divendres, 12 de desembre del 2008

Material 2009

Ja tenim la nova roba per l’any 2009, ara hem de quedar per entregar-la als corredors, juntament amb la resta de material (casc, bossa... “bicicletes i un apartament a Torrevieja, Alacant, per cadascun d’ells”). La idea és fer-ho un diumenge per aprofitar per fer les fotografies, esmorzar i un entrenament conjunt. Està difícil perquè el pròxim diumenge es fa la social “del Pavo” a Sant Pere de Ribes i hi ha corredors de l’equip que volen córrer-la i, després, ja ens fiquem en les festes de Nadal.

També tenim la intenció de fer algun entrenament conjunt (a proposta dels corredors), abans de començar la temporada, per anar coneixent-nos i treballant en conjunt. Seria bo que anéssiu fent-vos les revisions mèdiques per poder començar a tramitar les llicències.

Com a director esportiu, jo també estic fent la meva preparació “infernal”. He estat amb la meva dona uns dies a Zarautz (Guipúscoa). M’ha servit per fer molts quilòmetres en cotxe (entrenament per les curses), bevent “zuritos” i “xacolí” (exercitar el braç per entregar els bidons), menjant molt i bo (per quan sortim a córrer a fora), mullant-me (per aguantar el fred a les curses), dormint poc (per anar-me de “farra” per la nit, mentres dormiu, en les voltes) i cridant-li a la meva dona (per cridar-vos a les curses i barallar-me amb els arbitres). Ja veieu que jo també em preparo!

Tenim un nou fixatge per l’equip, es tracta d’un basc que vol començar en el món de la cuina i s’ha ofert per cuinar-nos quan sortim a córrer a fora (poc futur li veig en el món de la cuina, la veritat). Em sembla que no sap ni fer un ou ferrat, però la intenció és el que compta. Teniu la foto al final d’aquesta entrada.
Getaria, de nit i plovent. Hi ha un passeig maquíssim entre Zarautz i Getaria, de 3,8qm. Passejar al vespre val, veritablement, la pena
La costa cantàbrica no està tant explotada com la mediterrània

El nou fixatge, es diu Karlos i ja comença a fer els seus “pinitos” a la cuina

13 comentaris:

Secociclisme ha dit...

Ei Xavi, molt bon pont vau tindre, m'hen alegro.
Veig que tampoc us dormiu a la palla i prepareu el material amb temps.
Crec que a tu et passa com a mi, disfrutem ára tant o més en aquesta altra faceta com pot ser dirctor,monitor etc, que quan corriem, al menys a mi hem passa.
Salutacions.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies, Manel, pel teu comentari. Ja fa anys que la Mari i jo no fèiem ni vacances, per diferents motius, “la cosa está muy mala, hijo mio” i, aquestes mini - vacances ens han sabut a glòria.

A nivell d’equip, ens agrada fer bé les coses i tenir una bona organització, tu bé que ho saps que ho vas viure amb el teu germà Francisco amb el Rostoy. Ja portàvem preparant el 2009 des de començaments d’aquest estiu, fixatges de corredors, pressupostos - patrocinadors, material... No ha sortit tot com preteníem, però hem estat capaços de solucionar els diferents problemes. Tot continua el seu curs natural.

Sí que gaudeixo d’aquest esport, com tu, perquè estimem el ciclisme i tenim inquietuds (culs inquiets) i ganes de fer les coses bé. Jo, potser, ara no gaudeixo tant com abans o, potser, d’una altra manera. He tingut moments molt macos i d’altres molt desagradables i, a vegades, no sé sí uns compensen els altres... De tota manera, aquí estem lluitant una altra vegada, cadascú al seu nivell, per tirar aquest esport endavant. A veure fins on arribem aquesta vegada! També et dic que ara ja tinc molta més experiència a la vida i on, altres vegades m’han donat pel cul, sent conscient, però sense saber com reaccionar, ara tallo caps sense cap càrrec de consciència. Me’n sortiré cap a la glòria o m’enfonsaré en la merda, però no per la porta del darrera, m’enduré a més d’un amb mi (no amenaço, aviso a navegants).

Vaja rotllo t’he soltat. Cuida’t molt i endavant!

Espero que ens podem trobar aviat,

Salutacions

Joan Gálvez ha dit...

hola Xavi, ja veig que teniu la temporada 2009 molt ben encarrilada, espero que amb els reforços que heu fet, millorareu els resoltats de la temporada 2008. Gaudeix del equip i de les carreres.
A reveure.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gràcies, Joan. Espero que gaudim tots plegats de la nova temporada. Els desitjos són mutus.
Salutacions

Daniel Lopez ha dit...

Muy bien eso de juntarse,entrenar juntos,vamos hacer piña...
Poco a poco vas creciendo,espero que disfruteis...

albert ha dit...

Després del gran treball que fas a l'equip mereixes que l'equip et recompensi amb èxits. Tota aquesta dedicació és d'agrair. Et desitjo molta sort.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias, Daniel, de eso se trata de ir haciendo piña y conjuntándonos. Espero que tú también disfrutes, al menos tanto como nosotros.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Moltes gràcies, Albert. Ets tant amable com sempre, et desitjo que et vagi tot molt bé i que ens podem veure aviat.

Juan de Dios ha dit...

ehy con un fichaje asi cualquiera anda eh jeje,rici,rico y con fundamento.ANIMOS PARA EL AÑO QUE VIENE.

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Ya veo que vais por faena, y ya os organizais el comienzo del año, muy bien.
y
En estas fechas tan señaladas por las fiestas de Navidad, espero que todos las paseis junto a vuestros seres queridos y tengais una salida y entrada de año , que os traigan Ilusión , suerte , y cumplir con los objetivos señalados.
Felices Fiestas a todos
AHHHHHHHHHH
Cuidadin con los turrones que luego no perdonan los Kgs.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Gracias, Juande. Viniendo de ti tiene un sabor especial.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Joan Mengual, te he devuelto el mensaje en tu blog.

Anònim ha dit...

Xavi:
Este último fichaje, es el mejor de todo el pelotón de veterano.

Feliz Navidad y que 2009 os depare a todo el equipo, toda clase de éxitos personales, profesionales y deportivos.

Un abrazo (Galvesport)