dilluns, 25 d’agost de 2008

Torroella de Montgrí, 24 d'agost de 2008

Es va notar que s’estan acabant les vacances pel gran nombre de corredors que es van presentar a Torroella, a la que també varen participar les fèmines de l’equip local. Nosaltres varem anar-hi sense tenir la certesa de si podríem córrer, ja que a l’anterior cursa el Manolo va tenir els seus més i menys amb un membre de l’organització, que ens va vetar la participació a aquesta cursa. Vull agrair a l’organització que quedés en un no res i pugéssim córrer sense problemes, també al Narváez que va intercedir-hi. La cursa va durar una hora més 5 voltes, en total 48qm a una mitja de 38qm/h.

Es va sortir molt ràpid, com sempre, fent-se l’escapada bona de seguida amb el Cherino i el Xavi Pérez (Cecoc), que se’ls ha de donar de menjar apart, juntament amb el Codony (Renault) i el Priego (Llobet Supermercats). Inicialment també van entrar altres corredors, com el Santi (Pinturas Grimaldo), però no van poder aguantar el ritme de l’escapada. El Priego es va acaba despenjant i el Codony va punxar, canviant la roda i continuant amb volta perduda. El Cherino i el Xavi van acabar doblant a tothom, guanyant el Cherino la cursa que, després de la caiguda que va patir, s’està recuperant ràpidament, mantenint un bon nivell físic. La cursa es va trencar en varis grups: tant pel fort ritme, com pel revirat que era. No es va desqualificar als doblats i va haver-hi corredors que varen ser-ho varies vegades.

Nosaltres varem estar dins de les nostres possibilitats, tirant per darrere i intentant escapades que no varen fructificar, sobretot pel fort control dels Cecoc que van vindre amb la plana major. Els felicito per la cursa que els va sortir, tant individualment com per equips. El Santi (Pinturas Grimaldo) va acabar 9è de la cursa, tot i els quatre dies que es va dedicar a córrer a peu –a ell li agrada la bicicleta i, la veritat, ens ha vingut molt bé- ; el Cuervo 13è (no li agrada aquest nombre) molt lluitador, com sempre, donant la cara i fent una fantàstica labor d’equip; el Pedrito va acabar 15è, ho va intentar a dues voltes pel final, en una aturada del pilot que el Priego va neutralitzar i no es va poder col·locar bé a l’esprint, i, el Roca, va patir tota la setmana dolor de cames de la marxa Perico Delgado que va córrer diumenge passat, però va fer un bona cursa. Per ordre del Pedrito us haig de dir que es va passar tot el dissabte a l’hospital de Bellvitge, on van ingressar a la seva mare d’urgències, operant-la el dilluns dia 25, esperem que es recuperi aviat. El Manolo va vindre al dematí a portar-nos el cotxe d’equip, no va poder acompanyar-nos a la cursa ja que es seu pare continua ingressat a l’hospital de Sant Boi, ara en estat molt greu. L’Agüero està gaudint d’unes merescudes vacances.

Estrenem una nova secció de “vídeos de les curses”, ho teniu a la dreta d’aquesta pàgina, de moment teniu la cursa de Malgrat de Mar, dóna molta feina i intentaré portar-lo actualitzat, espero que us agradi.
Només arribar vaig aclarir les diferències que havíem tingut el Ripoll i jo
als comentaris del blog, tot solucionat!
Preparant-se per l'inscripció
El més bonic d'aquesta foto: el castell del fons, del que tinc bons records...
El Pedrito i el Cuervo a la sortida
El Roca, l'octavi i el Pedrito, els Cecoc per tot arreu
El Santi sempre es col·loca bé a la sortida
Primera volta i primer intent d'escapada, protagonitzat pel Santi!
Aquesta acabaria sent l'escapada bona

El Santi, l'Octavi i el Cuervo controlant
El Cuervo llançant el pilot
El Roca va agafar la seva "grupeta"
El Cuervo i l'Octavi, molt generosos en el treball!
El Pedrito sempre controlat pels Cecoc:
"cansinos, que sois unos cansinos", je, je


El Santi, amb el José (que a punxar i es va retirar) i el Salva
El Cuervo incombustible! Que bon fixatge
El Roca amb el Pedrito i... el Santi
El Pedrito atacant a la penúltima volta
El Cuervo controlant, en dues paraules im pressionant.
No tinc fotografies de l'esprint final perquè se'm va acabar
la bateria de la càmera

La xerradeta final i els pòdiums

Alguns no baixen mai. Felicitats!

El Cecoc al seu lloc, com sempre...

2 comentaris:

albert ha dit...

A la foto del Roca, Octavi i Pedrito en primer terme surt el Llorenç Llop, el profe de Banyoles, excel·lent persona, gran corredor, ara dedicat als fills, esprinter reconegut. Ell i l'Estanga són d'aquells corredors que corrent-ne poques deixen marca de qualitat.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Un dels criteris que faig servir per posar les fotos (indubtablement miro de posar més les que surten els nostres corredors) és que surtin, també, altres corredors i és puguin veure. Moltes vegades no poso els seus noms, i, és per varies raons: no sé com es diuen o no els conec; sí que els conec pel seu nom, o físicament, però no relaciono el nom amb la persona... Està molt bé que ho escriguis (o qualsevol persona que s'animi) i deixis comentaris d’ells.
Gràcies.