dissabte, 21 de març del 2009

Igualada, 21 de març de 2009

77 Corredors s’han donat cita en Igualada per recórrer els 70 quilòmetres de que constava la prova en carretera. Dia fresc i nuvolat a estones. La mitjana de 37 km/h. Recorregut preciós i perfectament organitzada per la Unió Ciclista Igualadina.

En el primer port, el de les Maioles, han marxat el Pedrito (Pinturas Grimaldo) i el Gasulla (Cecoc) que corria a casa. Coronant el port i ja agafats els dos corredors han marxat l’Adolf (Trujillo), Xavi Pérez (Cecoc) i Xavier Estanga (Bicicletes Esteve), fent bona l’escapada fins a meta. Érem nosaltres els que tibàvem del grup, però hem aixecat el peu al adonar-nos que venia per darrera el Cuervo que ha acabat enllaçant amb el grup. Han hagut continus atacs fins que s’han acabat trencant en diferents grups (alguns a la baixada), fins a la línea d’arribada. També han hagut caigudes i avaries sense importància (Xavi Lara, Juanillo, Joan Oliva)...

Esprint final guanyat per l’Estanga, segon Xavi Pérez i tercer l’Adolf. Per darrera, l’esprint del pilot gairebé provoca una caiguda, s’ha creuat una avia que ha estat a punt de fer caure al Priego i al Toti. Primer del grup ha estat el Mirco, fent quart de la cursa, cinquè el Priego i sisè el Cherino.

Ja teniu el vídeo de la cursa de Figueres a “Vídeos de les curses”. Com he dit en un comentari a l’entrada anterior, probablement sigui l’últim que faci.
Inscripcions: el Manolo parlant amb el Nocete, el Santi González i el Santi Alentorn
El Cuervo acabant-se de preparar. Està clar que el pròxim que hem de comprar és un autocar per a què es puguin canviar

Xerradeta abans de sortir: Pedrito, Manolo, Sergio (fill del Pedrito), Roca i Santi Alentorn


El fotògraf “postrat” als corredors: Priego, Santi González, Sergio i Manolo


Sortida, tothom encara amb bona cara

Comença la cursa!

Les Maioles i l'Adolf han estirat molt el pilot


Primera cursa de la temporada en ruta, l’espectable ha estat assegurat

L’última part de les Maioles era la més dura en questió de pendent


El Roca ha patit de mal de panxa pujant el port


Un dels grups on s’aprofitava per menjar alguna cosa


Al Joan Oliva se l’ha afluixat el manillar (com al Juanillo) i patia a les baixades, al final han pogut empalmar amb el grup


Pòdium de la carrera i de veterans 40: Adolf tercer (l’ha recollit el trofeu la Mari perquè ell tenia un compromís), Xavi segon i Estanga primer


El Nocete estava molt content amb la victòria de la seva categoria


Pòdium de 50: Terrones segon, Nocete primer i Lara tercer

Podi de 60: López segon, Juanillo primer i Maya tercer

Tot i pujar al pòdium com a guanyadors per equips el Cecoc, a la classificació estava com a primers Bicicletes Esteve, segons el Cecoc i tercers el Pinturas Grimaldo

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias Xavi por las fotos, que nos habeís sacado a nuestro equipo y enhorabuena, por la victoria de Nocete en 50.
Gracias

Joan Gálvez ha dit...

Hola Xavi, tus fotos ya las admiran hasta en Portugal, grácias otra vez y felicidades por la victoria de José Nocete en 50.

Adolf Garcia ha dit...

Vull donar les gràcies a la Mari per recollir-me el trofeu i el ram, les meves filles han estat molt contentes de tenir un ram nou a casa. Per cert, a la foto del podi sembla que la Mari hagi guanyat la cursa, els "Xavis" no feien gaire bona cara, la veu de la consciència potser?

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Les fotos en les que sortiu els corredors en les curses de carretera (en plena cursa) i en les que surto jo les fa la Mari. Gràcies a vosaltres que sou els protagonistes, sense vosaltres no n’hi ha fotos. Adolf, de res, no costa gens donar un cop de mà sempre que es pugui.

Anònim ha dit...

adolf,pel que comentes de la consciència hi ha un equip que no té.per mi ets el millor corredor de la categoria i pensa que sempre tindras a un de blanc darrera del teu cul per a fotre't en qualsevol moment.sempre tenen bones paraules fora de carrera però en antideportiviad so els millors. et van voler robar la cartera a montjuic i el dissabte te la van ficar doblegada.t'aviso que no hi ha 2 sense 3.vigila perquè tens uns quants biutres que estan esparan que et despistis.

Anònim ha dit...

