diumenge, 26 d’octubre del 2008

Sant Adrià de Besòs, 26 d'octubre de 2008

Han sortit 57 corredors veterans i Rosmary a l’ultima cursa de la temporada. El circuit era d’1,5qm, totalment pla, al que s’han donat 30 voltes completant 45qms. Bonica cursa i ben organitzada, excepte un problema que han tingut els organitzadors al principi amb el subministrament elèctric. Els ha marxat el llum provocant que es desinflés el globus i, tenint que parar als corredors quan només portaven una volta.

De seguida han hagut escapades que eren neutralitzades ràpidament pel pilot, fins que han marxat l’Agüero i el Cuervo de Pinturas Grimaldo, Casanova del Cecoc, Dávila d'Habitual TB i Joan Gálvez del Tot Color, que s’han entès perfectament a relleus aconseguint arribar a meta escapats amb una diferència d’un minut i trenta segons. A l’última volta ha atacat el Cuervo, neutralitzant-lo el Casanova, l’Agüero ha fet l’esprint aconseguint el triomf final. Tant el Badabici que corria a casa, com el Inmobiliarias León i el Galvesport han estat treballant per darrera per intentar neutralitzat als escapats sense èxit.

Ens ha sortit la cursa rodona, també el final de temporada, guanyant les dues últimes curses amb el Madrigal i l’Agüero, tal i com varem començar la temporada: guanyant a Barcelona amb el Madrigal. El Cuervo ha acabat 4t a la cursa, adornant un gran final de temporada. El Pedrito ha atacat dues vegades cap al final de la cursa, marxant amb un Cecoc cada vegada a roda i sent agafat a l’últim revolt de l’última volta, entrant en el pilot. El Roca també ha entrat dins del pilot –ha vingut i tornat a Sabadell en bicicleta- del que gairebé no s’ha despenjat cap corredor a tota la cursa; excepte els 5 escapats pràcticament han arribat tots en grup. El Madrigal ha punxat a les primeres voltes, després de canviar-li la roda anava unes voltes retallar-li temps al pilot fins que no ha pogut seguir el ritme, ha acabat sent doblat i plegant.

Gràcies a tots el corredors, equips, patrocinadors, clubs, col·laboradors, Comissió de Veterans, Federació... per aquesta inoblidable temporada. Gràcies a l’Albert que ens ha pogut amenitzat l’última cursa de 2008.
Duel "d’esprinters": Madrigal i Agüero
L’Elena i Cherino convalescents de les seves fractures de clavícula. Sembla que finalment no hauran d’operar a l’Elena. El Pedrito i el Madrigal canviant impressions

El Borrás, el Maya, Joan, Nocete i Cuervo fent "morritos" (s'ha tallar el cabell perquè se l'ha cremat a la feina)


On està Wally? En aquesta foto surten el pare i fill del Pedrito i el fill i la filla de l’Agüero

L'Estragué en una de les primeres escapades


Es comença a fer l’escapada definitiva...


...L’Estragué acabat d’agafar fa el tall i han pogut marxar
El Madrigal lluitant després de punxar


El Cuervo encapçalant als escapats


El Casanova i l’Agüero negociant la corba

Els Badabici volien fer-ho bé a casa

Ara tirant en Joan Gálvez dels seus companys d'escapada
Compenetrats en els relleus

L’Agüero i el Cuervo, fitxats ja començada la temporada, ens han donat moltes alegries

El Casanova empalma amb la temporada de ciclocròs, sempre lluitador

Per darrera no es donaven per vençuts. L’Estragué controlant

El Terrones, El Juan de Dios i el Roca

El Pedrito cremant els últims cartutxos a l'última volta


Arribada a meta: l'Agüero per davant del Casanova

L'esprint del pilot: Fermín, Salva i Terrones


Rebent la felicitació dels fills

Tercers classificats de veterans: Izquierdo 60, Dávila 40 i Narváez 50

Terrones 50, Maya 60 i Casanova 40, segons de les seves categories

Els 3 primers: Agüero guanyador absolut i de 40, Borrás de 60 i Salva de 50. La Rosmary com a guanyadora de fèmines


