diumenge, 19 d’octubre del 2008

Pallejà, 19 d'octubre de 2008

Matinal ciclista a Pallejà, nuvolat i amb una bona temperatura per córrer en bicicleta. Primer una cursa de tàndems de l’ONCE, en la que han participat 26 parelles vingudes d’arreu de l’estat Espanyol, han donat 25 voltes al circuit, totalitzant 50qms. Després la cursa de veterans, en total han sortit 45 corredors i cap fèmina, han donat 20 voltes de les 25 programades en un principi, en total 40qms. L’Elena ha vingut a veure la cursa i saludar als companys. Porta el braç en cabestrell, dimecres li diran si l’han d’operar o no, afortunadament no li fa mal.

Es nota que estem al final de la temporada pel nombre de corredors a la sortida i que ha costat més fer l’escapada del dia, després de varis intents ha marxat sol el Cuervo (Pinturas Grimaldo), que s’ha marcat bona part de la cursa escapat, amb una diferència entre el minut i els 30 segons. Per darrera control de l’equip i pocs corredors amb ganes de tirar. Finalment han marxat el Priego (Supermercados Llobet) i el Casanova (Cecoc) que han acabat caçant al Cuervo. Un altre atac del Priego –molt actiu, tot i que no corria des de la cursa de Manresa- amb el Sánchez (Cecoc), el Juan i l’Agüero (Pinturas Grimaldo) que ha estat neutralitzat pel pilot, ja llançat de cara a l’esprint. A l’últim revolt han doblat al segon pilot, arribant tots junts. El Cherino a llançat a roda al Casanova, després ha saltat el Priego –que se l’ha fet llarg l’esprint, lleugerament en pujada- sent remuntats pel Madrigal –guanyador de la cursa- i per l’Agüero, segon. El Pedrito ha fet el 10è i el Cuervo 14è. El Roca ha arribat en el segon pilot, junt al Maya, Borrás i Narváez, entre d’altres.

Avui sí que em treballat com un veritable equip i s’ha notat, tant en la classificació, com en la satisfacció per part de tots. Gràcies als corredors, que heu estat fantàstics, als companys de la Penya Ciclista Bons Amics que ens han vingut a veure i als que ens heu felicitat. Pallejà, aquest any, ens ha anat molt bé: em guanyat les 2 curses que s’han celebrat, tant individualment com per equips. Enhorabona als organitzadors per la seva tasca, som grans amics i ens coneixem des de temps immemorial (500 o 600 anys més o menys), ja, ja.
Sortida dels tàndems, ells també “s’estomaquen” de debò
Els últims atacs de cara a meta. Ha hagut una noia que l’han tingut que atendre per un defalliment
La sortida amb el Borrás (que corria a casa), El Cuervo, el Joan Gálvez, l’Agüero, el Carles de Molins, el Pedrito, el Casanova i el Santi Estragué
La sortida amb el Cuervo fent-li broma a la seva família
El Cherino avui ha fet de gregari de luxe, Estragué, Agüero, Casanova, Maya i Nocete

El Roca, patint de valent
Moment de l’atac del Cuervo: “tiras tú a por él, no yo no, tira tú”. Ja ens ha anat bé
Per darrera control de l’Agüero i del Pedrito

Atac del Terrones i el Pedrito sortint a per ell
El Cuervo a arribat a treure’ls-hi un minut al pilot
Per darrera, en la seva batalla: Narváez, Parera, Maya, Carles i Borrás
Una mica abans de ser neutralitzats els escapats pel pilot, ha entrat el Madrigal a l’escapada
El Juan, el Sánchez, l'Agüero i el Priego a l'última escapada de la cursa


Tercera victòria aquest any del Madrigal, per davant de l’Agüero i del Priego
El Priego tercer i el Nocete, cinquè, celebrant la seva victòria de la categoria i, pràcticament, la general de la Xallenge de 50
La xerradeta i les felicitacions al acabar la cursa
La família d’en Roca: la seva dona i els seus pares

Pòdium de 40: Agüero, Madrigal i Priego
El Salva torna a “mullar” a Pallejà
En Nocete cinquè i guanyador de 50
Pòdium dels 60: Maya, Borrás i Parera
Guanyadors per equips: Xavi, Roca, Pedrito, Cuervo, Agüero, Madrigal i Santi... El Manolo? De festa a Lloret de Mar, tu si que en saps

13 comentaris:

albert ha dit...

M'agrada la rivalitat dels dos millors equips i veure que no passa d'aquí. Pallejà està al costat de St. Vicenç, heu guanyat les dues. Llàstima que no donéssiu peu a guanyar a casa vostra. Us felicito, sou uns grans adversaris del CECOC, això us honora. Mai he llegit peioratiu dels uns contra els altres. Això és ciclisme veterà, rivalitat i companyerisme. Gràcies.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Albert, sempre agrada guanyar i si és a casa o, com en aquest cas a Pallejà que pràcticament és com a casa, millor. El Cecoc té un gran equip, són molts i molt bons i la rivalitat que pugi haver en les curses –que és del tot normal, cadascú defensa els seus interessos- no treu que després pugem tenir una bona relació a nivell personal. Quin mal rotllo si estiguéssim barallats! Ens veiem diumenge a Sant Adrià.

Anònim ha dit...

