dilluns, 14 de juliol del 2008

Campionats d'Espanya, Múrcia 12 i 13 de juliol de 2008

Els campionats d'Espanya a Múrcia van destacar per la calor: el divendres va fer 45º. Menys mal que dissabte i diumenge no va fer tanta calor! El circuit tenia 16 qm (3 voltes), amb una pujada d'uns 4 qm que va ser la que va trencar les dues curses. Els veterans 50 i 60 van estar fantàstics, va arribar sol el guanyador final que quasi bé va fer tota la cursa escapat i, per darrera, una escapada a la que el Terrones va ser 3r. Els catalans en tot moment van treballar com a equip portant a Cristobal Maya -guanyador de 60- fins al pilot, ja que s'havia despenjat (el Nocete va tibar d'ell fins que va agafar al pilot) i el Salva Gálvez, un dels catalans més ràpits a l'esprint, el va llançar aconseguint d'aquesta manera el títol. Enhorabona a tots!
Diumenge estava nuvolat i tot feia pensar que podia ploure. Els 40 van donar 5 voltes al mateix circuit. El Salamero va estar escapat quasi tota la cursa, ficant-se a dues escapades que, al final, no van arribar perquè no col·laboraven tots als relleus. També es va treballar en equip, però no vam saber ficar-nos a les escapades bones. El 1r català va ser el Luis Mayo al lloc 10è.
Els veterans 50 i 60 van comentar que la cursa els va anar bé perquè a Catalunya, al córrer amb els 40, portan un ritme de cursa més fort que el que van tindre ells sols. No així els 40, que es queixaven que a Catalunya les curses són massa curtes, i això els provoca que no arribin al campionat d'Espanya amb el suficient fons per disputar-lo amb les suficients garanties.
Va ser una experiència molt maca, gran part dels catalans vam estar al mateix hotel, que era molt bo (gràcies Narváez) i amb molt bon ambient per part de tothom.
Felicitats als medallistes! El Roca al control de firmes
Reconeixent el recorregut i donant suport als 50 i 60
Cristobal Maya, campió d'Espanya de veterans 60. Felicitats!
Terrones medalla de bronze de veterans 50. Enhorabona!
El podi amb el Terrones