Els 3 primers socis del Badabici: Philip, el Narváez que no se'n perd ni una! i el Jaime


Pinturas Grimaldo guanyador per equips: Pedrito, Cuervo, Roca, Agüero i filla, Madrigal, Manolo, regidora de Sant Adrià (no és de l'equip) i Xavi

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicidades Aguero y resto de equipo,en la ultima carrera del año te llego el premio a tu retorno a la competición despues de tantos años,pero la genetica no engaña el que con 17 añitos era bueno con 40 tambien.Gran temporada tambien para cuervo despues de muchos años sin competir,2009 para vosotros sera más facil,la carbonilla ya esta fuera,quiero agradecer el esfuerzo que Manolo Grimaldo hace por el equipo,sin su ayuda esto no existiria,con los tiempos que corren tener esta implicación es impresionante,gracias por todo.Cuando Pedrito me invito a fichar por este equipo no me podia imaginar la gran organización que tiene este club,y el 2009 pinta todavia mejor,repito muy agradecido por todo.Saludos

albert ha dit...

Felicitats. Espero haver intercedit, després a soles, perquè no hi hagi descontentament entre els equips. Pinturas Grimaldo, P.C. Bons Amics, benvinguts als veterans. Xavi, un bon director; Manolo Grimaldo, un abnegat patrocinador i uns corredors que són valents i lluitadors, tots feu espectacle.

Anònim ha dit...

Felicitaros por vuestra victoria de ayer,con Aguero,y tambien por ser unos dignos rivales,solo puntualizar una cosa,que para mtiene mucho valor de cara al patrocinador,por equipos ¿que habeis hecho 2º o 3º? luchar por lo
que es vuestro,tu ya me entiendes xavi? salud a todos.

Joan Gálvez ha dit...

Hola a todos, quiero agradecer en vuestro blog, la colaboración de todos los integrantes de la escapada ,Aguero, Joan Casanovas, Dávila y en particular el comportamiento del Cuervo, salut a todos y hasta la temporada 2009. Joan.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies Albert per intercedir-hi, a veure si entre tots ho podem arreglar, no es poden prendre decisions sobre els equips, clubs, curses... a esquena d’aquets, als interessats se’ls ha d’escoltar i prendre les decisions entre tots, el que sigui millor per a la majoria. Tu també fas espectacle i li dónes més vida a les curses.
Cuida’t molt.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias Ripoll por las felicitaciones, los sentimentos son mutuos. Con respecto a la clasificación por equipos he estado haciendo cuentas y de todas maneras seriamos terceros. ¡Enhorabuena para todos!

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Santi y Joan, Joan y Santi, una de las cosas buenas que ha tenido esta temporada ha sido conocer personas como vosotros, todo va mucho mejor con gente con la que "conectas".
Nos vemos en la entrega de premios de la Xallenge.

Anònim ha dit...

POR FIN SE ACABO,ME GUSTARIA PEDIR UN DESEO PARA EL PROXIMO AÑO.CON TODO MI RESPETO POR LOS PRIMEROS CLASIFICADOS DE LA XALLENGE,Y DEL RESTO DE PARTICIPANTES...............ME GUSTARIA QUE VETERANOS COMO:VIANA,MADRIGAL,CASTILLO,ESTANGA,CODOYN,ESTAÑOL,CALLARISA,PRIEGO,XAVI Y EMILI,SALAMERO,ETC....Y ALGUNOS QUE ME DEJO... que me disculpen,SE IMPLICARAN MAS EN LAS CARRERAS Y EN LA XALLEN.SERIA MUCHO MAS EMOCIONANTE Y MAS ENTRETENIDA Y ADEMAS DISFRUTARIAMOS DE GRANDES CORREDORES JUNTO A TODOS NOSOTROS.SALUDOS PARA TODOS LOS LECTORES Y OJALA SE CUMPLA MI VOLUNTA..

Anònim ha dit...

