dijous, 11 de setembre del 2008

Girona, 11 de setembre de 2008

Es podria dir del José Madrigal aquella frase històrica dita per Juli Cèsar: “Veni, vidi, vici”. No corria des de el 13 d’abril, a la cursa de Mollet, i, ha tornat de la manera més gran possible: guanyant la cursa de Girona.

Han corregut 60 veterans i 3 fèmines. A la cursa han hagut diverses escapades que no s’han permès per la lluita a la general de la Xallenge, sempre amb corredors del Cecoc i del Pinturas Grimaldo, ens estem estomacant de valent (amb corredors d'altes equips, per descomptat) pel segon lloc de la general que ocupa actualment el Casanova, volem aconseguir-la amb el Pedrito que va tercer; és per això que no em permès l’escapada inicial de l’Agüero amb el Casanova i és de llei agrair a l’Agüero el seu sacrifici en benefici del Pedrito i de l’equip.

També han estat molt actius altres corredors com el Cherino, el Santi González, l’Estragué, l’Octavi, el Toti... i el Santi Alentorn que s’ha escapat varies vegades, sol i acompanyat, i al final ha fet dues voltes al circuit tot sol, agafant-lo a l’esprint final: molt bé Santi i a més no has punxat. T’encarrego les rodes massisses o no?

El Pedrito s’ha ficat a moltes escapades i ha neutralitzat unes altres, però no el deixen moure’s i el Madrigal, després d’intentar-ho també ha marxat amb el Jasse, entenent-se perfectament fins que els ha agafat per darrere el Toti, que venia com una moto, i hauria guanyat la cursa si no hagués aixecat els braços abans de passar la línia de meta. Al Roca li costa agafar el cap de la cursa i després s’escalfa de valent quan hi ha talls per empalmar amb el pilot.

Gràcies a tots per vostre esforç i dedicació!

El que resta de setmana serà “mogudeta”: el dissabte cursa a Torredembarra i el diumenge a Blanes. Que no ens passi res!

Encara ens falten dos corredors per completar l’equip de l’any que ve, dotze en total seran els que podran córrer per cursa. S’accepten propostes, només serioses, ja hi ha qui m’entén, ja, ja.
El Manolo ja tenia bones sensacions a les vuit del dematí
Escalfant cames. El nen és el Sergio, fill del Pedrito. L'hauries d'haver posat de nom Pedrito, home!
La sortida amb el Pedrito, el Madrigal i l'Agüero
El Pedrito a la sortida fa més coses que preparar-se, aquí amb la Rosmary. Aquesta foto la podeu posar a la tauleta de nit, amb el permís dels respectius, és clar.
Pedrito: “Molta boca i després et talles!”
La sortida, i a la la seva hora!
L'escapada de l'Agüero (Pinturas Grimaldo), el Casanova (Cecoc) i José Luís Román del Inmobiliarias León, que m'ha renyat al final (de bon rotllo) per avortar l'escapada
El Pedrito donant instruccions.
La Cristina (fent fotografies) també m’ha renyat de bon matí per fer-li fotografies desprevinguda. Si estàs molt guapa!
El Madrigal amb el Santi als primers llocs, el grup molt estirat
L'Agüero amb el Toti, el Santi González, el Sánchez, el Casanova, el Nocete i el Pedrito
El Santi atacant per enèsima vegada!

Agüero, Estragué, Santi González, Pedrito i Casanova en plenes “hostialitats
Els tres llorejats finals: José Madrigal (Pinturas Grimaldo), Toti Codony (Renault - Olot) i Javi Jasse (Cecoc)
El Toti ha comés un error de juvenil: aixecar els braços abans de passar la meta. Jo també vaig perdre una carrera pel mateix motiu... No et tornarà a passar mai més, segur
L'esprint del pilot encapçalat pel Cherino, Casanova, Santi (que l'han agafat arribant a meta), Fermín, Salva i Agüero

Juan Gálvez, el promès és deute: una foto per tu sol!

Veterans 60: Parera, Maya i Borrás

Veterans 50: Narváez, Gálvez i Nocete

Fèmines: Elena, Rosmary i Sandra

Cecoc, segons per equips


Pinturas Grimaldo, guanyadors per equips: Madrigal, Agüero, Manolo, Roca, Santi, Pedrito i Xavi




8 comentaris:

Anònim ha dit...

