dimarts, 2 de desembre del 2008

P.C. Bons Amics. Dinar de cloenda de la temporada, 30 de novembre de 2008

El diumenge, 30 de novembre, varem celebrar el dinar de cloenda de la temporada 2008 de la P. C. Bons Amics. Aquest any estrenàvem nova fórmula, fent un dinar en comptes de l’habitual sopar (i ja van 25 anys celebrant-lo). Va servir per retrobar-nos sense la típica vestimenta de romà i amb tota la família, tant esportiva com l’oficial.

A la Penya, es celebren tres classificacions: regularitat, muntanya i per equips. També hi ha una classificació de la combinada, es fa sumant els punts de la regularitat i de la muntanya.

Igualment, es celebra una prova social a nivell de club i, per edats. És la suma de varies proves durant el mes de maig (contrarellotge individual, prova en línia...). Els guanyadors de cada categoria reben el corresponent trofeu.

L’acte va començar amb la dedicatòria al Manel Ferrés i a la Magda (la seva dona), per tota una vida en bicicleta amb nosaltres, ja té 75 anys i encara és un habitual cada diumenge. Quan vaig començar a sortir amb la Penya, ara ja fa 29 anys, ell ja donava guerra; corria a la categoria de veterans.

En Joaquim Vilaplana, el president i motor de l’acte, va tenir unes paraules molt emotives per l’equip de veterans, dels quals hi érem presents el Manolo Grimaldo, el Pedrito Soler i Xavi.

Enhorabona a tots i, fins l’any que ve!


Classificació de la P.C. Bons Amics 2008


En Joaquim, homenatjant al Manel Ferrés

Magda i Manel. S’ho mereix més la Magda que ell, per aguantar-lo



Una calba molt sol·licitada. Grace i Manolo


Les dones varen rebre unes arracades de plata com a regal. Mari i Mari -respectives de Xavi i Demetrio-

Manel, 75 anys escoltant la seva música

Guanyadors de la social, per categories: Pedro, Manel, Joaquim, Jaume i Jonathan

Guanyadors de la regularitat, ex aequo: Josep Franquet i Pedro Villa

Deixeu que les nenes s’acostin a mi. Un cucurutxo de “xuxes” en tenen la culpa

Sergio, alies Pedrito i Pedrito Soler

Els 3 primers classificats de la muntanya: Jonathan (2n), Sebas Catena (1r) i Jaume (3r), amb una de les bessones del Sebas

El “garrulo” és el Manolo, amb el Jesús Carmona i els seus fills i el Juan Fernández (pare del Jonathan)

Equip guanyador: Pedrito, Joaquim, Emilio, Jonathan i Galo

La Presidència de la Penya, "coronats" per l'ocasió

2 comentaris:

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

Acabo de penjar dos vídeos més al You Tube. Un és d’una sortida de la P.C. Bons Amics a Monistrol de Montserrat, a l’octubre de 2007. Tot i que va ser a finals de temporada, es va aprofitar per fer la fotografia de família.

L’altre és una història inventada sobre l’escalada a Blanes de veterans, a l’agost de 2008. És una altra forma de veure les curses, amb un toc d’humor. Llegiu la informació que posa a “más información” del You Tube.

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

He retocat l’últim vídeo penjat, amb el nom de “Episodi IV”. Ara es poden llegir tots els comentaris sense problemes. No sé si he fet bé arreglant-lo... Espero que us agradi.