BUENO EL AÑO QUE VIENE LOS VETERANOS HAREMOS UNA MINI XALLENGE YA QUE SOLO TENDREMOS 15 CARRERAS EN TODO EL AÑO.LAS DEMAS CARRERAS SERAN PARA EL CICLISMO BASE.BUENO TAMBIÉN SE BARAJA QUE CORRAMOS VETERANOS Y CICLOMASTERS JUNTOS.PREGUNTAR AL SR. JM NARVAEZ.FIRMA EL ENTERAO

Anònim ha dit...

Si quieren ciclismo base, que lo vayan a buscar en los poligonos, que a esas horas estan con la resaca del botellon

Anònim ha dit...

Queridos amigos de Grimaldo, os daremos unas pequeñas clases de matematicas : Con Galvez en Tot Color 5+8+10= 23
Sin Galvez en Tot Color 8+10+13 =31
Grimaldo 3+9+14 = 26. Es decir que vosotros seríais los segundos de la general.

Visteis poco Barrio Sésamo.

Un Abrazo.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Blogeros anónimos, no os voy a llamar queridos porque yo solo quiero a la gente que conozco y no a toda, con vosotros no es el caso porque no se quienes sois, en especial el muñeco de los números. Os veo muy preocupaditos por el puesto que hemos hecho por equipos en la Xallenge, incluso más que nosotros… Os propongo una cosa: hago la pertinente reclamación (cuando salga la clasificación publicada, por supuesto), firmo como director deportivo del equipo y añado a todos los que tenéis tanto interés en que seamos segundos por equipos, lo digo para que no sufráis tanto. A mí me preocupan más otras cosas:

-El año que viene quieren poner una tasa a todos los equipos para poder competir en veteranos. ¿Apoyando a los equipos? O poniéndoles más travas.

-Quieren reducir el número de carreras a 20 (según el Narváez) para potenciar el ciclismo de base. Me parece perfecto que se apoye la base del ciclismo, es fundamental, pero no a costa de perjudicar al resto. Potenciemos a los jóvenes manteniendo lo que ya se tiene, no a costa de…

-Limitar el número de corredores a los equipos “puede ser” una manera de limitar el potencial de estos, pero tampoco hay que “lastrarlos” obligándoles a dejar corredores sin correr o yéndose a otros equipos a los que quizás no quieran ir. Se puede hacer de otra manera, limitando el número a 12 y no a 10, creo que es más lógico y más racional, los equipos se pueden organizar mejor y no se perjudica tanto ni a los equipos ni a los corredores.

Quizás sería bueno que se hiciese una reunión entre todos (corredores, equipos, organizadores, Comisión de Veteranos…) y se tratasen estos temas. Quizás hay personas a las que no les interesa que se haga, quizás el año que viene la categoría se vea seriamente dañada, quizás una buena fecha seria el día de la comida de entrega de premios de la Xallenge que es cuando habrá más gente… Quizás. Si queremos que el año que viene se mantenga por lo menos lo que ha habido este año deberíamos de hacer un pensamiento…

Anònim ha dit...

Me gusta mucho el planteamiento que haces de diversos temas. Aunque creo que a la comida se ha de ir con los deberes hechos, es decir que se ha de hablar previamente entre los clubs para trabajar o sugerir en la comida todos lo mismo y no parecer el ejercito de Pancho Villa. Por nuestra parte puedes hablar con Salva.

Saludos

Anònim ha dit...

no os preocupeis que si corremos con los ciclomasters ,que ya es casi oficial,el numero de corredores en los equipos no se va a mirar,eso si el que llegue fuera de control o doblado no puntuara.lo de la reunion de equipos tendria que ser ya,por que esto queridos veteranos se nos complica para el año que viene

Miquel Angel Cherino ha dit...

Hola a todos,
creo que se tiene que hablar de todos estos temas entre todos los que formamos la categoría. Lo que hay que hacer es que el máximo número de representantes de la categoría se reunan con la comisión para discutir los temas. El día de la entrega de premios no me parece una buena idea, es un día de celebración y de reconocimiento al esfuerzo de todo el año y tengo entendido que al ser el 25 aniversario han pensado homenajear figuras destacadas del pasado. Lo dicho hay que buscar un día pero el de la entrega de premios es para ir a reir, reunirnos todos sin cascos, ni zapatillas con calas y traer a las sufridoras esposas para que disfruten con nosotros.

albert ha dit...

