diumenge, 10 d’agost del 2008

Escalada a Blanes, 10 d'agost de 2008

El circuit a Blanes era de 2,2qm, un quilòmetre de pla i, la resta, la pujada al castell amb pendents molt fortes, alguns corredors han pujat amb un 23 o 25 de pinyó.

Han hagut dues curses: la primera en línia i, la segona, una contrarellotge individual, la suma dels temps de les dues han fet la general final.

A la cursa de línia han caigut al primer revolt –que estava mullat- varis corredors, entre ells el líder de la Xallenge, el Cherino, fent-se mal al canell dret i havent de ser atingut pels serveis mèdics de la cursa. Tot i així ha acabat la prova en un meritori 9è lloc i 2n a la contrarellotge, acabant 4t de la general. Esperem que el cop al canell no sigui res greu i pugui continuar defensant el liderat de la Xallenge. L’any passat degut a una altra caiguda va haver d’abandonar el campionat, perdent així les possibilitats de guanyar-lo quan anava de líder. El Santi també s’ha vist involucrat, però no ha arribat a caure, remuntant i acabant 5è a la prova de línia. El Pedrito ha atacat aprofitant el desconcert de la caiguda, marxant sol fins que l’ha agafat per darrere l’Octavi, que venia com una moto i desfonant-se al final fent 7è. S’hauria d’haver esperat a atacar més amunt, tal com van quedar a la sortida i hauria fet millor paper al final. Pedrito ja sé que no volies que ho posés, però és que si no rebento, je, je. També s'ha de dir que va estar malalt la setmana passada (veus com també ho poso). L’Octavi (Tot Color) ha fet una cursa perfecta, adjudicant-se la cursa de línia, la cronoescalada i la general final. Felicitats!

El que s’ha sortit ha estat el Roca, fent 5è a la crono i 3r final de veterans 50. L’Agüero ha patit la caiguda que va sofrir divendres entrenant. L’Ismael ha estat 16è a la tercera cursa que corre aquesta temporada amb elits. La primera la setmana passada a el Morell (12è) i ahir a Vinyols entrant al pilot. Després de començar fa poc a entrenar està agafant el ritme molt ràpid. Ha faltat a la cursa el patró, el Manolo, de vacances a Eivissa -tu si que saps, jo vull ser com tu!- i el Cuervo que també està de vacances.
Com a anècdota ens varem quedar sense gasoil a la furgoneta a la sortida de Blanes, a 500 metres abans de la benzinera. La primera bicicleta era la del Roca (veterà 50), i a més, com va demostrar que era el més fort, li va tocar anar a buscar gasoil a la benzinera. Una estona per fer unes rialles! Manolo: l’any que ve vull un cotxe d’equip nou de trinca, familiar i amb totes les despeses pagades...
La sortida amb l'Octavi xerrant amb el Pedrito i el Santi
Les intruccions de la cursa. Moments de nervis!
El Santi surt ben col·locat
L'Agüero i el Pedrito
Què sou de mal pensats!
L'Ismael ja surt mal col·locat
Els germans Gálvez amb el Pedrito i el Cherino comentant la cursa
L'Agüero, el Roca i l'Ismael

El Roca escafant per la contrarellotge
Preparant-se per la crono
El Roca i l'Agüero esperant el seu torn a la sortida de la crono
Sortida de l'Agüero
Roca, veterà 50


Pedrito, que una mica més i arriba tard. Com hem fas patir tant?
El Santi concentrat
L'Ismael
Fent pinya (eh! Albert)

El podi dels 50: Nocete 2n, l'Higinio 1r i Roca 3r



2 comentaris:

albert ha dit...

Sí, m'agrada que feu pinya, si no sereu l'exèrcit de Pancho Villa. Mira que ets tossut amb que el Roca és de 60 i que és el podi de 60. No els facis més vells del que són. Res, és broma, molt bé.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Menys mal que et tenim a tu per corregir-nos els errors. Gràcies i deixa’ns els comentaris que vulguis. Veus com t’has de venir amb nosaltres... Cuidat.