, aquí té les portes obertes quan vulgui. El patró el Manolo no va córrer, li vull agrair que vingués a veure la cursa, ja que el seu pare, l’Isaac Grimaldo, està ingressat a l’hospital de San Boi en estat greu.
El patró, Manolo GRIMALDO (no Grimal)
La sortida amb el Pedrito i el Cuervo preparats
Comença la cursa, el Narváez controlant les possibles escapades
De seguida es va fer l'escapada bona
El Pedrito i el Cuervo treballant per neutralitzar
El Cuervo tirant del pilot
L'Octavi i el Nocete (Tot Color) esquivant les tapes del clavegueram
L'Agüero fent tasca d'equip
El Pinturas Grimaldo preparats per atacar!
El Ripoll, el Cuervo i el Narváez darrera dels 4 escapats

Fent de “secant” al pilot
Tots tres es van rellevar perfectament
El Xavi torna a escaparse del pilot ja doblat, al fons a l'esquerra arranca el Pedrito anat-se amb ell
El Pedrito i el Xavi a relleus
Varen agafar al grup del Cuervo


El grup dels il·luminats
El motorista, segurament un ciclista frustrat, aixecant els braços a meta
Ara sí, l'esprint final guanyat per Xavi, amb el Cuervo i el Pedrito darrera
L'esprint del pilot: Salva i Agüero
Comentant la cursa amb els companys: Terrones, Narváez, Nocete i Octavi









4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA A TODOS Y GRACIAS A LOS QUE HACEN POSIBLE QUE CADA FIN DE SEMANA PODAMOS DISFRUTAR DE NUESTRO DEPORTE.POR OTRA PARTE ME GUSTARIA QUE LAS CARRERAS Y LA CHALLEN LAS GANARAN LOS QUE MAS SE LO MERECEN ,PERO CASI NUNCA ES ASI.....DESEO DE CORAZON QUE CHERINO PUEDA DEFENDER SU LIDERATO MUY PRONTO Y LO MAS IMPORTANTE QUE PUEDA ESTAR SOBRE LA BICI Y LA SALUT LE RESPETE..TAMBIEN ME GUSTARIA RECORDAR A MAS DE UNO QUE TODO ESTO ES PARA PASARLO BIEN Y DISFRUTAR DE ESTE BONITO DEPORTE,,,,QUE NO ES TAN IMPORTANTE Y QUE YO PEDRO SOLER SOLO PRETENDO HECHAR UN BUEN RATO JUNTO A MIS RIVALES PERO A LA VEZ AMIGOS Y COMPAÑEROS DE PELOTON.SALUDOS PARA TODOS ....

albert ha dit...

Jo, com responsable de l'equip del Nocete, desitjo que el Miquel Àngel Cherino guanyi la XXV Xallenge (noces de plata). El Nocete si guanya de 50 serà el més feliç del món, ja va guanyar el Campionat de Catalunya en línia, l'any passat tots sabíem que el guanyador moral era el "Cheri".

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola! Albert,
Jo com director del Pinturas Grimaldo m’agradaria que guanyés la Xallenge un corredor del meu equip, sigui el que sigui, en aquests cas el Pedrito perquè les curses han fet que sigui el que està millor classificat. També sé que és molt, molt difícil que ho pugui fer, però lluitarem al menys per fer una bona classificació. El que no m’agrada gens és que si guanyés ell, o un altre de qualsevol equip, sigui per la desgràcia d’un altre company (caiguda, infermetat...), m’agradaria que el que guanyés ho fes amb tots els corredors a la carretera... Però una cosa són els nostres desitjos i les nostres intencions i, una altra molt diferent és la realitat... Esperem que el Cherino és recuperi aviat –mira que som pesats- i torni a donar guerra i emoció a les curses.

Miquel Angel Cherino ha dit...

Gràcies Albert pel teu comentari. Això demostra la teva imparcialitat, i t'honora com a persona. Per això, per la teva manera de ser, tots et tenim tant d'apreci i estimació!
Ens veiem a la pròxima cursa!