Avui una vegade més he vist els toros desde la barrera,la veritat que es tant diferent corre que veure una cursa,que facil es dir i demanar darrera la tanca.En primer lloc felicitar en Madrigal per ser el guanyador una vegade més a demostrat que quant olora pancarta de meta no te amics,per guanyar a de ser aixi,despres de un any complicat ha demostrat que es un super clase que es preperin 2009 sera el te any tu mereixes per la voluntat que es tingut tot l´any surtin a entrenar i sense competir .Pero avui per mi el heroi a sigut en Cuervo saltant a falta de moltes voltes i fent un bon forat,si no es per en Priego arriba,Cuervo ja et tocara guanyar,el que la sigue la consigue,també voldria felicitar el Aguero no només per el 2 lloc avui,també per la temporada que ha fet,despres de 23 anys sense tocar una bici,poca gent sap que vas corre 2 anys de cadet,i nomes un any de juvenil i que erats un figura,2009 donaras molta guerra,Pedrito felicitats per el tercer lloc de 40 a la xallenge,aguantar el nivell tot el any manda cojones,només has faltat a una cursa i per culpa meva,molt de merit,per el 2009 tindrem un gran equip !

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Santi per les teves paraules d’agraïment als corredors, la veritat és que han estat molt bé. Tu també vas fer-ho força bé a l’altra cursa a Pallejà, a la que va guanyar el Pedrito, vas ser-hi a les 3 escapades i vas acabar segon a la cursa, col•laborant a la victòria del Pedrito i a la de per equips, tot un recital. El futur mai se sap, però crec que acabareu guanyant curses tant tu, com el Cuervo i l’Agüero, tot ha d’arribar... No sé si m’estàs criticant amb: “que fàcil és dir i demanar darrera la tanca”. Intento fer el que crec que és millor per a l’equip.
Crec que també s’ha d’agrair a les famílies, a les dones i els fills dels corredors, que han de patir que els seus marits surtin a entrenar després de treballar i restin hores del dia per poder estar amb ells o poder donar un cop de mà als “quehaceres de la casa”. És molt lloable l’esforç que feu tothom. La meva dona mateix, ha de “suportar” que, a vegades, li dediqui més temps al ciclisme que el que l’hauria de dedicar a ella.

Anònim ha dit...

enhorabuena grimaldo por vuestra victoria,me alegro por Madrigal,y
tambien espero que no lo haga nunca mas ja ja ja (es broma)este si que es un gran corredor,lo digo por lo alto que es.
y a ti xavi,me parece que eres un gran director,y se te hacen caso,
mucho mejor,creo que sabes lo que haces.suerte el año que viene amigo
nos vemos en san adrian

Anònim ha dit...

Xavi no es per tú ,el tema dir i demanar darrera la tanca,acustumes está debant(broma),en referia al public i els comentaris que escoltes de la gent que no corre.Espero tindra el 2009 una mica més de sort,i que la salut en respecti,la resta ho posare jo.Salutacions

Anònim ha dit...

El anomim soc Santi Alentorn

TONI TIRADO ha dit...

Felicidades Madrigal!
Me alegro un moton que haya ganado de nuevo. A ver si el año que viene recobra toda la ilusión como antaño cuando era Master-30, sé que no ha sido un año fácil para él, sus amigos y compañeros de equipo me lo han hecho saber en más de una ocasión.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Ripoll por tú comentario. Espero que el Madrigal siga ganando y además también puedan ganar el resto de corredores del equipo, vosotros también, pero menos que ahora, que habéis arrasado.
El equipo está para eso: para trabajar en equipo en función de la carrera, de las circunstancias, de las clasificaciones y de los corredores. Las carreras ponen a cada uno en su sitio y a nadie se le obliga ni se le va a obligar a hacer cosas que no pueda, ni se les va a negar sus oportunidades, pero sí hay que hacer un trabajo en conjunto. Las individualidades por intereses propios (son muy respetables) no van a tener cabida con nosotros.
Sí que soy un gran director, el mejor de Catalunya, porque como tal no hay ninguno más en la categoría (tú combinas la función de director con la de corredor, por eso no te incluyo).
El año que viene vamos a tener que estrujarnos mucho el coco tú y yo en las carreras, espero que también más gente. Que os vaya muy bien. Os lo deseo de todo corazón, con mucho, mucho amor y sin mariconeos.
Nos vemos el domingo.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Hola Santi. Menys mal que has aclarit el tema perquè estava amb la llista de corredors de l’any que ve a la mà i ja estava posant una creu al teu nom... És broma, ja saps que comptem amb tu.
Recuperat bé i l’any que ve a disputar!

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Cetonic en nombre del Madrigal, el es un “soso” y no creo que conteste. Eso esperamos todos: que se recupere y vuelva a tener la ilusión de antaño. No voy a decir como corredor porque este año ha corrido 9 carreras y ha ganado 3, sin estar bien, también las circunstancias han sido favorables pero la clase, que le sobra, la ha puesto el.
Esperemos que se recupere, aquí tiene su casa.

el lider ha dit...

hola xavi.el que la sigue la consigue ese podria ser el titular del domingo.esta vez la tactica salio redonda,primero,segundo y un escapado haciendo trabajar a los demas.me alegro por ti,porque se que te gusta mucho el rollo de las tacticas de equipo,a mi tambien aunque me faltan corredores, y seguro que te lo pasaste en grande con tus corredores.felicitar al jose por su victoria y por su recuperacion,al cuervo por ser el heroe sin premio y a ti por ser el mejor director.un saludo y que siga la racha en sant adrian.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Castillo en nombre de todos. Sí que disfruté mucho en Pallejà, fue una carrera muy bonita y nos salió perfecta, que a veces es muy difícil de conseguir. Espero que el año que viene vosotros también estéis metidos en la “pomada”.