diumenge, 28 de juny del 2009

Pallejà, 28 de juny de 2009

La crònica d’avui és d’aquelles que no agraden escriure a ningú. Ha hagut una caiguda múltiple, en la segona volta de la cursa, a causa d’una banda sonora que ha fet que varis corredors s’hagin fet mal, alguns de consideració. El més mal parat ha estat el Rafael Marco que ha estat traslladat en ambulància a l’hospital de Bellvitge, també s’han vist implicats corredors com el Joan Mengual, Manuel Borrás, Elena Carbonell, corredors de Manresa...

En la línea de sortida s’han presentat 74 corredors veterans i dues fèmines. Després de la caiguda s’ha parat la cursa i entre tots (àrbitres, Comissió de Veterans, organitzadors, corredors...) s’ha decidit suspendre-la.

Tots els que aneu o hem anat en bicicleta hem patit caigudes, l’última que vaig patir va ser molt greu i, això, em fa ser especialment sensible amb aquestes coses. He marxat amb molt mal cos avui, de Pallejà. Esperem que us recupereu tots totalment i podem gaudir una altra vegada tots plegats del ciclisme.
Inscripcions amb el Pedrito (ja molt recuperat de les cremades) i el líder Mirco
Fent un cafè i comentant la jugada: Pedrito, Santi González, Nocete i Priego

Pedrito i Cuervo, preparant-se per sortir

Moya, Sergio, López, Casado, Santi Alentorn, Verdaguer, Pedrito, Cabello i Cherino

Maya i alguns dels implicats en la caiguda: Borrás, Mengual, Elena, Torrubia i Rafa Marco

López, Santi Alentorn, Sergio, Gasulla, Pedrito xerrant amb el Cherino, Nocete, Paco i Cabello

El Priego xerrant amb el Terrones

Santi González, Agüero i Pepe Ruiz

Santi Estragué

Fotografia de grup: Pedrito, Santi Estragué, Priego, Santi González, Nocete, Sergio, Santi Alentorn i Cuervo. L’Agüero ja havia marxat

Han marxat a fer uns quilòmetres junts. El Priego i el seu company en bicicleta fins a Manresa

8 comentaris:

ripolini ha dit...

hola a todos,grimaldos e internautas,informaros que Rafa marco,compañero y patron del equipo cecoc,sera dado de alta,en
un par de horas del hospital de bellvitge.El balance de la caida es menos grave de la que parecia,
a primera vista.
el parte es:dos puntos de sutura en
la barbilla,perdida de un diente,
un pequeño traumatimo craneoencefalico, que cuarara por si solo,la uña del dedo pequeño de la mano,las radiografias y mas pruebas que le han hecho,han descartado problemas ni en columna,
ni coagulo alguno en la cabeza,eso
si se le ha puesto una cara inflamada que no veas.gracias a todos por vuestro interes,os mantendre informados.

Javier Lara ha dit...

En primer lugar desear a los afectador una pronta recuperacion y espacialmente a Rafa Marco.
Esta tarde ire a visitar a Mengual que es el que me ha informado de la caida.
No quiero ser ave de mal aguero, pero ya le dije a Mengual que yo no iba a ir y que yo no me jugaba el tipo en circuitos de este estilo.
No tuvimos suficiente con el circuito de Figueres, mira que somos tontos. A ver si de una vez por todas nos ponemos de acuerdo y nos negamos ha participar en circuitos de riesgo. Tenemos que esperar a que haya una desgracia para hacernos reflexionar.
Yo desde luego voy ha seguir fiel a mis principios y no voy a ir a ninguna carrera donde haya un factor de riesgo añadido.

Albert ha dit...

Família veterana:
Ni culpables, ni imperícia, només un mal moment i ja n'hi ha prou. Avui m'he quedat trist, a tots us aprecio molt i servir-vos és un motiu d'alegria. Poseu-vos tots bé. Content de veure de nou al Pedrito, he trobat a faltar l'Adolfo, el Castillo, l'Octavi i molts més, és com ua festa on hi falten invitats. Que coincideixi el Campionat d'Espanya amb Torelló és una putada per als organitzadors. Si no hi ha els millors. no és puntuable i és temps de vacances demano que tothom que pugui hi vagi.