Vinga, qui pren la iniciativa? El blog no canviarà res. Jo m'ofereixo de moderador. Curses dissabte i diumenge, NO. Trenta curses per temporada sí. Acabar amb 50 i 60, NO. Tassa només per als que puntuïn amb el nom del patrocinador, com a club NO. Solucions JA!

Anònim ha dit...

Hola internautas veteranos.Yo solo
quiero comentar respecto de todo lo
que se esta hablando del año que viene,es que Narvaez,tanto que ha defendido y luchado por los veteranos(como a si a sido)durante tantos años,ahora que piensa dimitir,nos deja sin apoyo ninguno.
Me quiero referir que si no quiere estar al mando,me parece perfecto,
esta en su derecho,pero al menos que no exija que los equipos sean
de 10 corredores,sin argumento ninguno,cuando sabe que muchos de los equipos simplemente quieren ampliarlo a 12.Me parece una postura muy injusta,y mas en una persona como el,que al parecer se ha apuntado aquello de para lo que me queda en el convento me cago dentro,Narvaez me has decepcionado,
no creo que sea la manera mas digna de despedirte,ni tu te lo mereces,ni el resto de veteranos tampoco,un saludo.

Anònim ha dit...

El anonimo soy el ripoll,que se me ha olvidado poner el nombre.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Esta tarde me ha llamado el Narváez, en referencia a los comentarios del blog y hemos tenido un cambio de impresiones:

-Con respecto a limitar el número de corredores a 10 por equipo y por carrera, es una propuesta de la Federación para todas las categorías, en concreto para la de veteranos va a proponer que sean 12 corredores por equipo en carrera, al menos el año que viene, por la situación en la que estamos diferentes corredores y equipos. El limitar el número de corredores todavía no está aprobado, lo tiene que hacer la Comisión Técnica a la que el pertenece y defenderá que sean 12.

-Respecto al número de carreras de veteranos para el 2009 se va a intentar que sean las mismas que este año, está haciendo el calendario para el año próximo y ya ha contactado con algunos clubs organizadores. La Xallenge se mantendrá igual que ahora y con el mismo sistema de puntuación. Es posible que no se hagan todas las carreras, pero el calendario será amplio.

-Aunque el ya no presidirá la Comisión de Veteranos seguirá ligado a ella y apoyando en todo lo que pueda a la categoría.

Yo creo que después de esto hay que esperar a ver como se suceden los acontecimientos, sin bajar la guardia y atentos. De momento la situación ya ha mejorado mucho con respecto a lo hablado el pasado domingo.

albert ha dit...

Les meves fonts d'informació em diuen que la temporada 2009 seguiran els veterans deslligats dels master-30. Dues comissions independents. A nivell federatiu s'està plantejant fer córrer els seniors amb els èlits, el motiu és la manca de corredors èlits a Catalunya. Els M-30 seguirien, de moment, com fins ara. La comissió està estudiant un mínim de quilometratge a les curses, acabar amb una hora i tres voltes. Sí compartir escenari i aportació econòmica amb altres categories però amb condicions dignes. La fórmula gironina no és la que més ens convé.

albert ha dit...

El Sr. Narváez no decepciona ni es cagarà en nosaltres. Ell és la nostra veu a la Federació, em consta que ens defensa, a vegades m'ha tocat anar a fer-li costat. El comentari del Josep M. Ripoll és desafortunat. Tots ens podem equivocar. El pícolo bambino, com coneixen al Narváez a la F.C.C. no es mereix menyspreu fa tot el que sap, pot i més. El seu succesor no podrà fer-lo oblidar positivament, amb tots els respectes.

albert ha dit...

