diumenge, 6 de juliol del 2008

Badalona, 6 de juliol de 2008

Matí de calor a Badalona. El circuit estava en una avenida amb una pujada que no era la suficienment forta com per crear una escapada ràpida. Van haver-hi molts intents d'escapada de sortida, en la que vam ser protagonistes, i que no van acabar de quallar fins a mitja cursa: Maya (Prat), Nocete (Inmoliarias León), Cherino (Cecoc), Cuervo (Pinturas Grimaldo), Estraguè (Medina) i Santi (Inmobiliarias León) que fa punxar i es va retirar.
El Santi (Pinturas Grimaldo) també va punxar (gràcias a la dona que ens va deixar la roda, crec que era la dona del Maya), però va canviar la roda trasera i va poder acabar la cursa. El Pedrito va atacar varies vegades a les últimes voltes, encara que el control va ser massa estricte i va arribar amb el pilot sense ficar-se a l'esprint.
Els escapats es van entendre perfectament fins la línia de meta, a la que van arribar junts a l'esprint. El Cuervo va pecar d'innocent, fent quart al final i segon de la seva categoria, això ens ha de servir per aprendre per una altra vegada.
El manolo i el Roca, als que encara li resten seqüeles cicloturistes, aquest diumenge van fer la sortida de la PC Bons Amics. Una sortida especial que es fa cada any i, que aquest any, es va fer a Rassos de Peguera (sou corredors, heu de canviar el xip de cicloturistes!).
Escalfant per guanyar la cursa
La sortida amb el Santi preparat
Escapada de sortida! amb el Santi tibant...
Una altra escapada amb el Cherino i el Cuervo
El Pedrito,que estrenava bicicleta nova, atacant!