QUIERO FELICITAR A TODOS MIS COMPAÑEROS DE EQUIPO POR LA CARRERA DE GERONA ,SOIS UNOS FIERAS.GRACIAS POR LA COLABORACION DE TODOS EN ESPECIAL AL AGUERO QUE NO APROVECHO SU OPORTUNIDAD POR EL BIEN DE UN SERVIDOR.GRACIAS......DE MADRIGAL NO DIGO NADA EL YA SABE LO QUE PIENSO DE EL.....UN ABRAZO AMIGO....EL SANTI A LO CANSINO CON DOS COJONES...Y ROCA EN ESTE TIPO DE CIRCUITO HACE EL HOMBRE LO QUE PUEDE.NO ME QUIERO OLVIDAR DE XAVI QUE ES UN CAMPEON Y DE GRIMALDO AL QUE LE DEDICAMOS ESTA VICTORIA EN NOMBRE DE SU PADRE...pedrito

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Pedrito, habeis estado fantásticos en la carrera y solo puedo hablar bien de vosotros.
Gracias también por lo de campeón, es verdad, soy un campeón, pero solo de mi escalera y la de al lado, que están los dos bloques juntos ¡De ahí no paso!

albert ha dit...

Felicitats al José Madrigal, s'ho mereix. El nom del corredor escapat és José Luís Roman, ATS, resident a la Garriga.

Anònim ha dit...

Ante todo felicidades a todo el equipo por la victoria en Gispert del Pla.Por vuestra ilusión y lucha os la mereciáis.
Quisiera comentaros que mi equipo me ha pedido defender el segundo puesto de la Challenger.Personalmente tenía ya puesta mi cabeza en la temporada de ciclocross que se avecina, con entrenamientos específicos, pero por ellos,desentierro el hacha de guerra y salvo desgrácia, lucharé hasta el final.Sabéis que he de correr con un estilo diferente al mío habitualmente. Espero que la competitividad en las carreras con Pedrito,( Pedazo de corredor ),sirva para entablar una bonita amistad fuera de las carreras, y buen ambiente entre los dos equipos. Es mi deseo de corazón.
Sólo me queda dar las grácias a mi equipo y en especial a Miguel Angel Cherino, que pudiendo dedicarse a ganar carreras con una pierna o con dos, me guarda las espaldas y me saca de situaciones díficiles.¡ Que Lujo tener un gragário como él !
Sólo pido y deseo que siga reinando el buen ambiente como hasta ahora.Recordad que somos una gran familia. Abrazitos a todos

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies, Albert, per l'agraïment i per l'aclaració. Veus com et necessitem?
Ens veiem aviat!

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Casanova por las felicitaciones.
Oye, que por nosotros no lo hagas, que puedes seguir corriendo a tú manera y dedicarte a la temporada de ciclocrós, por nosotros perfecto...
Entiendo también que defendais el segundo puesto de la general, a las carreras se viene a disputar y a pasárselo bien y cada equipo y cada corredor tiene que defender sus intereses, solo faltaría que nos enfadáramos por disputar las carreras. Así que a darnos de hostias en todas las carreras y luego a reirnos lo que podamos, una cosa no quita la otra...
¡Ah! ya que somos una gran familia, no tendrás por ahí 3000 eurillos para dejarme. ¿no?
¡Que os vaya muy bien todo!

Anònim ha dit...

ES MUY DIFICIL DISFRUTAR EN CARRERA CUANDO GENTE TAN FUERTE COMO CHERINO,CASANOVA,EMILI,RIPOLL,XAVI,TERRONES....ETC....ESTAN PENDIENTE DE UNO.INCLUSO HAVECES DESENTENDIENDOSE DE LA PRUEBA..POR ESO PIERDO UN POCO LOS NERVIOS LO SIENTO...PERO LO TENEIS QUE COMPRENDER...YO PIENSO DE OTRA MANERA...DESEO QUE RIPOLL SE PONGA BIEN Y PRONTO ESTE CON TODOS NOSOTROS.GRACIAS CASANOVA POR TU SINCERIDAD....P.Soler

el lider ha dit...

hola pintores me alegro mucho por la victoria del jose porque es un corredor de los que dan espectaculo,lo malo es que ya hay otro rival mas pero bueno asi las victorias tendran mas valor.preparaos que mañana vamos con la artilleria a tope.saludos.