Josep Casado ha dit...

Hola a Albert.

En primer lloc desitjo a tothom una rapida recuperació de la caiguda en massa de ahir entre ells jo.

NOTA:

Según comentario sobre de los campeonatos de España que considera en la misma fecha con la carrera de Torelló, según la normativa veteranos FCC todas las carreras serán puntuables i se descontaran las 5 peores ( Como podréis comprobar en la normativa pagina 7 articulo 3.2 Puntuación Xallenge) que podéis comprobar en el archivo que mando.

Aquesta nota ma sigut enviada per en Narvaez, això vol dir que es puntuable la carrera de Torelló.

Jo tenia estes que era així però per si de cas u he demanat a
Narvaez per deixaro clar.

També et vui agraí que animis a la gent per que vingui a la carrera de Torelló, dons es molt important que tinguem gen dons si no, poden perilla altres edicions si tinguessen poca gent dons això u mira'n els politincs del ajuntament que son els que ens ajudant econòmicament.

Dir també que aquest dia que es fa la carrera, no es pot canvia dons es la festa major de Torelló.

Us enviaré el programa de la carrera aviat a tothom.

Els 5 primer de cada categoria tenen trofeu i obsequi i altres etc.

Gracies Xavi per deixar-me fe aquest escrit

Josep.

josep priego ha dit...

Hola a tots! Espero una ràpida recuperació dels accidentats. És una llàstima que la cursa de Torelló coincideixi amb el campionat d'Espanya perquè no es podran veure tots els millors veterans. Fins la pròxima cursa. Una salutació a tota la família ciclista!

Anònim ha dit...

Priego, com que no hi seran els millors corredors?, jo si que hi sere, crec que soc bo, sempre vaig destacat per darrera fins que em foten fora.
Torno a dir el que vaig manifestar a l'assemblea de Febrer, qui vulgui anar als campionats es totalment lliure, jo no crec que per que l'Espanyola no tingui clar la data de dits Campionats, si a Catalunya hi ha cursa els demes que no anirem Asturies no tenim pas que tocarnos els collons hi que la cursa no sigui puntuable, crec que es una falta de respecte pels corredors i sobre tot pel organitzador que es gasta, cales, temps eh il-lusió.
Aprofito per desitxar una recuperació satisfactoria a tots els implicats en la caiguda de Palleja, Elena estas bé de la cama?

Salutacions a tuti

Jordi Sogas

Anònim ha dit...

Hola Jordi, si que estic millor de la cama, va ser una contractura muscular que encara tiba però no es res greu, la resta del cos no hi ha un reco que no em faci mal, estic plena de blaus que ja comencen a ser negres, però be la cosa va a millor, divendres tinc de corre les 24 hores de Montjuic en 5 companyes mes i no les puc fallar ja que es una putada si una no surt ja que vol dir que les altres tenen de sortir mes hores a corre. Per un altra banda la bici està per tirar a la bassa així que haure de corre amb la bici del Ripoll que com m'estima molt me l'ha deixat fins que la canviï.
El Rafa per que ho sabeu esta millor de la cara però li han diagnosticat una vertebra trencada i haurà de portar un corse durant vuit setmanes, pot ser avui dijous ja rep l'alta ja que dilluns el van ingressar a Quiron.
Be vull donar les gràcies a tots el que us heu interessat per nosaltres i pels implicats a la caiguda que vam ser molts que tots ens recuperem el mes aviat possible.
Petons a tots.
ELENA CARBONELL

josep priego ha dit...

Hola a tots! En primer lloc, vull demanar disculpes perque se m'ha interpretat malament. No vull menyspreciar a cap corredor. Al que em referia és que el responsable de l'organitzacio de qualsevol cursa d'aquest tipus li agradaria que hi fossin tots els corredors i, coincidint amb el campionat d'Espanya, no hi podràn assistir.
Una abraçada a tothom!
Fins la propera