divendres, 2 d’octubre del 2009

Sant Vicenç dels Horts, 27 de setembre de 2009. 2a Part

Abans de continuar amb la crònica, vull donar una resposta pública a una pregunta que m’han fer diferents corredors entre les curses de dissabte i diumenge: “L’any vinent no seguiu, oi?” Doncs sí, sí que continuem, tornarem a estar en la categoria fent l'equip, lluitant fins on podem o ens deixeu.

Aquesta setmana passada varem tenir malalts al Priego (amb febre, inclús va haver d’anar d’urgències a l’hospital) que no va poder córrer cap de les dues curses del cap de setmana, i encara va venir a animar als seus companys i, al Madrigal, amb refredat tot i que va córrer diumenge.
Amb un pilot de poc més de 20 corredors, ho intentava el Pirata. A per ell sortia en Santi Estragué, amb l’Agüero molt atent. A més estan: l’Adolf, Madrigal, Mirco, Cuervo, l’Higinio que l’acabaven de doblar i el Sabater intentant entrar en el pilot
El Cuervo també ho intentava, amb el Mirco i l’Agüero
Els Badabici Bruguera, Haro i Mascaraque (gràcies, Albert) a relleus, en ple esforç al final de la pujada

El Pilot amb el Santi Alentorn, Santi González, Sergio, Octavi, Pirata i Mariano

El Cuervo va aconseguir marxar, fent varies voltes escapat

Amb el Mirco tibant a per ell, Salva, Adolf, Jesús, Nocete i Morante

Al agafar al Cuervo en la recta meta a 5 voltes del final, va atacar el Madrigal, les forces ja minvaven i ningú va sortir a per ell

Per darrera venien l’Adolf, Agüero, Santi Estragué, Salva, Casanovas, Cuervo, Sergio i Santi González

La diferència de temps augmentava ràpidament fins a arribar a 1 minut i 10 segons en la penúltima volta. En Joan Gálvez s’acostava a la línea de meta per veure el final

Quan la diferència amb el Madrigal va ser suficientment gran, va atacar el Pedrito, a falta de 3 voltes, marxant sol. El seu pare el seguia a prop

I el pilot perfectament controlat pel Santi Estragué i l’Agüero. Amb el Pirata, Mirco, Faricle, Adolf, Casanovas, Jesús, Santi Alentorn, Gasulla i Morante

Comença l’última volta, el Casanovas es sacrifica portant al Mirco cap a l’esprint. Per darrera el Santi Estragué, Mariano, Faricle, Nocete, Santi González, Jesús i Salva

Arribada de José Madrigal, guanyador de la cursa

I del Pilot: Mirco 2n, Agüero 3r, Pedrito 4t (que va ser agafat a la mateixa recta de meta), Sergio 5è i Dani López (doblat)

Salva 6è (que no es veu), Nocete 7è, Mariano 8è, Cuervo 9è i Santi Estragué 10è. Varen entrat 7, dels 10 corredors de l’equip, entre els 10 primers!

L’Octavi, sec, demanant beguda. Dani López, Santi Alentorn, Joan Mengual (que havia punxat i es va retirar), Maya i Narváez

Santi Estragué content amb la cursa. El Madrigal amb el Joel, el seu fill, felicitat per l’Adolf

Madrigal en el pòdium, guanyador del 2n Critèrium Vicentí de Veterans. Amb la Grace (dona del Manolo Grimaldo), Joel (el seu fill), i els regidors Pedro Meroño, Miguel Comino i Juan Canadillas

Pòdium de 40: Mirco 2n, Madrigal 1r i Agüero 3r

Pòdium de 50: Nocete 2n, Salva 1r i Terrones 3r, amb el regidor d'Economia Pedro Meroño

Pòdium de 60: Dani López 3r, Juanillo 1r i Borrás 2n, amb el regidor de Joventut Miguel Comino

Elena Carbonell, guanyadora de fèmines, amb la Grace i el Manel Ferrés

Pinturas Grimaldo – PC Bons Amics, guanyadors per equips: Juanjo Agüero, Pedrito Soler, Octavi Fontané, Santi Estragué, Santi González, Sergio Hidalgo, Cuervo, José Madrigal, Santi Alentorn, Jose Nocete, Xavi Navarro i Manolo Grimaldo. Amb la Grace, Narváez i els fills dels corredors

Penya Ciclista Bons Amics. Molt més que un nom (també ens discutim). El club va néixer al 1964, en plena dictadura i repressió al català, tot i així, des de llavors no s’ha canviat el nom, ja va néixer en català