diumenge, 19 d’abril de 2009

Banyoles, 18 d'abril de 2009

Tarda fresqueta i molt nuvolada la que varem tenir a Banyoles. Es van inscriure 78 corredors dels que van acabar 73 i una fèmina francesa que no va terminar la cursa. En total 48 quilòmetres a una mitjana de 40 km/h.

El circuit era de 6,7 km i tot i que el reglament ho permet els arbitres no van deixar seguir cap cotxe d’equip: -“Tens llicència per poder seguir”. -“És clar que en tinc”. Em volia agafar el Jaume (àrbitre) i no va poder: “Que es colen cotxes que no són de la cursa”. Llavors, per què estan els identificadors de cotxe? A més ells han de controlar que això no passi. I per què treure’ns llicència, despeses, etc. si després no podem seguir la cursa (ha de ser perquè com que hi ha 40 cotxes d’equip és difícil de controlar). Total que no va poder ser i ja a la segona volta el Santi Alentorn, quart de la general de la Xallenge, que té averia, perdent temps i ja sense arribar a contactar amb els de davant. El Pedrito va punxar a dues voltes del final i va haver de plegar.

En el que sí que crec que van estar encertats els arbitres va ser en el ex aequo dels veterans 50: Nocete (Pinturas Grimaldo) i Salva Gálvez (Galvesport). Cap dels dos corredors tenia clar qui havia entrar abans que l’altre, les fotografies i vídeos no aclarien la posició perquè no es veia bé la línia d’arribada i, després de donar primer al Nocete amb la reclamació per part dels Galvesport i de parlar les tres parts (Jaume, el Cap dels àrbitres, Galvesport i nosaltres), en la que tant ells com nosaltres varem ser honestos en el reconeixement que no estava clar que havia estat el primer el Jaume va optar per donar als dos corredors primers, ex aequo, i els mateixos punts per a la Xallenge.

Bona feina de l’equip que van treballar i van estar on calia, només cal felicitar als guanyadors. Després de nombroses escapades es va arribar a l’esprint, guanyat pel Mirco, seguit del Priego i del Toti.

En contra del que em demana el Pedrito he posat un fotimer de fotografies de la cursa. Pels que no us hagueu mirat el comentari de la cursa anterior teniu el vídeo de la cursa de Calonge a “Vídeos de les curses”.
Els preparatius: Santi, Agüero, Manolo, Madrigal, Pedrito i Cuervo
Xerrada i llegida de cartilla: s’ha treballat a la perfecció

Santi: “Me queda bien el corte de pelo”. Pedrito: “Niquelado”. Madrigal: “Os voy a regalar un espejo”

L’Adolf obrint el grup a la segona volta amb el Castellà, Pedrito, Mirco, Gázquez, Esteve, Terrones, Priego i Toti

Joan Oliva (al fons), Josep Casado, Jesús, Santi Estragué i Miguel de Diego (esta no es la foto que te prometí)

El Santi Alentorn després de l’averia començava la remuntada de grups, tot i que anava perdent temps amb els primers

Enganxada del Castellà amb un altre corredor, després l’Emili el Priego i el Madrigal


El Nocete tirant per evitar quedar-se tallat amb el Jasse, l’Agüero i el Santi González


Agüero, Mengual, Santi González i Torrubia

Juanillo i Cuervo també tensant per no tallar-se

Vista per darrera de les tres fotos anteriors, els núvols només amenaçaven, no va ploure

L’Adolf, que estrenava el mallot de líder, escurçava el grup: Mirco, Madrigal, Terrones, Agüero, Juanillo i el Faricle que es començava a despenjar

Un dels grups perseguidors amb el Xavier Lara i el Maya

El Santi continuava la seva batalla particular, aquí amb el patró dels Cecoc, el Rafa


Una de les escapades amb l’Estanga, Casanova i Madrigal. No prosperen perquè els Cecoc no passen a relleus (no és una crítica, és una constatació)

Santi González, Ripoll, Santi Estragué i Torrubia

Miguel de Diego, antic company de feina, em va dir en una volta: “A ver si me sacas en el blog”. El promès és deute, una foto per tu sol (no et queixaràs que surts en varies fotos)

El Manolo entregant la jaqueta al Santi en la penúltima volta: “Se m’ha sortit la cadena... Com van per davant? Donam la jaqueta... Dóna ell sol més feina que la meitat de l’equip (és broma)

Esprint final guanyat pel Mirco, Priego i Toti

Arribada del Santi Estragué i del Cuervo que va atacar i va marxar sol arribant a meta, sent agafat finalment. El Madrigal i el Xavi Pérez ho acabaven d’intentar

El Manolo l’ha deixat una cabra de contrarellotge al Priego pel Campionat de Catalunya del dissabte que ve. Aquest quadre era el de l’Àngel Edo quan corria amb el Kelme

Diego Contreras i Miguel Ángel Agüero, els màsters de l’equip que van córrer després dels veterans

Pòdium de 40: Priego (2n), Mirco (1r) i Toti (3r)

De 50: Salva i Nocete (petonejant), primers, i Emilio, tercer

De 60: Maya (2n), Juanillo (1r) i Haro (3r)

Cecoc, guanyador per equips

Aquest és el mallot que l’havien d’haver entregat al Madrigal en la cursa de Barcelona, el recull el Priego perquè el José no es va poder quedar (el compromís per part del Narváez queda complert)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi, no li fasis cas al Pedrito amb lo de les fotos, la veritat es que els reportatges que penjes son molt bons, aquest de Banyoles es una passada, ens veiem


Jordi Sogas

Josep Casado ha dit...

Xavi, Gracies per les fotos.

Casado

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Jordi i Josep: gràcies a vosaltres per deixar els comentaris.

el lider ha dit...

hola grimaldos,que pasa con los blogs que estan dormidos,que año mas aburrido,esto de felicitar por poner las fotos es muy comodo,hay que mojarse mas y comentar como ha ido la carrera desde dentro,que pasa corredores que no decis nada,que todo os parece bien o que?que pasa xavi que no te dejan llevar el coche?estos arbitros cada vez se parecen mas a los del futbol,bueno menos mal que este finde empieza la guerra de verdad si no pasa nada raro os comunico mi vuelta a la competicion,asi que preparaos que empieza el espectaculo.un saludo a todos.