dijous, 24 de juliol del 2008

L'Hospitalet de Llobregat, 20 de juliol de 2008

La cursa va ser per punts a l’Hospitalet. El Cuervo va atacar de sortida a contrameta marxant sol, a la 1a volta el va agafar el Ripoll i van anar a relleus. El Casanova i el Cherino van atacar després del 1r esprint aprofitant el sobreesforç dels que van esprintar (bona tàctica) marxant sols i agafant als 2 escapats. El Cuervo amb els 3 Cecocs encara es va poder defensar i va acabar segon a la cursa.
Va guanyar el Cherino, dedicant-li la victòria a un amic que va morir en un accident de trànsit, segon el Cuervo, tercer el Casanova (que corria a casa) i quart el Ripoll que es va despenjar al final de la cursa. El Santi, gràcies a que va poder puntuar, va acabar cinquè a la cursa.
El Pedrito va punxar a les primeres voltes i, tot i que el Manolo li va donar la seva roda, van ser doblats pel pilot i desqualificats pels arbitres. La màquina nova només li està donant problemes, a Badalona i als campionats d'Espanya se li baixava el selló i ara punxa (això és més normal). El Roca va aguantar a dins del pilot fins el final.
Les fotos són agafades del blog del Cecoc de veterans, las va fer Cristina, ja que nosaltres no en tenim fotos d'aquesta cursa . Espero que no els molesti. Gràcies.
El Cuervo i el Ripoll escapats des de la 1a volta
Un dels esprints entremitjos
Cherino, Casanova, Cuervo i Ripoll a relleus
L'esprint final guanyat pel Cherino, Casanova i Cuervo
El podi final, el Cuervo va fer segon