No sóc un fanàtic del Narváez, quan s'equivoca m'emprenyo, com l'any passat amb el dinar de la Xallenge que va estar a punt que desapareixés per sempre dels veterans. Vull ser just i agraïr-li tot el que ha fet, com a segon President de la Comissió, dels que va proposar el President Miquel Arbós ell era el millor. Aquest és un càrrec de confiança del President/a de la F.C.C.
Si el nou President de la Comissió és el Pepe Ruiz, compta amb el suport intern del Narváez i meu en particular. El Narváez, després de tres presidències, Arbós, Mariné i Molist s'ha convertit en el braç dret de la Carme Mas, s'ho mereix.

Montse ha dit...

Supongo que usas el "enterao" ya que no te enteras de nada "chaval", ínfórmate bien listillo.

Montse ha dit...

Como dice el refranero: "Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces" Supongo que no montarás en bicicleta, ya que tus atríbutos no te lo permitirían. Si tus erróneas predicciones se cumplen te regalo unos calzoncillos de tu talla.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Albert, si els sènior correran amb els elits quedaran molts pocs corredors a màster 30. L’opció de córrer màster 30 amb veterans només l’escolto als blogs, mai de cap representant de la Federació. Potser si seria bo que fessin algunes curses junts, amb la possibilitat que els màsters 50 i 60 s’incorporessin una vegada començada la cursa per fer menys quilòmetres. Però tot són elucubracions... No s’està per la labor...

Anònim ha dit...

hola montse ,mis atributos son iguales que los tuyos o sea que no tengo cojones.por cierto mira en la federación española que estan diciendo que en cataluña tiene que ser como en el resto de españa.ciclomasters y veteranos juntos,yo creo que es lo mejor aunque yo corro en feminas y seguro que aun me doblaran mas veces,pero creo que es lo logico y ahora que el sr. narvaez se va de la categoria se tendria que hacer asi y hacer carreras como cuando se salia 150 personas ,no como ahora que vas a una carrera y salen 50,esto no es bonito para un organizador de una carrera y si lo es cuando ves 150 en una salida,eso es ciclismo.y te vuelvo a repetir atributos igual que los tuyos

Montse ha dit...

Sonia:
Creí que el comentario era de un macho de los que le pesa más la entrepierna que su cerebro. Nosotras no presumimos de ovarios. En veteranos las dobladas y los 60 no són excluídos de la carrera. En carretera cuando el árbitro de cierre de carrera adelanta al último corredor, a los Mossos les falta tiempo para saltar la moto con bandera verde hacia adelante. Te has pegado un montón de km en coche, madrugón, gasolina, peajes, inscripción y para casa en menos que canta un gallo. Ya sé: vete a hacer marchas. Yo no corro, patrocino la ropa de un equipo, fui compañera sentimental de un excelente profesional y vivo de cerca el ciclismo. Somos pocas en este mundo y te envío mis respetos.

albert ha dit...

La participació conjunta de veterans i masters 30 a Espanya és una situació de conjuntura. Segons qui surti a la nova Junta això es pot suprimir. La realitat és que són categories diferents que per manca de corredors competeixen junts en determinades proves. La Vuelta a Astudillo manté la normativa de només veterans. En carretera fins a dos-cents corredors, molt bé. En circuit s'han de fer mànegues.Tot té pros i contres.

Anònim ha dit...

hola albert,jo no se si hassurtit gaire a correr per espanya,pero et puc recomanar que entris per exemple a la pagina ciclomaster.es,molt bona donan informació y veuras la quantitat de carreres que hi han conjuntes,la quantitat de participació,la molt bona organització,etc... el que ens passaaqui es que no volem fer carreres conjuntes perque s´en s acabaria el chollo als veterans,pero la realitat amb aquests egoisme que tenim els veterans s´ens acabara el chollo a tots.al meu poble abans es feia una social 120 corredors,es va fer de veterans 45 corredors i a l´ajuntament van dir que se acabo.jo sospeso i dono la rao a la sonia,lo bonic d´una carrera no es queda 1º o ultim sino la participació,jo no tinc a la memoria carreres de 40 corredors en un circuit,sino carreres com la bisbal,trofeu hivern la canonja,etc... aixòs´em queda a la memoria