dilluns, 8 de setembre del 2008

Santa Coloma de Gramanet, 7 de setembre de 2008

69 Corredors veterans i Rosmary com a única fèmina varen disputar la cursa a Santa Coloma de Gramanet, en total 35qm a una mitja de 42qm/h. La cursa va començar més tard del compte pel retard del metge, que va ser esbroncat pels corredors quan va arribar. Al final, per aquest motiu, la cursa es va reduir de 30 a 20 voltes quedant-se com una mini – “curseta”. Circuit sense gaires complicacions i ho demostra el fet que l’Higinio (que pateix molt als circuits revirats) arribés amb el pilot (cosa de la qual me’n alegro molt, pels malpensats).

Van haver-hi varis intens d’escapada fins que van aconseguir marxar el Pedro Viana (Bigmat) i el Jasse (Cecoc). Tots dos ja feia varies curses que no participaven i van demostrat que no ho han notat gaire. Al final el Viana ha aconseguit despenjar al Jasse i ha guanyat la cursa en solitari, traient al Jasse, la resta ha arribat en pilot. El Bigmat, només amb 3 corredors, també es va adjudicar el triomf per equips: felicitats!

L’Agüero després de les vacances ha tornat força bé, ajudant al Pedrito i a l’equip en tot el que va poder i fent 4t a l’esprint del pilot, 6è de la cursa. El Pedrito ho va intentar varies vegades, però està massa controlat i no li donen gaires alegries, a poques voltes del final es va escapar, primer amb el Narváez i després es va adjuntar el Ripoll, acabant sent neutralitzats pel pilot, a l’esprint va fer 8è. El Roca va estar-hi bé, al seu nivell, el 18è i, el Santi, va tornar a punxar quan estava fent una bona cursa, atacant i controlant per davant. Ja estem parlant amb una casa de les més importants de neumàtics perquè li facin uns especials només per a ell: massissos i indestructibles. Aquesta vegada el Manolo es va posar les piles i li va canviar la roda en menys d’un minut, i a la primera!
El Juanillo es la viva mostra d’un home organitzat: amb la seva cadireta i tot! El vaig conèixer quan corria de juvenil (jo, eh!) amb el Sant Boi, ell dirigia el Prat. És molt bona persona, li vull agrair que deixés el casc al Madrigal a la cursa de Figueres, ja ha plogut des de llavors...
El Manolo fent els deures encomanats!
Una de les falses sortides amb l’Agüero, el Pedrito i el Nocete
La sortida amb el Viana esmolant el ganivet i el Roca
El Santi tirant del pilot. El que em temia ha començat a passar: ja comencen a demanar-me sortir a les fotos, en aquest cas el Juan Gálvez (Tot Color) i, com no sé distingui-lo poso aquesta foto del grup on anava ell. Us ho prometo, està aquí, si algú el troba el Manolo li regalarà un pot de 1qg de mini antioxidant! Juan: et posaré amb una foto que se't vegi bé, t'ho prometo.
El Castillo atacant i el Cherino, l'Estragué, el Santi i el Pedrito preparant-se per respondre
El Pedrito i el Santi ben col·locats per davant
El Santi intentant escapar-se a l’única pujada del circuit

El pilot encapçalat per l’Estragué “passant revista”. Estan doblant al Ramon Vicente, el patró del Virolèctric i un bon amic.
Els Bigmat atacant amb el Terrones, el Pedrito... i el Juan Gálvez
Una de les escapades que no va fructificar perquè no tots rellevaven

El Santi es va escalfar bé perseguint el pilot després de punxar

El Cherino atacant amb el Pedrito a roda i...
L'Agüero controlant possibles atacs
Al Santi el va acabar doblant el pilot
L'escapada del pedrito amb el Narváez i el Ripoll

El pas per meta amb el Terrones, l'Estragué, l'Agüero, el Santi, el Cherino, el Pedrito, el Ripoll i... el Juan Gálvez (està amb el pilot). Els volia posar a tots, però la cosa no dóna per més: Albert ajuda'm!


Els auxiliars imprescindibles i insubstituïbles: el Manolo i la Cristina













El Pedro Viana guanyat la cursa
L'esprint final amb mig Cherino, l'Agüero, el Pedrito, el Santi,, el Cabello, el Nocete i el Terrones
Tercer lloc per equips que ens sap a glòria. No es podrien donar trofeu als vint primers equips classificats? Ens falta el Santi, l'Agüero i el Roca (que va vindre i marxat en bicicleta) que no savien que teníem premi
La general real oficiosa després d'aquesta cursa... Amen!






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues setmanes seguides punxant,per darrera i per devant,nomes en falta que perdi els pedals,en fi 2008 no es el meu any,malalties,punxades,etc,si algú m´ha ficat un mal ull a sobre estara content per que ha cobert el objectius de sobre¡felicitats!,gracies per el canvi de rode que aquesta vegade ha sigut molt rapid,aviat tindrem amb nosaltres al Madrigal una noticia que es dona moral a tots per acabar la temporada a tope,ens veim dijous.Santi Alentorn

el lider ha dit...

hola soy jose castillo del big-mat,os felicito por los reportajes muy guapas las fotos.me alegra que vuelva el largo(jose madrigal)un tio con mucha clase.santi todo lo que te pasa es por un mal de ojo que te he echado por la carrera de gerona del año pasado.pedrito no desesperes un tio de tu categoria tiene que ganar.bueno colegas este sabado guerra a tope.saludos.

Anònim ha dit...

POR SUERTE O POR DESGRACIA,LAS CARRERAS NO LAS GANAN SIEMPRE LOS QUE SE LO MERECEN.ASI ES ESTE BONITO DEPORTE.ADEMAS DE ESTAR FUERTE,SER VALIENTE,ESTAR PREPARADO......ETC..ES IMPORTANTE CONTAR CON UN BUEN EQUIPO QUE TE RESPALDE EN NUMERO Y CALIDAD.YO FELICITO A LOS QUE PUEDEN DISFRUTARLO Y LES DIGO ENORAHUENA.PERO COMO DICE UN AMIGO MIO,PREFIERO MORIR ATACANDO QUE VIVIR SIEMPRE A RUEDA.UN ABRAZO CASTILLO Y A TODOS LOS QUE LEEIS ESTE BLOC EN ESPECIAL A LOS QUE HACEIS POSIBLE QUE LOS FINES DE SEMANA DISFRUTEMOS DEL CICLISMO.