diumenge, 27 de juliol del 2008

Torelló, 27 de juliol de 2008

Circuit interurbà a Torelló de 6,5 qm al que es van tenir que donar 10 voltes. De sortida es pujava un repetjó d’uns 2,5 qm i, la resta, pràcticament era baixada fins a 100 m de meta. Cada dues voltes es puntuaven les metes volants i el premi de la muntanya.

Es va sortir molt ràpid, fent-se una escapada de 7 corredors dels quals van arribar a meta el Codony (Renault), L’estanyol (Cibertel), el Pedrito (Pinturas Grimaldo) i l’Octavi (Tot Color) i altres corredors que es van anant afegint. Al final, gràcies a un bon treball d’equip, van entrar-hi també 3 Cecocs: Cherino, Casanova i Sánchez.

Finalment dels 7 escapats el Pedrito va fer 6è i l’Agüero 11è (segon del pilot) a la 1a cursa amb nosaltres (molt bé) i el Santi, Cuervo i Roca van entrar al pilot. Va guanyar el Codony, segon va ser l'Estanyol, tercer el Cherino, quart el Casanova, cinquè el Sánchez i el Pedrito i el Fontanè sisè i setè.

Hem comés alguns errors en el treball d’equip que tenim que anar llimant. Ja us aviso que us aneu preparant perquè tindrem xerrada a la propera cursa, hem d’aprendre a fer més feina en conjunt i a corregir algunes errades...

Volia seguir la cursa amb el cotxe d’equip i al final em van encomanar fer de cotxe neutre per a tota la cursa, ja que els arbitres no deixaven seguir la cursa als cotxes d'equip (gràcies a l'Abert que va intercedir), menys mal que no varem tenir feina.

Al pare del Pedrito li varem encomanar la tasca de donar bidons d’aigua al repetjó i em sembla que encara està una mica peix. També el tindrem que entrenar en alguna pujada al voltant de casa seva a repartir bidons...

Continuem amb el fixatge de nous corredors per l’any que ve, en volem tenir 10, i la cosa va força bé, tindrem un equip molt competitiu. A veure si els podem donar guerra al Cecoc perquè ja ens estant fent la guitza, no a nosaltres només, sinó en general... Anem per vosaltres, je, je.

Vull donar les gràcies a l’organització pel recorregut, força mogut, pels controls de cruïlles, pels regals als corredors al fer la inscripció i per tot en general.