Hola Xavi
Soc el Gasulla

No se si ho faras, es el teu blog,pero penso que no auries de permetre comentaris com el del monet en el teu blog perque fomenten l'odi i demostren l'enveija que tenen alguns.

Tambe comentarte a tu Adolf que ets un gran corredor no espatllis la teva imatge amb comentaris per una ravieta.Pensa que tu sol no pots contre tots i que tothom surt guanyar.

Anònim ha dit...

PIENSO QUE MI COMPAÑERO GASULLA,
TIENE RAZON,POR SUPUESTO QUE TENDRA
UNO DE BLANCO DETRAS DEL ADOLFO,Y
DE TODOS LOS QUE SE ESCAPEN SE LLAMEN O NO ADOLFO,COMO ASI LO
VENIMOS HACIENDO,ESTO ES COMPETICION Y UN DEPORTE DE EQUIPO,
POR CIERTO EL EQUIPO DE BLANCO SE LLAMA CECOC,NO TENEMOS NADA CON
ADOLFO ES UN GRANDISIMO CORREDOR Y
MEJOR PERSONA,PERO COMO AHORA VA PRIMERO,VAMOS A POR EL,COMO ASI LO HARIAMOS SI FUESE OTRO.
UN ABRAZO GASUFLECHA

Adolf Garcia ha dit...

Ripolini, aixó de "vamos a por el" sona una mica a pel.licula de "pistoleros", en tot cas digues que m'heu de controlar. Per cert a veure si algú em dona relleus encara que sigui per poder veure una mica d'aigua!!!. Quines ganes tinc de fer la crono del Campionat de Catalunya a veure si no porto ningú a roda durant una estona i tot i així segur que a l'esprint m'avança la meva ombra.

Anònim ha dit...

El comentari del Monet em sembla em sembla totalment fora de lloc, mancat de respecte i per suposat de tota lògica.
Em sembla que no és ningú per jutjar als membres d'un equip, ni les persones que el composen.
Potser "el ladrón a todos cree de su condición".
Potser el que escriu no va veure la cursa del Papiol.

Albert ha dit...

No volia intervenir més als blogs, però ho faré. Felicitar de tot cor a l'Adolfo, és valent, lluitador, ara el més fort i no té equip. És normal que l'equip Génesis el vulgui guanyar, és un David contra Goliat. És el corredor revelació del 2009.

Anònim ha dit...

llocs a jugar brut,recomano a tot ciclista veterà que si va en una escapada amb 2,3,4 o els corredors de blanc que siguin,no donin un sol relleu. si es cabregen els contesteu que no doneu relleus per interessos d'equip,ja que ells són liders i no teniu que ajudar-los.no us talleu un pèl

Anònim ha dit...

sr. monet: el cecoc no___no es lider de momento... y las escapadas son como son siempre hay gente de otros equipos que van a rueda del adolfo del cherino etc. etc. los que van a rueda les duele todo y no pasan... luego siempre atacan para ganar. es correcto esta forma de actuar???

Anònim ha dit...

Mira monet
no se qui ets pero no en dones una,
L'unic que es pot queixar d'aixo que tu dius es l'Adolfo i en camvi no ho fa.Yo crec que tu no vols ajudar a res sino crear mal rotllo.

El que no enteng es perque el Xavi et permet dir els disverats que dius i no esbora els teus comentaris.

Carles Gasulla

Anònim ha dit...

MONET,MONET,NO ME PARECE QUE SEAS
TU MUY DEPORTISTA,SI SABES LEER,
ADOLFO GARCIA EL "SASTRE" HA RECONOCIDO QUE LA VICTORIA DEL DOMINGO FUE JUSTA Y MERECIDA,LO CUAL LE HACE AUN MAS GRANDE.EN EL
EQUIPO CECOC,ESTAMOS ACONSTUMBRADOS
A TIRAR DE CARRO CUANDO TOCA,Y A
MANTENER EL LIDERATO,CUANDO HEMOS
TENIDO OCASION DE TENERLO,LO QUE ESTA CLARO QUE AQUI,SE CORRE DE MANERA LIMPIA Y HONESTA,(BUENO EL
CHERINO NO QUE ES UN TRAMPOSO)Y EL
QUE NOS GANE YO SOY EL PRIMERO EN FELICITAR.NO SE SI ERES CICLISTA
PERO SI QUIERES,ESCAPATE ALGUN DIA CON ALGUNO DE NOSOTROS,Y TE DEJAREMOS GANAR LA CARRERA,PARA QUE TE QUITES ESA FUSTRACION TAN
RANCIA QUE TIENES COMO CICLISTA,AH
Y RECUERDA FORÇA CECOC!!!!!!