dissabte, 14 de febrer del 2009

Calendari provisional de veterans 2009

Aquesta tarda hem tingut la reunió anual de veterans, publico el calendari provisional de les curses d’aquest any. N’hi ha 28 curses, encara que poden haver-hi canvis de data o d’alguna cursa (podrien haver-hi dues més, una a Mollet organitzada pel Cecoc i una altra organitzada pel Galvesport). L’únic canvi que ha hagut en el reglament presentat (després de llargues discussions) ha sigut el dels seleccionats al Campionat d’Espanya: els 40 queden igual, de 50 aniran 3 en comptes de 4 i 2 de 60.
A la reunió érem unes 40 persones. La Comissió de veterans continua amb els mateixos integrants: Narváez com a president, Albert, Juanillo, Izquierdo, Pepe i s’incorpora en Ramon Verdaguer per votació popular (ja s’havia parlat a la reunió de l’any passat).

Sobre tot s’ha tornat a discutir sobre la limitació a 12 corredors per club (els veterans no consten com equips) i el que la cursa que es celebri el dia del Campionat d’Espanya (en cas que n’hi hagués una) puntués o no per a la Xallenge, tot ha quedat igual i com està en el reglament.
La Comissió, i per tant tots els veterans, tenim un saldo actual de 3000€.
Calendari provisional de veterans 2009

2 comentaris:

albert ha dit...

Gràcies per ser-hi i saber estar-hi. No tothom té la mateixa educació i et fan sentir violent.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Albert. De tota manera crec que la reunió va ser una mica pati de col•legi, cadascú defensa els seus interessos personals i de grup passant-se per davant l’interès de la categoria. Poques idees argumentades i masses desqualificacions quan no se sap defensar l’indefensable. A més, la Comissió dóna per tancat gairebé tots els canvis sense escoltar les opinions dels presents, perdona, escoltant sí, reflexionant, assumint i acceptant no.