diumenge, 31 d’agost del 2008

Manresa, 31 d'agost de 2008

Han acabat la cursa 47 dels 49 veterans que s’han inscrit a Manresa, en total 45qm amb una mitja de 40qm/h. Només ha participat l’Elena com a fèmina i, evidentment, ha guanyat ella, se l’ha vist molt activa durant tota la cursa.

Després de nombrosos intents d’escapada han marxat el Casanova (Cecoc), l’Estragué (Medina) i el Castillo. Els Cecoc han donat l’escapada per bona i han imposat un control ferri del pilot -alguns corredors s’han queixat que massa (inclosos d’altres equips)- fins que al final s’ha pogut escapolir el Pedrito amb el Ripoll a roda (és la seva feina, no és una queixa, que tot ho preneu malament...) que l’ha guanyat a l’esprint (ja sé que has tirat una mica, Ripoll), fent 4t i 5è. El Cuervo ha estat controlant en tot moment, com sempre, donant tot el que té per l’equip i el Santi ha punxat quan estava fent una bona cursa, entre el Manolo i jo l’hem canviat la roda del darrere malament, tenint que abaixar-se una altra vegada per col·locar bé la tanca. Manolo: aquesta setmana et vull entrenant canviant rodes del darrere fins que aconsegueixis fer-ho en menys d’un minut. Al Roca el tenim en parador desconegut, si algú el veu es demana que avisi de seguida al 091 o a la comissaria dels mossos més pròxima... més que res per la família, ja, ja.

Els arbitres en la seva línia: al Ripoll i al Pedrito, que han arribat escapats darrere dels 3 primers, els han posat el 39è i el 40 de la classificació darrere dels que tenien volta perduda, després de la pertinent reclamació s’ha solucionat.

Vull fer un agraïment a tota la gent que aquesta setmana han fet costat al Manolo en la pèrdua del seu pare, i, en especial al Casanova que l’ha dedicat la victòria a l’Isaac Grimaldo, s’ha acostat al finalitzar la cursa a on érem a dir-nos. Ets un gran un corredor i una gran persona, encara em sonen les paraules que em vas dir a Torroella, persones com tu fan més gran els éssers humans i aquest esport.

Ara sense tanta serietat només et poso dues pegues, a tu Casanova: una és que la pròxima vegada que ens vulguis dedicar alguna cosa ens deixis a nosaltres guanyar la cursa i, l’altra, que siguis fidel al teu equip i no vinguis a córrer amb nosaltres l’any que ve... és broma: Fantàstic Casanova!
Un bon esmorzar és fonamental: el Pedrito i el patró, el Manolo
El Santi, el Pedrito i la meva dona, la Mari, una aficionada incondicional
Bona germanor entre els companys: Santi González, Santi Alentorn (masses "Santis", amb els noms tan originals com Simeó o Tolomeo), les cames del Pedrito (que s'emprenya si no el poso, és broma), el Manolo, l'esquena del Narváez i el Nocete... uf! Menys mal que s'ha acabat
En Santi escalfant, només un, quin descans!
Primers intents amb el Santi i el Ripoll
El pilot estirant-se amb el José Fernández (Bonavista)
El Castillo amb el Cuervo (bufa, bufa) i l'Estragué
Molt control entre el Pedrito, el Priego, el Cherino i l'Estragué
En Santi, amb el "malson" del Casanova i l'Estragué

El Cuervo, controlant, encapçalant el grup L'Estragué, molt generós a la pujada, amb el Casanova i el Castillo
L'Elena ha fet una bona cursa, tirant del 2n grup
Avui la feina del Terrones era la de controlar al Pedrito... i l'ha fet bé,
malauradament per nosaltres
Els escapats amb el Santi, que ha punxat i l'Higinio, doblat


El Pedrito s'ha escapat cap al final de la cursa, amb el Ripoll a roda
Casanova guanyant. Li dedica la victòria a l'Isaac Grimaldo, enhorabona i moltes gràcies en nom de tot l'equip
El Santi Estragué, segon, i, darrere el pilot dels doblats encapçalat pel Narváez i el Santi Alentorn
El Nocete 10è i el Cuervo 11è, esprintant
El Pedrito comentant amb el campió, el Casanova i el Santi la cursa


2 comentaris:

Anònim ha dit...

El canvi de roda ha sigut lent i defectuos pero agrait per la voluntat al menys he fet el 23 per els arbits,jo crec que el 17,salutacions colegitas.Santi Alentorn

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Santi, de voluntat tenim molta i anirem millorant, almenys aquesta vegada no hem tingut que demanar la roda a ningú. La subtilesa no és el teu fort, ja em reconegut que no em estat bé, no cal que ens tiris sorra per sobre, ja, ja. Amb els arbitres he fet el que he pogut, no hi ha més.
Ah! M'he deixat de dir que el Cuervo estiueja amb la família a l'Hospitalet de l'Infant i s'està fent 300qm cada setmana per vindre a córrer. Agraeixo l'esforç a ell i a la seva família.
Xavi