diumenge, 9 de novembre del 2008

Ciclocròs a Sant Joan Despí, 9 de novembre de 2008

Hem tingut un matí fred al costat del riu Llobregat, a Sant Joan Despí. Matinal ciclista de ciclocròs a la que han participat totes les categories. Els veterans han fet 40 minuts donant voltes a un circuit de 2qms.

M’ha servit per retrobar-me amb alguns dels corredors de la categoria i fer safareig: “Que si aquest ha fitxat per aquest equip... que si aquesta cursa es vol retallar... que si curses més llargues i amb màster 30, o no... patrocinadors i nous dissenys de roba..." En fi, el de sempre, aventures i desventures de cadascun en un ambient més relaxat que durant la temporada.

Aquesta cursa m’ha servit per aprendre algunes coses: el Ripoll és el rei de casa seva, ve a la cursa amb el fill i l’Elena, encara convalescent del trencament de la clavícula, i és l’Elena la que porta al Manelet en una cadira a la bici de muntanya i, a més, s’ha d’anar abans perquè ell està parlant amb els col·legues... Ripoll ets un campió, no sé com t’aguanta l’Elena, ja, ja. A la dona del Casanova no li agrada sortir a les fotos, ha intentat esquivar, sense sort, una foto amb el Juan. La foto la teniu al final de l’entrada, li vull agrair que gràcies a ella el Juan pugui entrenar i córrer i, la resta, gaudir-hi d’ell a les curses. El Carles Gasulla deixa el càrrec de director de cadets i l’any que ve podrà córrer durant tota la temporada, el Cherino s’està recuperant bé de la seva operació de clavícula...

Nosaltres ja estem preparant la propera temporada, els corredors entrenant-se (l’Agüero ha vingut a veure el ciclocròs) i aquesta setmana ja tirem endavant la roba.




El Mariano, Casanova i Gasulla encara nets i polits


Escalfament per veure el circuit



Cursa de cadets, fixeu-vos fins a on arriba el fang a les rodes



Cares conegudes: Mariano, Germán, Gasulla, José, Juan i Joan



El Pirata José García lluïn tatuatges


El Casanova al primer obstacle del circuit


El Carles a roda


Tusino de pota negra. Ha punxat i ha caigut


El Mariano enfilant-se cap a la baixada, ha acabat caient


El Javier Lara s’estrenava avui en el ciclocròs


Carles, de Molins de Rei, atacant la pujada


El Mariano puja de costat


El Javier també pujava força bé

Al Pirata li donava temps de somriure a la càmera

La cara ho diu tot!

El Carles perseguit pel Mariano

Tusino o Cecoc? Passeu-me el correu electrònic del Rafa que li envio les fotos

El Juan amb el Jordi Martínez



El Juan i la seva dona

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola compañeros de fatiga.

En primer lugar como no nos veremos hasta después de las fiestas,feliz Navidad y Buen Año Nuevo 2009.

Deciros que mis compañeros y yo estamos entrenando fuerte para estar a la altura de vosotros y los demás equipos que se han reforzado tanto.

Por aquí en Torelló entrenamos como podemos pues las bajas temperaturas y la niebla hace que nos lo pensemos dos veces antes de salir a dar una vuelta en bici.

Seguramente la primera carrera será en el Estartit para participar en las Sociales Gironinas 2009, espero ver alguno de vosotros.

Hasta pronto.

Josep Casado